سلام دوستان
بله متاسفانه باید بگم این مواردی ک جناب amir6777 وجناب Amanj گفتند صحیح هستند چون این موارد رو من هم متاسفانه تجربه کردم .
من وقتی این علایم رو واسه یه نفر تعریف کردم؛ گفت ک یه بنده خدایی ک با بچه های بالا
در ارتباط بوده حدود 7 سال پیش به پدرم گفت ک اسم پسرت توی میراث فرهنگی در اومده بهش بگو مراقب خودت باش.حتی گفته بود ک با کی و کجا از چه کسی دستگاه خریده بوده!!!!
گفت تلفن من خیلی وقته که کاملا تمام مکالماتش باز گشت صدا شو میشنوه!!!!!!
اون فکر میکرده ک مشکل از خط و... بوده حتی گوشی ش رو همین اواخر عوض کرده.این طرف اتفاقی باهم برخورد داشتیم
دوستان این موارد رو من نمیگم ک بترسونمتون فقط گفتم ک همه احتیاط کنن.اگر دقت کرده باشید به صورت اتفاقی(رندم) قبلا این بازگشت صدا اتفاق می افتاده ولی هیچ کس توجه ی نمیکنه!!!
این رو دقیق نمیدونم و میگم.یه سیستم طراحی شده ک به کلمات خاصی حساسیت داره وقتی شما این کلمات رو بگید میرید زیر نظر .....
در ضمن از خط های بدون سند هم اگر استفاده میکنید با یه گوشی ک سند نداره این کار رو بکنید و دیگه هیچ سیم کارت دیگه ای روی اون نندازید چون از طریق اون سیم کارت شما رو پیدا میکنن.ی چیز دیگه ای ک استفاذه از این سیم کارت ها رو هم لغو میکنه شما وقتی از طریق این سیم کارت چندین بار به یک نفر تماس بگیرید با اون شماره تماس میگیرند و از فرد میپرسند ک این شماره ک به شما زنگ زده کی بوده فرد هم مجبوره راست بگه چرا ک خط خودش سند داره و....
عزیزان این ها تجربه هایی هست ک توی این مدت ک احساس کردم دارم شنود میشم از زبان این و اون شنیدم.این تاپیک رو برای این زدم ک به همه اعلام کنم.بهترین راه برای گیرافتادن تلفن هست. مراقب باشید.ونترسید.