kavoshgar نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان
من زیاد تو این بحثا وارد نیستم ولی اینو خیلی خوب میدونم که توی دنیایی که ما زندگی میکنیم هنوز خیلی چیزها هستش که ما اونارو درک میکنیم ولی نمیتوان ثابت کرد من تواین بحث با آقا بینا موافقم . ما هر لحظه از هوا داریم استفاده میکنیم تا حالا کسی فیلمی از هوا دیده ؟ البته خیلی ببخشید ها نظر همه برا ما محترمه ما در اینجا قصد اهانت به کسی رو نداریم ولی در کل خیلی چیز ها هستش که ما میدونیم وجود داره اینو درک میکنیم اینو حس میکنیم ولی نمیخایم باور کنیم تا حالا کسی ترس رو دیده اونی که دیده شده چهره ترس بوده که ما در نفر دیگری دیدیم ولی اون حس ترس رو که طرف حس کرده اون برا ما قابل رویت نیست .جن در قرآن مورد تعید قرار گرفته اونو نمیشه انکار کرد ولی افراد کمی بودن که با اجنه ارتباط داشتن ودارن .این نظر منه
سلام داداش
خیر عزیز کسی هوا رو ندیده
اما به راحتی میشه اونو با حس لامسه و حتی دستگاها اثبات کرد.اگه داخل یه توپ رو ازهوا پر کنیم وزن توپ از خود توپ به صورت خالی بیشتر میشه در نتیجه هوا وجود داره
اما چه اثباتی بر وجود محافظت دفینه به وسیله طلسم و یا اجنه هست؟ و یا اصلا چه دلیلی داره که یه جن بخواد از یه گنج که کوچکترین ارزشی براش نداره و حتی نمیتونه استفاده ای هم ازش بکنه محافظت کنه؟ یا اینکه اگه هم بتونه ازش استفاده کنه اصلا چه سودی براش داره که بخواد جون خودش رو سر یه بار از دست بده
چرا تا الان شنیده نشده که یه اژدها سر گنج کشته بشه؟ زمانی که جن به صورت منقبض دربیاد و حالتی(مثل مار9) به خودش بگیره طبق احادیث میشه اون رو کشت و یا صدمه بهش وارد کرد.میشه با اسلحه بهش شلیک کرد و حتی با وسیله هایی مثل سلاح سرد و کارد بهش صدمه وارد کرد.بارها گفته شده که قبل از اینکه آب جوش زمین بندازید بسم الله بگید.تا الان فکر کردید این به چه خاطر هست؟
بار ها و بارها توی کتب مذهبی(حتی داستان حضر سلیمان و تخت حضرت که دوستان مرتب بهش اشاره میکنن) اومده که تمام این کارها تنها به اذن خود خدا بوده
توی قرآن کریم اومده که یه سری میخواستن که با استفاده طلسم بین زن و شوهر جدایی بندازن.اینا بدونن که دارن کار بیهوده ای انجام میدن و این کارها فقط و فقط به اذن خداست.من که در حدی نیستم که آیه ای رو تفسیر کنم.ولی آیا این به این معنی نیست که اگه چیزهایی که از زبون اون حضرت بیرون میومده از زبون من بیرون بیاد قطعا تا خدا خودش نخواد هیچ تاثیری نداره؟ اگه غیر این بود دیگه کی اصلا سلاح نیاز داشت؟ کی اصلا دستگاه فلزیاب میخواست؟
دوستان باز هم تاکید میکنم
بحث اصلا ربطی به وجود جن نداره.این رو با موضوع تاپیک قاطی نکنید
ما داریم در مورد این بحث میکنیم که کی دیده یا مدرکی داره که جنی و یا طلسمی از گنجی محافظت کرده
یا اینکه که مدرکی داره که مثلا یه حیوان عجیب سر طلسم بهش حمله کرده
متاسفانه تمام دوستان بحث رو فقط به سمت جن میبرن و اثبات اینکه وجود داره یا خیر یا اینکه میشه دیدش یا نه که اصلا از موضوع استارتر جدا هست
الان بنده و خیلی از دوستان به شخصه منتظر یه مدرک(حتی کوچولو) هستیم.ولی فقط با یه سری نوشته جوابمون داده میشه که از قبل هم بود و فقط داره بازگو میشه