نویسنده |
پیغام |
تنها
|
سلام بر دوستان عزیز فلز جو
این بی شرف saman001 تقریبا 500 هزار تومن پول منو خورده حرومزاده بی خاصیت خرداد 93 به حساب زنش پول ریختم 6037991317947723 بانک ملي به نام ز .ح . ج تا برام تی ال 12000 بسازه بعد چندین ماه منو علاف کردن یه دستگاه خراب اسباب بازی به درد نخور ارسال کرد و سپس ادعا کرد تو بار بری شکسته و خراب شده و حرفای چرت و پرت و بعد بهش برگشت دادم تا درست کنه سپس غیب شد دیگه پیداش نیست و اهل تهران یا کرج هست الانم می دونم که با نام کاربری دیگه میاد سایت این پولا خوردن نداره پسر جون این تاپیک رو ایجاد کردم تا همه توف بندازن تو روی سگت حرام خور کثافت بیا پول مردمو پس بده
دوستان ایا راهی هست تا از طریق شماره کارت بانکی ادرس و شماره تماس شو بدست اورد
آخرین بار توسط تنها در جمعه 16 مرداد1394 - 7:51pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 16 مرداد1394 - 7:38pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
داداش من این راحش نیست ها حالا اگه اسم خانوم این بنده خدا رو مخفف اعلام میکردی بهتر نبود در ضمن شما که اسم و شماره کارت ایشون رو داری برو نیروی انتظامی و با این اسم و شماره کارت حقت رو بگیر اینجا جای اسم و بازی کردن با آبروی مردم نیست ای شخص هم مطمئن بتش چوبشو میخوره
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
جمعه 16 مرداد1394 - 7:42pm |
|
|
تنها
|
hafez نوشته است: داداش من این راحش نیست ها حالا اگه اسم خانوم این بنده خدا رو مخفف اعلام میکردی بهتر نبود در ضمن شما که اسم و شماره کارت ایشون رو داری برو نیروی انتظامی و با این اسم و شماره کارت حقت رو بگیر اینجا جای اسم و بازی کردن با آبروی مردم نیست ای شخص هم مطمئن بتش چوبشو میخوره داداش شش ماه بهش فرصت دادم به نظرت کمه اسم این جور جانوران را نمیشه آدم گذاشت شما میگی بنده خدا اگه این اقا شرف داشت پول منو پس میداد با نیروی انتظامی هم مشکل حل نمیشه وگر نه خودم عقلم می رسید
|
جمعه 16 مرداد1394 - 7:50pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
شما میری پاسگاه شکوایه مینویسی که من از کسی دستگاهی حالا مثلا کامپیوتر که ایشون در قبال پول برام چیزی نفرستاده و رفته و بنده پول رو به حساب خانومش ریختم با این اسم و با این شماره که دیگه جواب نداده شما رو با یه سرباز میفرسته دادسرا و مجوز استعلام از دارنده حساب میکنن و کارت راه میفته
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
جمعه 16 مرداد1394 - 8:00pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: شما میری پاسگاه شکوایه مینویسی که من از کسی دستگاهی حالا مثلا کامپیوتر که ایشون در قبال پول برام چیزی نفرستاده و رفته و بنده پول رو به حساب خانومش ریختم با این اسم و با این شماره که دیگه جواب نداده شما رو با یه سرباز میفرسته دادسرا و مجوز استعلام از دارنده حساب میکنن و کارت راه میفته دلت خوشه ها
|
جمعه 16 مرداد1394 - 8:09pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: شما میری پاسگاه شکوایه مینویسی که من از کسی دستگاهی حالا مثلا کامپیوتر که ایشون در قبال پول برام چیزی نفرستاده و رفته و بنده پول رو به حساب خانومش ریختم با این اسم و با این شماره که دیگه جواب نداده شما رو با یه سرباز میفرسته دادسرا و مجوز استعلام از دارنده حساب میکنن و کارت راه میفته برادر پاسگاه شکواییه قبول نمیکنه. محل اقامه دعوا دادسرا هستش ولی چون مبلغ زیر 5 میلیون تومان هستش باید برید شورای حل اختلاف که اونها قدرت درخواست استعلام رو مثل دادسرا ندارند. بهترین راه اینه که برید به یکی از شعبی که شماره کارت این خانوم هستش و با آشنا آدرس و تلفن رو بگیرید. از نظر قانونی باید 5 میلیونم خرج کنید تا به 500 تومن برسید.
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
جمعه 16 مرداد1394 - 8:34pm |
|
|
mehran1545a
کاربر حرفه ای
|
bardia نوشته است: hafez نوشته است: شما میری پاسگاه شکوایه مینویسی که من از کسی دستگاهی حالا مثلا کامپیوتر که ایشون در قبال پول برام چیزی نفرستاده و رفته و بنده پول رو به حساب خانومش ریختم با این اسم و با این شماره که دیگه جواب نداده شما رو با یه سرباز میفرسته دادسرا و مجوز استعلام از دارنده حساب میکنن و کارت راه میفته برادر پاسگاه شکواییه قبول نمیکنه. محل اقامه دعوا دادسرا هستش ولی چون مبلغ زیر 5 میلیون تومان هستش باید برید شورای حل اختلاف که اونها قدرت درخواست استعلام رو مثل دادسرا ندارند. بهترین راه اینه که برید به یکی از شعبی که شماره کارت این خانوم هستش و با آشنا آدرس و تلفن رو بگیرید. از نظر قانونی باید 5 میلیونم خرج کنید تا به 500 تومن برسید. بله به این میگن یه مملکت قانونمند! همیشه حق به حق دار میره...! و دزد بی ادب به سزای اعمالش میرسه...! شما هم با من موافقید؟
|
جمعه 16 مرداد1394 - 9:24pm |
|
|
فرج
کاربر حرفه ای
|
این مدل دستگاه ناقص و شکسته فرستادن قبلا تو تایپیک کلاهبرداریهای زیکسل مطرح بوده
|
جمعه 16 مرداد1394 - 9:34pm |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
راست میگی اون زیگسل بیشرف که لعنت خدا بر او باد هم سر منو هم از کلاه گشادش بی نصیب نذاشت چه زبونی هم میریخت نامرد
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
شنبه 17 مرداد1394 - 8:57am |
|
|
محسن1
کاربر فعال
|
این سامان همون زیگسله. شماره کارته هم مال زنشه. اسمش زهره س . بچه ورامینه. این بنده خدا کلا از این راه نون میخوره
|
شنبه 17 مرداد1394 - 11:26am |
|
|
|