دیو سپید نوشته است:
سر مینلب اینهمه جرو بحث!!!!بابا بیخیال حداقل سر یه جنس با پدر مادر بحث کنید ما هم استفاده کنیم.....
من که از لونرز معجزه دیدم شما از مینلب چی دیدید نمیدونم
در مورد لورنز اطلاعات خوب بدید متشکر میشیم
والله منم ازش خیر ندیدم ولی بحث کلا سر یه چیز دیگست داداش...اینهمه میگن سیستم 4500 و 5000 و فلان تقلبی از کار درومد.حتی از خود نمایندگی مینلب در دبی هم میگن تقلبیه..تو دبی خدا میدونه چندتا فلزیاب فروشی هست...تو اینترنت به این بزرگی یه نفر نیومده بگه مال من تقلبی بود و خرابه...یعنی یه ادمی بیاد 10 میلیون ناقابل رو بده جای دستگاه تقلبی و دم نزنه هیچ جا؟؟؟مگه میشه مگه داریم؟؟؟
یه نفر بیاد یه فیلمی..یه چیزی بزاره تا خیال همه رو راحت کنه..ولی نیست اصلاااااااااا..
این بحث هم یکی دوماهی هست تو فلزجو راه افتاده و الا نت رو زیر و رو کنی پیدا نمیشه..اونم من فک میکنم هدفی پشت این قضیه هست وبرخی دوستان ندانسته تو این بازی میفتن..
من خودم الان گرت رو دارم و فلزجوی استاد حمید رو...به والله که اسم جلاله هست از فلزجو بیشتر راضیم..استاد کوهیار زحمت ساخت و کشیدن..عالیه این دستگاه..یه لورنزه برا خودش و استاد کوهیار هم واقعا با کیفیت ساختن جوری که خودشون گفتن از سیستم خودمم بهتر شد..
نقطه گیری میکنه این سیستم...عمق و سطح رو تشخیص میده..حفره گیری میکنه...حذف اهن داره.عدد تفکیک داره.حذف ذرات و سفال و خشت داره..میزان نفوذ در خاکش عالی هست..ثباتش خیلی عالیه..
یه کسی که اهل کاوش هست دیگه چی از یه دستگاه میخواد؟؟؟
برخی بچه ها تو سایت بهش میگن لورنز فلزجو...واقعا حق دارن...