نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
نه شهریار جان 1 متر سیم برای کابل اتصال لوپ اونقدر اهم نداره! اهمش باید در حد صدم باشه. خود لوپ شماحتی کمی کمتر از 1.5 اهم باید مقاومت داشته باشه. برای همین هم نتیجه خوب و قوی ازش گرفتین! وگرنه 2 اهم این نتیجه رو نمیداد. من هم به دوستان توصیه میکنم لوپ با اهم بین 1 تا 1.5 اهم رو درست کنن. شما میتونین بدون بریدن سیم همین لوپ رو یک دور به یک دور باز کنین و یک قسمتش رو لخت کنین و اتصال بدین. دوباره پتانسیومتر رو تنظیم کنین و دقیق تست بگیرین. هر جا برد کمتر شد دور رو اضافه کنین. اینجوری براحتی در عرض مدت کمی به نتیجه ایده آل میشه رسید. البته این در صورتی هست که فعلا دست به چیز دیگه ای نزنیم! برای افزایش ضریب تقویت گیرنده هم عرض کردم فعلا میشه تست کرد. مقاومت 1 کیلو که به پایه 3 آیسی 358 متصل هست میتونه کمتر بشه تا ضریب تقویت بالاتر بره. نمیدونم تا چه مقدار جواب میده ولی ضریب تقویت رو بالاتر میبره. انتظارتون هم باید در حد چند درصد افزایش برد فعلا باشه و دقیق برد رو اندازه بگیرین. بجای 1 کیلو قاعدتا 820 اهم هم باید جواب بده. میتونین پتانسیومتر 1 کیلو هم بذارین. مولتی ترن هم نیاز نیست. پتانسیومتر 100 کیلو رو هم باید هر بار مجدد تنظیم کنین. افزایش ولتاژ کل باطری قطعا تاثیر داره ولی باز هم درصد کمی هست! مثلا با باطری 15 ولت باید در حد 5 درصد توقع افزایش برد داشت. چون مدار برای میکرو و آپ امپ رگولاتور 5 ولتی داره ؛ حداکثر 20 ولت میشه به کل مدار اعمال کرد. روش بهتر و پیچیده تری وجود داره که اگر این 15 ولت تونست حداقل 5 درصد برد رو بالاتر ببر میشه اون رو هم پیاده کرد و بعدا روش بحث میکنیم. خازنهای دکوپلاژ 4700 میکرو هم تاثیر زیادی هم روی برد هم ثبات دستگاه دارن! برای این مدار دو تا 4700 در نظر گرفته شده که بنظر کافی میرسه. اگر خازن 25 و 35 ولتی استفاده بشه باز هم بهتر جواب میده. ولی در صورت افزایش قدرت بیشتر از این خیلی بهتره که یک خازن 4700 میکروی دیگه هم با این دو تا موازی بشه.
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 6:42pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
سلام طبق دستور مهندس حمید آقا، کریستال رو در آوردم، دستگاه از کار افتاد.(یعنی از کریستال بیرونی استفاده میشه) در مورد R7 یک 1k باهاش موازی کردم که تقریبا R7 رو به 500اهم تغییر دادم اما تغییر تو برد دستگاه متوجه نشدم. ولی یه کار دیگه اینکه انگشتم رو به پایه 3 آی سی 358 میزنم، برد دستگاه 7-8 سانت اضافه میشه یه سوال درمورد پتانسیومتر 100کیلو دارم، می خوام دستگاه رو روی بالاترین حساسیت بزارم طوریکه بدون نزدیک شدن کویل به فلز، دستگاه بوق بزنه، اما نمیشه، این 100کیلو رو هرچقدر به سمت چپ می کشم برد و حساسیت کم میشه و وقتی به انتهای سمت راست می چسبونم بازم در حالت نرمال بوق نمیزنه(می خوام از حالت تعادل خارج بشه)
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 6:50pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب اکسپلورر عزیز پس شما میتونین با افزایش مقاومت 1 مگا اهم هم ضریب تقویت رو افزایش بدین. البته عرض کردم کمی بعید هست با افزایش قسمت تقویت کننده بشه جواب خوبی گرفت. بیشتر قسمت قدرتی پالس توی برد تاثیر داره.
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 7:12pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
تو این شماتیک از قسمت دوم 358 هم استفاده شده
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 7:21pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خب اکسپلورر عزیز پس شما میتونین با افزایش مقاومت 1 مگا اهم هم ضریب تقویت رو افزایش بدین. البته عرض کردم کمی بعید هست با افزایش قسمت تقویت کننده بشه جواب خوبی گرفت. بیشتر قسمت قدرتی پالس توی برد تاثیر داره. اینو هرچی افزایش دادم حتی تا بی نهایت تغییر ایجاد نمیشه و پایه سه همچنان حساسیت رو میبره بالا با لمسش، حتی وقتی 1مگا رو برمیدارم کلا دارم قسمت دوم رو اضافه می کنم ببینم تغییری ایجاد میشه یا نه
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 8:00pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
explorer نوشته است: تو این شماتیک از قسمت دوم 358 هم استفاده شده طبق این شماتیک مدار رو وصل کردم، اما تغییر انچنانی ندیدم شاید در حد افزایش 2 الی 3 سانت افزایش برد که اینم شاید خطا از من باشه، ولی با این کار با چرخوندن پتانسیومتر 100کیلو اول تغییری تو حساسیت احساس نمیشه اما با 100کیلو دوم میشه حساسیت رو کم و زیاد کرد
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 8:44pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشی اکسپلور عزیز. خب شما تفاوت برد رو بصورت درصد باید اندازه گیری دقیق کنین! مثلا اگر 10 درصد هم باشه من میگم خوب بوده! چون افزایش برد در پالسی ها بخصوص به همین صورت سخت هست و لاک پشتی باید رفت جلو اگر هم نشد که مهم نیست و مطمئن ترین راه افزایش برد همون قدرت پالس هست که در درجه اول با لوپ قوی تر حاصل میشه و قبلا هم عرض کردم.
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 8:56pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
تو این شماتیک داخل دایره تو مدار ما نیست! کارش چیه؟
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 8:58pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خسته نباشی اکسپلور عزیز. خب شما تفاوت برد رو بصورت درصد باید اندازه گیری دقیق کنین! مثلا اگر 10 درصد هم باشه من میگم خوب بوده! چون افزایش برد در پالسی ها بخصوص به همین صورت سخت هست و لاک پشتی باید رفت جلو اگر هم نشد که مهم نیست و مطمئن ترین راه افزایش برد همون قدرت پالس هست که در درجه اول با لوپ قوی تر حاصل میشه و قبلا هم عرض کردم. حدودا 5% اما با همون یک قسمت از 358 و لمس پایه 3 حدودا 10 درصد
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 9:01pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب باز 5 درصد هم بد نیست هر چند قطعا برای دوستان راضی کننده هم نیست! در مورد لمس پایه 3 و افزایش برد نظری ندارم! قاعدتا هر چی باشه با تغییر اون مقاومت 1 کیلو هم باید فرقی ایجاد بشه. شما از 1 کیلو بیشتر بذارین ببینین اصلا ضعیف تر میشه؟! یا اتفاق دیگه ای میفته؟ متاسفانه چون برنامه میکرو دست ما نیست خیلی در این مورد محدود هستیم. اون قسمت داخل دایره رو هم تست کنین. بعید میدونم روی برد اثری داشته باشه.
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 9:09pm |
|
|
|