نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
دوست خوبم ، مرد که اینهمه ناله نمیکنه برادر ، کمی صبور باش ماهم مثل شما شبانه روز با این مدار سر و کله زدیم تا تونستیم به یکجاهایی برسونیمش با کمک مهندس حمید عزیز ببین چند نکته رو بهت میگم برو چک کن و انجام بده انشاا.. درست بشه : 1 - کابل رابط بین مدار و کوئل گیرنده ، جای سیم هارو عوض کن 2- ببین فرستنده فرکانس داره و ولتاژ AC چند داری ؟ اگر فرکانس داری پس فرستنده سالمه 3- شما باید اسکلت دستگاه رو محکم درست کنید تا بتونه بصورت ایستاده بایسته ، بعد باید خوب لوپ فرستنده رو در حالت تنظیم لوپ ها طبق حرکت میتر تنظیم کنید و بعد از اینکه میتر صفر شد ، کلید رو بزنید روی حالت جستجو 4 - یک احتمال دیگه بنده میدم که خازن های 6 و 7 شما مناسب نباشن یا خازن 5 شما که یک جایی در مدارت ضعف وجود داره ، باید چک کنی ببینی کدوم خازن مقدارش ضعیفه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 31 تیر1392 - 1:43pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوست من وقتی مدار در دو حالت تنظیم لوپ و کاوش درست کار نمیکنه ؛ یا فرستنده شما ایراد داره و یا ایسی082 معیوب شده! برای تست فرستنده شما حین کار فرکانس دو سر لوپ فرستنده رو باید بگیرین. اگر درست نباشه احتمالا ترانزیستورهای 1 یا 2 ایراد دارن.
|
دوشنبه 31 تیر1392 - 2:27pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
PCB-TWO BOX
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
دوشنبه 31 تیر1392 - 4:41pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
حمید جان سلام
من یه اسیلوسکوپ گیر آوردم یعنی از دوستم امانت گرفتم . اگه برات مقدوره شکل اسکوپ از قسمتهای مختلف توباکس در حالت تنظیم دقیق رو یزار . تا از روی اونا بتونم توباکس رو تنظیم کنم .
بسیار بسیار ممنونم
|
دوشنبه 31 تیر1392 - 6:23pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
PCB
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
دوشنبه 31 تیر1392 - 6:45pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
آرش جان این پی سی بی ظاهرا مربوط به همین مدار هست! ولی فکر نمیکنین پی سی بی اصلی بهتره و راحت تر هم در میاد؟!
|
دوشنبه 31 تیر1392 - 6:55pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
درسته آقا حمید فقط خواستم بزارم که شما نظر بدید این پی سی بی رو اولین روز ثبت نام تو این انجمن این دوتا PCBرو زدم با فتوشاپ هرچی شما بگید استاد
|
دوشنبه 31 تیر1392 - 7:04pm |
|
|
talar
کاربر حرفه ای
|
دوستان من هم یه فایل اماده کردم که به اجازه اقا حمید می زارمش تو سایت دوستان استفاده کنند
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 11:25am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: دوست خوبم ، مرد که اینهمه ناله نمیکنه برادر ، کمی صبور باش ماهم مثل شما شبانه روز با این مدار سر و کله زدیم تا تونستیم به یکجاهایی برسونیمش با کمک مهندس حمید عزیز ببین چند نکته رو بهت میگم برو چک کن و انجام بده انشاا.. درست بشه : 1 - کابل رابط بین مدار و کوئل گیرنده ، جای سیم هارو عوض کن 2- ببین فرستنده فرکانس داره و ولتاژ AC چند داری ؟ اگر فرکانس داری پس فرستنده سالمه 3- شما باید اسکلت دستگاه رو محکم درست کنید تا بتونه بصورت ایستاده بایسته ، بعد باید خوب لوپ فرستنده رو در حالت تنظیم لوپ ها طبق حرکت میتر تنظیم کنید و بعد از اینکه میتر صفر شد ، کلید رو بزنید روی حالت جستجو 4 - یک احتمال دیگه بنده میدم که خازن های 6 و 7 شما مناسب نباشن یا خازن 5 شما که یک جایی در مدارت ضعف وجود داره ، باید چک کنی ببینی کدوم خازن مقدارش ضعیفه خدمت آقا مهدی و دوستان سلام عرض میکنم باید عرض کنم که بنده تغییرات مربوط به تقویت مرار رو ایجاد کردم ولی هنوز بهش همون 12 ولت رو میدم ولتاژ AC فرستنده 23 و نیم بود ولی گیرنده ولتاژی نداره نه مستقیم نه متناوب حالا موندم دیگه چکار کنم
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 1:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ilanji عزیز خود شما داری میگی گیرنده! خب گیرنده نباید ولتاژ خاصی داشته باشه! سر لوپ فرستنده وقتی ولتاژ و فرکانس دارین یعنی درسته. نکته گیرنده بیشتر در تنظیم خازن 6 و 7 هست که خیلی در موردش گفتیم! ولتاژ گیری در قسمت گیرنده به اون شکل امکان نداره.
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 2:58pm |
|
|
|