reza568 نوشته است:
سلام من برعکس شما فکر می کنم ادم با سیستم های پالسی نمی دونه چی روزده زراتو یا خودهدفو یا حتی عمق هدفم نمی دونه بعد یه مدت حفاری فکر می کنه دستگاه به ذرات زده یا هیچی نیست. در اینجا دستگاههای تصویری یا بخصوص پالسی های تصویری خیلی به کار ادم میان و نقطه رو تایید می کنن.مثل لورنز با دیتالوگر یا سیریوس یا انتارس و امفادپرو که دستگاههای قابلی هستن.ارزونترین پالس تصویری دلتا5000کاایکس اس هستش که کارایی خوبی تا2.5متر داره
سلام بر عزیز فرید باقری
بابت این شکلک پوزش ؛ اما واقعا برازنده این پست شماست.
فکر کنم اشتباهی امدی؛ یا خودت اشتباهی هستی؛ یا مارو اشتباهی گرفتی؛ یا اینجارو اشتباهی گرفتی؛ یا کاایکس اس رو اشتباهی گرفتی؛ یا کلا دنیارو اشتباه گرفتی
خیلی محترمانه سعی در انتقال مطالب کذب و چرت و پرت و از رده خارج و درپیت و کلاهبرداری و سودجویی و اعتبار بخشیدن به این مزخرفات رو داری
ما هم اینجا هیچی نمیفهمیم
اون از تعریف کتب پر خیر و برکت فرید باقری ؛ اون از دفاع از علم فراوان فرید باقری که فرمودی علم ایشون مفت نیست ؛ اینم از تبلیغ delta 5000 شرکت منحوس kxs
دوست برادرم یکی از این دستگاه دلتا5000 منحوس رو خریده بود 70 میلیون چند سال پیش- بعد از کلی بیابانگردی ردش کرد نمیدونم چند میلیون
خیلی زرنگی
اگه یه وقت معنی کلمه خجالت رو فهمیدی و تونستی معناش کنی هم برو پیش فرید باقری و هم برو شرکت کا ایکس این جمله رو مدام بهشون بگو
"خجالت بکشید -- خجالت بکشید -- خجالت بکشید"
یه ساز موسیقی هم واسش بساز که اینطوری معنی کلمه خجالت بیشتر جلب توجه میکنه شاید به یه کم خجالت کشیدن