mahmood51 نوشته است:
1- داستان برای چند ماه پیش نبود و چند سال پیش بوده.
2- همونموقع بنده باخبر شدم که گنجو پیدا کردن. بار متعلق به دوران قاجار و بیشتر هم شامل سنگ وجواهرات بوده .
اصل قضیه هم به این شکل بوده که درون اکیپشون نفوذی از برادران اطلاعاتی بوده که همراهشون مدام کار میکردن تا وقتیکه موفق میشن-------> یک اس ام اس ساده که کار تموم شده و.... و میریزن میگیرنشون. ولی خوب بنا بر سیاست کور و بیخبر نگهداشتن مردم در این زمینه ها و رؤیا نشان دادن گنج برای مردم ( مثل 4 تا تیکه سفال شکسته که در موزه ها به خورد چشم و عقل مردم میدن) اینطور میگن که این آقایان به قصد گنجیابی تخریب کردن وگنجی هم یافت نشده و علت دستگیری هم شکایت اهالی ممحل از بابت این حفاریها بوده و...................
من هم بسیار ممنونم....چشممو باز کردی...
اون مالو که مردم ندیدن و بقول خودشون رویایی بوده...حالا کجا رفته خدا میدونه ... کسانی که در این راه خبره اند میدونن من چی میگم و قضیه چیه...
خوبه ما تاحالا چنین چیزی پیدا نکردیم.وگرنه معلوم نبود چند نفر از این برادرا در جمع ما بودند و خودشون دوست و رفیق جا زدن
...و یکهو از پشت خنجر میزنند....
به هر حال بعضی وقتا ادم به کسایی اعتماد میکنه که فکر میکنه از برادر به ادم نزدیکترند اما نمیدونه چه گرگای مهربانی در پوست میش ظاهر شدند....من هم یه مدت با این که میدونستم رفیقم چکارست گفتم محاله اینکارو بکنه چون هم تحت تاثیر احساسات دوستی قرار گرفته بودم و هم گفتم با لو دادن به خودش هم نفعی نمیرسه و با این کار چیزی بهش نخواهد رسید و مال هم به میراس فرهنگی خواهد رسید
....ولی دریق از اینکه با لو دادن من میتونست چیزهای بسیار بیشتری بدست بیاره...هم گنجو و هم مقام و قدرت رو...بگذریم....بزارید از دست این دنیای کثیف یه اهی بکشم........
بسیار سپاسگذارم از این توضیحی که دادید و اصل این قضیه رو روشن کردید ...