انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 6:21am

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 , 187 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران سرای من!
amir101 نوشته است:
درود جناب شمس
قبلا از شما درباره قلک که تپه ای است سوالی پرسیدم و شما اینگونه پاسخ فرمودید.
شما بفرمایید که دره و تپه با خاک خاکستر و سوخته کدوم سمت تپه قلک قرار داره تا به شما عرض کنم!
تو این خط و مکان شما تپه دیگری هست که سمت غربیش غار و ورودی قرار داره!

تفسیر شما درست می باشد . اما آن منطقه سه قلک دارد قلک بالا و قلک میانی و قلک پایین و دره ای که می فرمایید سمت غربی این سه تپه قرار دارد . اگر امکان دارد بقیه موارد را توضیح کامل بفرمایید و اینکه این غار در کدام یک از قلک سه گانه بالا قرار دارد . در ضمن در مورد انجیل زیارت هم راهنمایی بفرمایید .با نهایت سپاس از اینکه برگشتید و به سوالات این کمترین پاسخ می فرمایید.

سلام,
اون تپه ای مد نظر ماست که سمت غربیش تپه خاکستر هستش و سمت غربی این تپه خاکستر دره شمالی جنوبی هستش!
دقت کنید متوجه میشید!
موفق باشید

گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس

Shams_60@

https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8

سه شنبه 23 تیر1394 - 11:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Shams_60 نوشته است:
Hamed t نوشته است:
سلام استاد یه سوالی داشتم لطفا راهنمایی کنید چند روز پیش پیر مردی رو دیدم سر حرف باز شد دیدم همکاریم گفت تو کوه دنبال یه مکانم چند ساله پیدا نکردم چون اسمی که تو نسخه نوشته شده الان دیگه کاربرد نداره ولی یه دره ای هست رفته رفته باریک میشه اخرش یه سنگ سیاهه که زیرش یه چشمه هست صد پنجاه متر مونده به چشمه هم کوه یکم اومده به طرف دره یه تنگه ایجاد کرده پنج تا قبر هست اونجا من از یه پیر مرد اهل روستای نزدیک اون مسیر پرسیدم گفت اره یه همچین جاییرو میشناسم بچه که بودم از قدیمیها شنیدم اونجارو به اون نام میگفتن ولی الان دیگه نه درست همون نشانه هارو گفت اونجا هست خودشم گفت بچه که بودم شنیدم اونجاها قبر هست الانم به اون صاحب نسخه گفتم پیدا کردم گفت فردا بریم ولی وسایل حفاری بر نداریم محلو تایید کنم بعد هی بهانه در میاره منم فک کردم میخاد جارو بشناسه بعد بره خودش در بیاره نبردم اگه کمکی از دستتون بر میاد راهنمایی کنید اسم دره قاطرچی دره هست کنارشم یه کوهه قازان داغی کنار روستایی بنام الماس کندی البته دوتا اسم اول دیگه الان استفاده نمیشه @};-

سلام دوست عزیز, @};-

عرایضتون رو کامل خوندم و در جوابتون باید عرض کنم که هر کی بوده دنبال محل میگشته تا به هدف و مقصود خودش برسه,در مکان:
قاطرچی دره به سنگی سمت غرب دره اشاره کرده که از سمت غرب این سنگ راه اصلی و مالرو قدیمی رد میشه و روبروی سنگ کنار راه به تپه 2*2 اشاره شده که به سختی قابل شناسایی و دیدن هستش و از همه مهمتر این رو هم عرض کنم که به 5 قبری که پیرمرد به شما گفته در این خط اشاره نشده ولی فکر کنم بدنبال سکه هایی که در داخل سنگ جاساز هستش بوده و شما باید بدنبال این سنگ بگردید{به مکان سنگی که اشاره کردم بروید اگر همان سنگ سیاه شما باشد اصلا درنگ نکنید و سنگ را بشکافید که بار سکه داخل سنگ میباشد}!
ما رو هم از لطفی که شامل حالتان میشود بی نصیب نزارید :YMPRAY:
موفق باشید

از راهنماییتون ممنون @};- فردا میرم اونجا البته بدون پیر مرد از صبحم 10بار زنگ زده .حتما استاد لطفتونو فراموش نمیکنم @};-

بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)

سه شنبه 23 تیر1394 - 11:59pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

amir6777 نوشته است:
استاد سوالی رو در خصوصی مطرح کردم..منون میشم پاسخش رو بفرمایید.برای فردا نباز دارم.انشالله بتونم جبران کنم. @};- @};-

