نویسنده |
پیغام |
shakib
کاربر حرفه ای
|
منم مونتاژکردم اما السیدی فقط مربعه اتصالاتو تست کردم امانشد نرم افزارمavr studio 4هست
|
چهارشنبه 31 تیر1394 - 11:21pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
mrmr16 نوشته است: آقا رستم سلام
تا جایی که من فهمیدم تویه همه مودها از فرکانس 25 هرتز استفاده میشه و در ردیاب ها تا جای که می دونم از فرکانس های مثلا 5000کیلوهرتز برا طلا و.. استفاده میشه
یه مقدار در این باره توضیح می دید که چرا از 25 هرتز استفاده شده و مزیتش نسبت به سایر فرکانس ها چیه . با سلام دوست من در ابتدای تایپیک کاملا توضیح دادم لطفا مرور کنید با تشکر
|
چهارشنبه 31 تیر1394 - 11:25pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
rot نوشته است: ﺩﺭﻭﺩ اﺳﺘﺎﺩ ﺭﺳﺘﻢ ﻋﺰﻳﺰ اﮔﺮ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ اﺯ ﭼﻮﻙ ﺻﻮﺗﻲ ﺑﺠﺎﻱ ﺗﺮاﻧﺴﻔﺮ ﺑﻬﺮﻩ ﺑﺒﺮﻧﺪ ﺟﻮاﺑﺶ. ﻗﻂﻌﺎ. ﺑﻬﺘﺮﻩ ﻣﻦ ﺗﺴﺖ ﻛﺮﺩﻡ و ﻋﺎﻟﻲ ﺟﻮاﺏ ﺩاﺩﻩ دوست من با یک چوک صوتی افزاینده هم میتونید مونتاژ کنید به شرطی که شعاع و عمق عملیات زیادی مد نظرتون نباشه بهترین خروجی تا اونجایی که من تست گرفتم بین 700 تا 850 ولت خروجی است موفق باشید
|
چهارشنبه 31 تیر1394 - 11:29pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
systembbp نوشته است: rostam نوشته است: با تشکر از لطف دوستان در رابطه با افزاینده لازمه توضیح بدم که از ترانسی استفاده کنید که اهم ورودیش متناسب با اهم خروجی آمپیلفایرتون باشه مثلا اگر خروجی آمپیلی برای 4 اهم طراحی شده حتما ورودی ترانس زیر 4 اهم نباشه در رابطه با مدار پیشنهادی که آقا فریدون گذاشتن با تشکر از شما دوست خوبم ولی چرا از 2003 استفاده نکردید 2005 یک ای سی استریو است اگر امکان داره خروجی امپیلی رو به اسکوپ وصل کنید و خروجی رو با تغییر ولومها نمایش دهید با تشکر موفق باشید درود.آقا رستم هر چی شما بزارید من که همونو میسازم.به الکترونیک من که وارد نیستم.شما خودتون زحمت بکشید بگید آیسی 2003 بگیریم یا 2005؟اهمش چقدره که ترانس مناسبشو بگیریم ممنون با سلام من هنوز مدار دوست خوبم آقا فریدون که زحمت بسیاری براش کشیدن رو نساختم ولی از مدار زیر میتونید استفاده کنید خروجیش 4 اهمه موفق باشید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 31 تیر1394 - 11:31pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: rostam نوشته است: غضنفر نوشته است: يعنی نميشه سلکتور رو حذف کرد با سلام یک مدار ساده میزارم که قیمتش از سلکتور هم کمتره و با یک کلید فشاری مودهارو عوض میکنید فقط 4 حالت هرز داره با عجله کشیدم ولی کار میکنه موفق باشید سلام رستم جان این مداری که میگفتید رو نتونستم.پیدا کنم اگه ممکنه دوباره بزارید ممنون از لطفت با سلام
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 31 تیر1394 - 11:35pm |
|
|
systembbp
کاربر فعال
|
rostam نوشته است: rostam نوشته است: با تشکر از لطف دوستان
با سلام من هنوز مدار دوست خوبم آقا فریدون که زحمت بسیاری براش کشیدن رو نساختم ولی از مدار زیر میتونید استفاده کنید خروجیش 4 اهمه موفق باشید خیلی ممنون.مداری شما میگفتید تریبل و بیس و ... داشت.این فقط یک ولوم داره چرا؟در ضمن مدار آمپیلیه tda 2003 واسه نیوکیت رو هم دارم.یک ولوم داره فقط ولی خیلی ساده تر از این مداره.اگر بکار میاد عکسشو میزارم فردا. الان من گیج شدم.آقا فریدون مدار آمپیلی و ردیاب رو با هم رو یه پی سی بی زده بود فک کنم.آمپیلی رو جدا بسازم پی سی بی ردیاب چه جوری میشه؟
|
چهارشنبه 31 تیر1394 - 11:57pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
ای کاش........ میشد به روش توماس ساخت این مدار رو
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
پنج شنبه 31 تیر1394 - 1:04am |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: ای کاش........ میشد به روش توماس ساخت این مدار رو خوب توماسی بساز دوست من مگه کسی گفت نمیشه؟! فایل هگز اقا فریدون چند صفحه قبل موجوده
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 8:27am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
systembbp نوشته است: rostam نوشته است: rostam نوشته است: با تشکر از لطف دوستان
با سلام من هنوز مدار دوست خوبم آقا فریدون که زحمت بسیاری براش کشیدن رو نساختم ولی از مدار زیر میتونید استفاده کنید خروجیش 4 اهمه موفق باشید خیلی ممنون.مداری شما میگفتید تریبل و بیس و ... داشت.این فقط یک ولوم داره چرا؟در ضمن مدار آمپیلیه tda 2003 واسه نیوکیت رو هم دارم.یک ولوم داره فقط ولی خیلی ساده تر از این مداره.اگر بکار میاد عکسشو میزارم فردا. الان من گیج شدم.آقا فریدون مدار آمپیلی و ردیاب رو با هم رو یه پی سی بی زده بود فک کنم.آمپیلی رو جدا بسازم پی سی بی ردیاب چه جوری میشه؟ با سلام دوست من مداری که گذاشتم کنترل بیس و تریبل داره
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 9:23am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: ای کاش........ میشد به روش توماس ساخت این مدار رو با سلام دوست من مدار رو بساز و چوک رو نبند و خروجی آمپیلی رو به یک آنتن بده و توماسی کار کن جواب میده
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 9:25am |
|
|
|