نویسنده |
پیغام |
ilanji
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: جواب شما در اول این صفحه داده شده !!!!!!!!!!!!!!!!! کاوشگر عزیزم یه کم بیشتر دقت کن ببین پاسخ مال کیه
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 11:34pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ilanji عزیز نظر خاص و کمک کننده ای بتونم داشته باشم که دریغ نمیکنم! ولی من از توضیح شما چیز دیگه ای متوجه نشدم جز اینکه احتمال داره قسمتی از گیرنده شما اشکالی داشته باشه! جهت جاگذاری ترانزیستور 9 رو هم چک کنین. وسط این همه قطعه اگر یکی مشکل داشته باشه واقعا تشخیصش به این راحتی نیست که من نظری بدم. سایر دوستانی هم که مدار رو ساختن و بعضا با این معایب روبرو شدن و برطرف کردن هم ماشالا مهر سکوت بر لب نهادن!
|
چهارشنبه 1 مرداد1392 - 12:20am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: ilanji عزیز نظر خاص و کمک کننده ای بتونم داشته باشم که دریغ نمیکنم! ولی من از توضیح شما چیز دیگه ای متوجه نشدم جز اینکه احتمال داره قسمتی از گیرنده شما اشکالی داشته باشه! جهت جاگذاری ترانزیستور 9 رو هم چک کنین. وسط این همه قطعه اگر یکی مشکل داشته باشه واقعا تشخیصش به این راحتی نیست که من نظری بدم. سایر دوستانی هم که مدار رو ساختن و بعضا با این معایب روبرو شدن و برطرف کردن هم ماشالا مهر سکوت بر لب نهادن! اونم چک کردم درست بود
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
چهارشنبه 1 مرداد1392 - 1:55am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
دیگه دارم به این نتیجه میرسم که یه فیبر از اول بزنم بابا مردم اینقد غصه خوردم
|
چهارشنبه 1 مرداد1392 - 1:58am |
|
|
bloody2012
|
سلام دوستان.مهندس حمید در مورد کار با اسیلوسکوب هم توضیح میدین؟وقتی فیبر رو ساختیم چجوری باید تست کنیم؟با تشکر
|
چهارشنبه 2 مرداد1392 - 8:51am |
|
|
bloody2012
|
ببخشید واسه ساختن لوپ 72 دور به90 متر سیم نیاز داره؟
|
چهارشنبه 2 مرداد1392 - 8:57am |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
bloody2012 نوشته است: ببخشید واسه ساختن لوپ 72 دور به90 متر سیم نیاز داره؟ برای هر دور تقریبا 1.2 متر لازمه . که با این حساب برای 72 دور در میاد 86.5 متر . حالا شما چند متر هم اضافه بگیر . همون 90 متر خوبه .
|
چهارشنبه 2 مرداد1392 - 10:03am |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: توباکس ساشو به لحاظ اینکه از سیستم بسیار شبیه به فلزیابهای وی ال اف که مبتنی بر آشکار سازی اختلاف فاز هست استفاده میکنه و همون طیف فرکانسی رو هم داره ؛ من امیدوار هستم سیستم تفکیک مشابه وی ال اف ها رو بشه به نوعی روش سوار کرد! اگر تفکیک وی ال اف ها رو دیده باشین معمولا یک عددی نشون داده میشه یا نموداری داره که در این سیستم عدد بندی شده تقریبا هر فلزی یک رنج عددی خاص خودش رو داره! یعنی باز صد در صد تفکیک نمیکنه اما تا حدود خیلی خوب و بهتر از پالسیها امکان تفکیک رو میده. حداقلش این هست که تفکیک آهن از بقیه نزدیک به صد در صد قطعی هست و برای باقی فلزات هم تفاوت عدد نشون داده شده جوریه که میشه حدس زد جنس فلز چی میتونه باشه. واقعیتش در مورد این توباکس من شک دارم واقعا بشه از این سیستم تفکیک کمک گرفت ولی خب بهرحال باید خوب تست بشه و سوار کردنش روی مدار اصلی هم کار میبره. اگر جواب داد که خیلی خوبه و اینو با صلاحدید آقا مجتبی اعلام میکنیم مهندس حمید چی شد که گفتی نمیشه تفکیک به ساشو اضافه کرد!؟ آیا اضافه کردن تفکیک درحد آهنی و غیر آهنی هم امکان پذیر نیست؟
|
پنج شنبه 3 مرداد1392 - 1:27pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
سامی جان من عرض نکردم کلا نمیشه! شاید هم بشه. ولی تلاشی که ما کرده بودیم به نتیجه قابل قبولی نرسید. مشکلی که هست اینه که الان من نمیبینم هیچ کدوم از دوستان جواب خیلی مطلوبی از عملکرد خود دستگاه گرفته باشن. یا مدارشون درست کار نمیکنه و هنوز ایراد داره و یا نتیجه مطلوب نبوده. خب توباکس اصلش به داشتن برد بالاست! اگر این برد حاصل نشده معنی نداره سراغ اضافه کردن قسمت دیگه ای بریم! در زمان قبل از این انجمن که آقا مجتبی هم وقت داشت و روی این مدار با دقت و حوصله زیادی کار میکرد و بنده هم کمک میکردم ؛ قضیه فرق میکرد! ایشون به نتیجه خوبی رسیده بود و میشد روی بحث تفکیک هم تستهایی بکنیم. الان هم اگر هر کدوم از بچه ها نتیجه خوبی از خود دستگاه گرفته باشه و مایل باشه من میتونم بصورت خصوصی با اون دوست عزیز همکاری کنم و باید حوصله بخرج داد و تستهای زیادی کرد و در عین حال ممکنه قطعات خاصی باشه که باید تهیه بشه و روی مدارش کار بشه و باز هم معلوم نیست کار به سرانجام خوبی برسه! اگر همچین کاری بتونه صورت بگیره و جواب بده بعدا میتونیم نتیجه رو عمومی کنیم.
|
پنج شنبه 3 مرداد1392 - 4:16pm |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
حق باشماست من یکی از کسایی بودم که ساشو رو ساختم ولی برد نهاییش زیر 2متر شد گذاشتمش کنار به دلتاپالس رو انداختم!!! نمیدونم با یه دوست دیگه هم تو این اجمن رابطه داشتم فرمودند که نتونستند به برد درست و حسابی برسند نمیدونم چرا!!؟!! به هرحال بخاطر راهنمایی ها و اینکه زحمت میکشید جواب پست ها و سوالات رو میدید واقعا ممنونم تشکر فرااااواااان
|
پنج شنبه 3 مرداد1392 - 4:34pm |
|
|
|