دوست عزیز و دوستان گرامی: @};-
بنده سعی میکنم که مطالبی که پست گذاشته میشه مفید و میسر باشه و دیگر دوستان بهرمنده بشن نه اینکه شما و دیگر دوستان یادآوری کنید که خصوصی پست کردم و نمیدونم.....
لطفآ مراعات کنید تا در خدمتتان باشم و بعلت دست تنها بودن و مشغله کاری به سئوالاتی پاسخ خواهم داد که در استخراج کامل و دقیق بدست میاد و از دوستان خواهش میکنم که پست نزارن که چرا به سئوال ما جواب ندادید,پس لطفآ مراعات بفرمائید!
دوستان بنده همه پست ها و پیامهای خصوصی شما رو چک میکنم پس نگران نباشید و صبر پیشه کنید!
:YMPRAY: موفق باشید :YMPRAY:

Shams_60@

چهارشنبه 23 تیر1394 - 12:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
mohammadiraj نوشته است:
درود استاد عزیز این دو مکان را تفالی بزنید
1.قاضی آباد گویش محلی قره بگ
2. صد مزار
@};-

سلام :D :D

چهارشنبه 23 تیر1394 - 12:05am
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

استاد اینم اضافه کنم اون پیر مردی که محلو میشناخت به یه سنگی هم اشاره کرد که دره به سمت کوه اونجا تموم میشه گفت قولاخلی داش @};-

بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)

چهارشنبه 23 تیر1394 - 12:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Shams_60 نوشته است:
amir6777 نوشته است:
استاد سوالی رو در خصوصی مطرح کردم..منون میشم پاسخش رو بفرمایید.برای فردا نباز دارم.انشالله بتونم جبران کنم. @};- @};-

دوست عزیز و دوستان گرامی: @};-
بنده سعی میکنم که مطالبی که پست گذاشته میشه مفید و میسر باشه و دیگر دوستان بهرمنده بشن نه اینکه شما و دیگر دوستان یادآوری کنید که خصوصی پست کردم و نمیدونم.....
لطفآ مراعات کنید تا در خدمتتان باشم و بعلت دست تنها بودن و مشغله کاری به سئوالاتی پاسخ خواهم داد که در استخراج کامل و دقیق بدست میاد و از دوستان خواهش میکنم که پست نزارن که چرا به سئوال ما جواب ندادید,پس لطفآ مراعات بفرمائید!
دوستان بنده همه پست ها و پیامهای خصوصی شما رو چک میکنم پس نگران نباشید و صبر پیشه کنید!
:YMPRAY: موفق باشید :YMPRAY:

ببخشید اگه ناراحتتون کردم..پس در عمومی مطرح میکنم

دو نام از دو مکان مختلف هست

1.کلات سیاه
2.شهرسو

چهارشنبه 23 تیر1394 - 12:08am
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

amin171 نوشته است:
استاد لطفا النگ و میان دره و نوچمن هم برای مااستخراج کن

سلام
دوست عزیز و دیگر دوستان :
لطفآ اشاره کنید که به چه چیزی اسم داده شده:دره,کوه,چشمه,تپه و ......

Shams_60@

چهارشنبه 23 تیر1394 - 12:09am
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

ali200 نوشته است:
Shams_60 نوشته است:
ali200 نوشته است:
سلام استاد گاه گداری به فقیر فقرا سر بزنید
شما مایه دلخوشی ماها هستید
اگه امکان داره حوری بولاغ رو استخراج کنید
لطف عالی مستدام

سلام,
حوری بلاغی:سمت غرب این چشمه دره ای با کف صاف و پهن قرار داره و کنار این دره هم 2 تا راه در امتداد شمال به جنوب به موازات هم هستند,میشناسید؟

استاد میشناسم لطفا ادامه بدید

تو یه نقطه ای این 2 تا راه به 6 متری موازات هم میرسند که سمت غربی این نقطه یه تپه 3*3 باستانی وجود داره,بررسی شود!
موفق باشید

Shams_60@

چهارشنبه 23 تیر1394 - 12:14am
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

yusef نوشته است:
سلام لطفا هرکدوم که بار داره تفسیر نمایید با تشکر از جنابعالی 1.آلمالی اجاقی 2. بالدقانلی 3. دوه داشی 4. کلهلی داش 5 قوشا کهول(غار دو دره)

سلام,
کوهولی داش:سمت غرب این سنگ 2 تا راه فرعی وجود داره اول شما بفرمایید که این 2 تا راه فرعی چند متر از هم فاصله دارند و سمت غرب سنگ هست یا نه؟

Shams_60@

چهارشنبه 23 تیر1394 - 12:17am
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

ای جان نوشته است:
سلام خدمت اوستاد..اگه سیاه سر و سیاه کوه رو لطف کنین

سلام,
در این مکانهای شما به آدرسی اشاره نشده که شما رو راهنمایی کنم!

Shams_60@

چهارشنبه 23 تیر1394 - 12:21am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 , 187 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 153 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure