انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 1:03am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 96  بعدی
 اى کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقارستم من هنوز نتونستم پروگرام کنم ایسیو باavr studi 4 کارمیکنم 2ردیف مربع السیدی میاد.

شنبه 3 مرداد1394 - 5:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
ممنون علی جان اگه امکانش هست بگید چندمتر میشه عمق داشت و اینکه با این حساب میشه از این دستگاه به عنوان توماس استفاده کرد درسته؟[/quote]
دوست من همون طور که مهندس رستم گفتن بدون ترانس میشه به صورت توماسی استفاده کرد بدون ترانس فکر کنم دیگه راحت 10 مترو بزنه البته با ترانس هم تست میکنم قطعا قدرتش فوق العاده میشه

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 3 مرداد1394 - 6:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
rostam نوشته است:
alirezaii21 نوشته است:
من امروز ردیابو تست کردم و جواب خوبی داد و بدون ترانس راحت 100 متر شعاع میزنه

با سلام
دوست من خوشحالم که ساختید ولی در نظر داشته باشید که بدون ترانس خروجی باید فقط یکی از آنتنهای شما که موج دارد کار کنداونهم به صورت پله ای و انتن دیگر کارایی ندارد
دوستانی که با ترانس مشکل دارن به روش زیر بسازند
یک عدد رله 220 ولت پیدا کنند و سیم پیچش رو در بیارن بعد 90 دور سیم 0.3 روش بپیچن هم کوچک میشه و هم جواب کارتون رو میده
چند تا نکته
1-زیر دکل فشار قوی به هیچ عنوان دستگاه رو روشن نکنید
2-در هنگام رعد و برق به خصوص در ارتفاعات دستگاه را روشن نکنید
در مورد قدرت دستگاه از نظر شعاع و عمق و حجم گیری هر دستگاه باید مجزا کالیبره بشه تا عدد نسبی صحیحی بدست بیاد
موفق باشید

تشکر مهندس جان من دور ولومهارو مدرج کردم تا ببینم چه هدفی رو با چه تنظیمی ردیابی میکنه تا بتونم یه معیار برای دستگاهم بدست بیارم فقط مهندس نکته درباره 90 دور سیم این بعنوان ترانس که نیست درسته؟ موقعی که از توماسی و تک آنتن استفاده میکنیم این سیم پیچ تو مسیر بین مدار و آنتن قرار میگیره ؟

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 3 مرداد1394 - 6:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منظورشون اینه روی سیم پیچ اولیه خود بوبین رله 90 دور بپیچیم که این 90 دور تو این مدار میشه اولیه
منم ترانسو دستکاری کردم الان با همون وضعیت سابق(3 ولت خروجی) تو خروجی ترانس تا 480 ولت رو دارم

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

شنبه 3 مرداد1394 - 6:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shakib نوشته است:
آقارستم من هنوز نتونستم پروگرام کنم ایسیو باavr studi 4 کارمیکنم 2ردیف مربع السیدی میاد.

با سلام
دوست من وقتی 2 ردیف میاد یعنی درسته کنتراست رو تنظیم کن شاید هم پتانسیومتر کنتراست ایراد داره
موفق باشید

شنبه 3 مرداد1394 - 6:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alirezaii21 نوشته است:
rostam نوشته است:
alirezaii21 نوشته است:
من امروز ردیابو تست کردم و جواب خوبی داد و بدون ترانس راحت 100 متر شعاع میزنه

با سلام
دوست من خوشحالم که ساختید ولی در نظر داشته باشید که بدون ترانس خروجی باید فقط یکی از آنتنهای شما که موج دارد کار کنداونهم به صورت پله ای و انتن دیگر کارایی ندارد
دوستانی که با ترانس مشکل دارن به روش زیر بسازند
یک عدد رله 220 ولت پیدا کنند و سیم پیچش رو در بیارن بعد 90 دور سیم 0.3 روش بپیچن هم کوچک میشه و هم جواب کارتون رو میده
چند تا نکته
1-زیر دکل فشار قوی به هیچ عنوان دستگاه رو روشن نکنید
2-در هنگام رعد و برق به خصوص در ارتفاعات دستگاه را روشن نکنید
در مورد قدرت دستگاه از نظر شعاع و عمق و حجم گیری هر دستگاه باید مجزا کالیبره بشه تا عدد نسبی صحیحی بدست بیاد
موفق باشید

تشکر مهندس جان من دور ولومهارو مدرج کردم تا ببینم چه هدفی رو با چه تنظیمی ردیابی میکنه تا بتونم یه معیار برای دستگاهم بدست بیارم فقط مهندس نکته درباره 90 دور سیم این بعنوان ترانس که نیست درسته؟ موقعی که از توماسی و تک آنتن استفاده میکنیم این سیم پیچ تو مسیر بین مدار و آنتن قرار میگیره ؟

دوست من بدون ترانس توماسی کار کن با ترانس با دو انتن البته باید موح رو ac کنید

شنبه 3 مرداد1394 - 6:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza.1286 نوشته است:
فریدون جان به مشکل خوردم
حداکثر خروجی 3 ولت هستش و ولوم صدا(p5) رو تا ته میبرم نور ال سی دی تقریبا خاموش و نوشته ها محو میشن!!
اشکال از کجاست؟ دوستانی که ساختن راهنمایی کنید لطفا

دوست گرامی خروجی مدارو از ترانسفورماتور جدا کنید و ببینید آیا دوباره این طوری میشه اگر دوباره وضعیت همن طور بود قشمت آمپلی فایر رو با دقت چک کنید و نتیجه رو بگید

شنبه 3 مرداد1394 - 8:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza68 نوشته است:
هر روز یه مدار جدید
آخرش ما نفهمیدیم کدومو بسازیم
ای کاش فقط یه مدار اصلاح شده باشه اونو بسازیم...

دوست عزیز مدار صفحه 12 فعلا تنها مدار این بخشه و بقیه فقط پیشنهاده

شنبه 3 مرداد1394 - 8:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

fereidon نوشته است:
reza.1286 نوشته است:
فریدون جان به مشکل خوردم
حداکثر خروجی 3 ولت هستش و ولوم صدا(p5) رو تا ته میبرم نور ال سی دی تقریبا خاموش و نوشته ها محو میشن!!
اشکال از کجاست؟ دوستانی که ساختن راهنمایی کنید لطفا

دوست گرامی خروجی مدارو از ترانسفورماتور جدا کنید و ببینید آیا دوباره این طوری میشه اگر دوباره وضعیت همن طور بود قشمت آمپلی فایر رو با دقت چک کنید و نتیجه رو بگید

سلام
همه حالتی تست کردم! شما ولتاز دو تا سیم خروجی مدارت چنده؟(دوتا پایه 2005) بدون ترانس. خروجی ها به نسبت منفی باطری باید چند باشه؟
امروزم ترانسو بستم(ورودی 7.8 اهم) تا 480 ولت میده. همه مود هارو تست کردم اما حرکتی نداشت!!

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

شنبه 3 مرداد1394 - 8:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza.1286 نوشته است:
اقا رستم عزیز ولومها کار میکنن فرکانس خروجی هم 25 درسته ولی خروجی 0 تا 3 ولت میده!! بنا به گفته اقا فریدون باید حدود 10 ولت باشه!!

دوست عزیز ولتاژی که شما اندازه گیری می کنید ولتاژ موثره در حالی که ولتاژ پیک تا پیک این مدار نزدیک 10 ولته یعنی این که مدارت مشکلی نداره

شنبه 3 مرداد1394 - 9:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 96  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 85 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure