انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:25pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 96  بعدی
 اى کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
mrmr16 نوشته است:
alirezaii21 نوشته است:
فریدون جان درست میگن اول با یه ترانس تست کنید چون هموم کارو میکنه و ولتاژو بالا میبره تازه مگه چقدر ولتاژ نیازه با ترانس حداقل 200 ولت خروجی داریم که کارمونو راه میندازه این مدار فرکانس خاصش مهمه نه ولتاژ خیلی بالا

ببینید دوستان به نظر من ترانس اگه درست محاسبه نشه و همینجوری بدون در نظر گرفتن فرکانس و شکل موج استفاده بشه موجب تغییر در فرکانس خروجی میشه . پس باید دقیق باشه .

مگه فرکانس و شکل موج فرکانس هدفو میدونی که میگی تغییر میکنه ؟!اگه میدونی دریغ نکن با ه فانکشن آزمایشگاهی راحت میشه عین اونو درست کرد قیمتشم زیره یه تومنه .شما با 2تا سیم برنجی هم میتونی خوراک بدی و رد بزنی که از فرکانس بدن استفاده میکنه شما یه سرچ کنی ببینی شکل فرکانس بدن چجوریه اصلا شکل درستی نداره ولی ردیابی میکنه

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

دوشنبه 29 تیر1394 - 4:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alirezaii21 نوشته است:
mrmr16 نوشته است:
alirezaii21 نوشته است:
فریدون جان درست میگن اول با یه ترانس تست کنید چون هموم کارو میکنه و ولتاژو بالا میبره تازه مگه چقدر ولتاژ نیازه با ترانس حداقل 200 ولت خروجی داریم که کارمونو راه میندازه این مدار فرکانس خاصش مهمه نه ولتاژ خیلی بالا

ببینید دوستان به نظر من ترانس اگه درست محاسبه نشه و همینجوری بدون در نظر گرفتن فرکانس و شکل موج استفاده بشه موجب تغییر در فرکانس خروجی میشه . پس باید دقیق باشه .

مگه فرکانس و شکل موج فرکانس هدفو میدونی که میگی تغییر میکنه ؟!اگه میدونی دریغ نکن با ه فانکشن آزمایشگاهی راحت میشه عین اونو درست کرد قیمتشم زیره یه تومنه .شما با 2تا سیم برنجی هم میتونی خوراک بدی و رد بزنی که از فرکانس بدن استفاده میکنه شما یه سرچ کنی ببینی شکل فرکانس بدن چجوریه اصلا شکل درستی نداره ولی ردیابی میکنه

من این مطلب رو یه جا خونده بودن گفتم . ابزار اندازه گیری هم ندارم که امتحان کنم . شما وقتی یه فرکانس حدود 5 کیلو هرتز رو مثلا برا طلا مشخص می کنی و به ورودی ترانس می دی . آیا در خروجی ترانس هم همینه اما با قدرت بیشتر .
به نظرم آقا فریدون جواب جواب بده بهتره . حداقل واردتره

دوشنبه 29 تیر1394 - 7:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان توجه کنن در مورد ترانسفور ماتور باید خدمتتون عرض کنم میزان سیم پیچ چه کم و چه زیاد شکل موج خروجی رو تغییر نمی ده در صورتی که اولیه ترانسفور ماتور کمتر از میزان لازم پیچیده بشه از آی سی جریان زیادی میکشه و باعث داغ شدنش میشه و بر عکس اون هم باعث افت ولتاژ تو خروجی میشه در مورد سیم پیچ ثانویه هم کم یا زیاد شدنش باعث می شه ولتاژ خروجی به همون نسبت کم یا زیاد بشه و در هر صورت تاثیری روی شکل موج نداره فقط ترانسفورماتورها به طور کلی یک تغییر کوچک روی شکل موج می زارن که ارتباطی به مقدار سیم پیچ نداره و مربوط به اندوکسیون سیم و پسماند مغناطیسی که تو همه ترانس ها هست مخصوصا در ترانس های هسته فلزی بیشتره

دوشنبه 29 تیر1394 - 7:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام فریدون جان اصلا میسشه از ترانس برتی خروجی استفاده نکرد ؟ چون ولتاژ خروجی بدونه ترانس 10 ولته ؟

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

دوشنبه 29 تیر1394 - 8:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

fereidon نوشته است:
دوستان توجه کنن در مورد ترانسفور ماتور باید خدمتتون عرض کنم میزان سیم پیچ چه کم و چه زیاد شکل موج خروجی رو تغییر نمی ....

سلام دوست عزیز
راجع به این مدار که برای حذف سلکتور است، توضیح می دهید؟

ممنون از حوصله و متانت شما
یا حق

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 29 تیر1394 - 11:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
علی جان من ساختم ولی از سلکتور استفاده کردم به نظر من این شماتیک یه ایراد داره اونم اینکه توی این ردیاب وقتی روشن میکنی باید به یکی از سلکتها وصل بشه تا به مرحله تولید پالس بره ولی شماتیک بالا بعد تولید فرکانس برای تغییر نوع فلز استفاده میشه که این یه مشکله!

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

دوشنبه 29 تیر1394 - 11:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام خدمت دوستان گلم
در مورد شماتیک بالا ، متاسفانه عملی نیست و فعلا همه از سلکتور استفاده کنن تا با اومدن رستم تو کار شاهد تحولات جدید با شیم

یا حق @};- @};- @};-

سه شنبه 30 تیر1394 - 9:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
سلام فریدون جان اصلا میسشه از ترانس برتی خروجی استفاده نکرد ؟ چون ولتاژ خروجی بدونه ترانس 10 ولته ؟

حافظ جان میشه فقط ایراد کار اینه که بردتون به شدت افت می کنه

سه شنبه 30 تیر1394 - 9:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
ای کاش که رستم برگرده...
ای کاش که غضنفر که این تاپیک رو ایجاد کرد هم برگرده...
ای کاش ...

سه شنبه 30 تیر1394 - 10:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
دوستان خواهشن مطالبی که در ابتدا در مورد نحوه کار کرد ردیابها گفتم رو خوب مطالعه کنید هنوز بعضی از دوستان به دنبال فرضیه نا مطمعن قدیمی نظر میدن
در مورد مدار کلید فشاری همونطوری که گذاشتم بسازید و اون اتصالهای خروجی رو قطع کنید
فیلم کار کرد کلید فشاری
با تشکر از دوستان و اقا فریدون عزیز

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 30 تیر1394 - 4:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 96  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: underground و 65 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure