نویسنده |
پیغام |
hoshi
استادیار
|
سلام پویا جان تو اون فیلمی که قرار دادم مشخصه
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
جمعه 2 مرداد1394 - 7:45pm |
|
|
سيستم
کاربر فعال
|
با سلام آقای hoshi این ردیاب دوستتان از کجا خریده این که اصلاٌ تمام کارکرد منوهاش معلوم کپی هستش ردیاب dfs اصلی دارای یک ال سی دی صفحه آبی کمرنگ زیبا و نوشتهای بسیار زیبا فونت کلفت انگیلیسی , و ضمناً اصلاٌ لود بالانس خطی ندارد یک لود بالانس میآید اونهم از 5 دقیقه شروع میشود و وقتی هم بالانس تمام میشود اتوماتیک استارت اسکن مینویسد و اصلاٌ بوق نمیزند و ضمناٌ وقتی در حالت بالانس میرود و دارد کار میکند بعد از 10 تا 20 ثانیه اتومات نور ال سی دی کم رنگ میشود و وقتی دوبار به دکمه دست میزنید دوبار ال سی دی پر نور میشود این که میگم سال 87 خریداری شده است کارایی بسیار بی نظیری دارد سیستمی مثل ریفایندر و اسپکترا و ردیابهای دیگه در مقابل این ورژن dfs هیچ چیز نیستند تا یک کیلومتر را خودم ازش کار دیدم خودم تعجب کرده بودم پشت سیستم نوشته assembled in EEC research & development in usa by phil مونتاژ در EEC تحقیق و توسعه در ایالات متحده آمریکا توسط فیل
|
شنبه 9 مرداد1394 - 2:31am |
|
|
evilman
کاربر حرفه ای
|
سلام از دوستانی که این ردیابو دارن امکانش هست از انتن های دستکاه عکس بزارن . ممنون
|
دوشنبه 12 مرداد1394 - 6:41pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سلام به همگی بابا دل و روده ما را در آوردید با این تایپیکتان روز اولش که ما را از خوشحالی کشتین بعدش با انتظار ما را کشتین و در آخر هم با نشد و نمیشه و بدرد نمی خوره ما را کشین این دیگه چه وضعی شده
|
سه شنبه 13 مرداد1394 - 1:08pm |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
orginal نوشته است: سلام به همگی بابا دل و روده ما را در آوردید با این تایپیکتان روز اولش که ما را از خوشحالی کشتین بعدش با انتظار ما را کشتین و در آخر هم با نشد و نمیشه و بدرد نمی خوره ما را کشین این دیگه چه وضعی شده دوست عزیز دستگاههای orginal مثل شما کم پیدا میشن اکثرا کپی هستن و ساخت کا ایکس اس بنابراین ارزش اینکه دل و رودشون بررسی بشه ندارن .
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
سه شنبه 13 مرداد1394 - 4:15pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
اقا حمید من یه سوالی درباره تقویت موج در این دستگاه برام پیش اومده ؟؟ خواهشا راهنمایی بفرمایید که ایا استدلال من درسته یا نه؟؟ در تصویر زیر خروجی میکرو از خازن C عبور کرده و به دو مقاومت میرسه R1 و R2 موج بعد از عبور از مقاومت R2 مستقیما به خروجی میره و تقویتی در کار نیست و R1 هم که فکر کنم مربوط باشه به روشن شدن اتوماتیک
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
چهارشنبه 20 مرداد1394 - 1:51am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
باید شماتیکش رو در بیارین که بشه دقیق تر نظر داد.
|
چهارشنبه 20 مرداد1394 - 2:15am |
|
|
shojadel
کاربر فعال
|
آخ این ردیابی بود که ما میخواستم از دلتا فورس بخریم ،ببین چه بلایی سرش اورده دل و رودشو ریخته بهم
To be willing is to be able
|
چهارشنبه 21 مرداد1394 - 4:18pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
shojadel نوشته است: آخ این ردیابی بود که ما میخواستم از دلتا فورس بخریم ،ببین چه بلایی سرش اورده دل و رودشو ریخته بهم داداش این ردیاب رو اقای هوشی باز کردن و مال من نیست در ضمن اون ردیابی که من برا فروش گذاشته بودم متعلق به یکی از رفقا هست که برچسب داره و نمیشه بازش کرد
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
پنج شنبه 22 مرداد1394 - 3:14pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
من فقط خواستم از مدار تقویت کننده این ردیاب برا 35 استفاده کنم که ظاهرا الکیه یا شایدم باشه و من متوجه نباشم دوستان وارد به الکترونیک هم که شدن الیاس طماع
|
پنج شنبه 22 مرداد1394 - 3:17pm |
|
|
|