سلامت باشید.خواهش میکنم.
باشه چشم سعی میکنم انشا...در اولین فرصت, طی چند روز آینده,با رسم تصویر...اسکلت مورد نظر رو توضیح بدم...بنده با آلومینیوم بصورت چهار تیکه و قابلیت باز و بسته کردن,بدون لقی و مستحکم و سبک ساختم.که وزن کل سیستم رو با یک انگشت هم میتونید حمل کنید.
دوست خوبم,متاسفانه سیستم های آنالوگ و بخصوص توباکس,به قطعات و مونتاژ حساس ترند.و دارای نکات زیادی هستند.که اگر یک مورد رو هم اشتباه و یا بدرستی انجام نداده باشید,کارکرد سایر بخش ها نیز مختل میشه!
و بنا بدلایلی اون دسته ها رو که عمودی و بلند در نظر گرفتید رو حتما جدا کنید.درسته سیستم از طرف زیر قابلیت سنس رو داره و باید بهش بپردازید !ولی بشدت از قسمت بالا هم که باشه,نسبت به فلزات که در نزدیک و بین میدان دو سیم پیچ مخصوصا بصورت عمودی قرار داشته باشند.واکنش نشون میده!!و با ریست کردن,از عمق و حساسیت کاهش پیدا میکنه! و کارکرد و سنس رو بنوعی مختل میکنه.
و با بند برزنتی یا کمربند حالا؛مخصوص لباس سربازی...درست کنید.چون جنسش مناسبه و در سرچ و چپ و راست کردن.خم نمیده...
و کلید فشاری بالانس,ریست رو بر روی آن تعبیه کنید...
اگر اسکلت مستحکم و پایداری نداشته باشید!در هنگام جستجو...با کوچکترین حرکتی,تنظیم نال دو سیم پیچ بهم میخوره و صدای اضافی خواهید داشت.و مجبور میشید حساسیت رو کم کنید...و همینطور با نال و تنظیم صحیح دستگاه میتونید به برد بیشتری روی خاک دست بیابید...
هرچه سیم پیچ ها رو تمیز و با دقت بپیچیم.و با لایه ی نازک فویل آلومینیوم...شیلد کرده و به نقطه شیلد در هر دو سیم پیچ اتصال دهیم.و همینطور اسکلت آلومینیوم رو با سیم قویتری اتصال بدیم...البته همه ی این نکات تازگی ندارند و استاد حمید عزیز و دوستان در طول مدت گذشته بهشون اشاره کردن...که پیشنهاد میکنم دوستان جدیدی که قصد ساخت دارن.ابتدا فایل توضیحات و کل صفحات رو بدقت مطالعه و نکات مهم و کلیدی رو یادداشت برداری (پرینت ) بگیرند...