نویسنده |
پیغام |
arash99
کاربر حرفه ای
|
دمت شما گرم سهيل جان ، موظب خودت باش ياحق
|
پنج شنبه 27 آذر1393 - 9:56am |
|
|
honor
|
پست های این بخش پاک شدند همه نه ؟؟!!!! کلی بعد اینا پست بود دیکه نیست !!
|
پنج شنبه 27 آذر1393 - 1:02pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جناب honor اگر قصد مبارزه با انجمن رو هم دارین لااقل کمی حواستون رو جمع کنین! پستی اینجا پاک نشده. اگر قرار بود بشه اون همه وقت و انرژی صرف پاسخگویی به مسائل نمیشد! کمی عقل هم واقعا چیز خوبیه. دوستان به بهانه ارائه یک طرح به اصطلاح جدید همزمان طرح ردیاب انجمن رو کاملا زیر سوال بردن و براش تاپیک دیگری هم باز کردن که در اثبات ادعای خودشون کاملا شکست خوردن. کل داستان که از این تاپیک شروع و به تاپیک دیگری منتهی شد بطور کامل و شفاف در محضر اذهان عمومی موجود هست! در ضمن به یک کاربر جدید که مشخصا رنگ عوض کرده و در قامت یک آیدی جدید وارد میشه و در اینجور بحثها دخالت میکنه بهیچ وجه اجازه شیرین کاری نخواهم داد! این آخرین اخطار من به شما و امثال شما کاربران تازه واردی هست که مشخصه اصلا تازه وارد نیستین و دفعتا درست وسط همین بحثهای چالش برانگیز هم وارد میشین! اگر شما خودتون از شعور درستی برخوردار نیستین که مضحک بودن این نوع رفتار رو متوجه بشین ؛ لااقل ما رو هم احمق فرض نکنین و روزی خودتون رو در جای دیگه جستجو کنین!
|
پنج شنبه 27 آذر1393 - 4:11pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
لايک داره حرفهات حميد جان منم متعجب شدم از سوال اين دوستمون
|
پنج شنبه 27 آذر1393 - 4:14pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
با سلام و درود خدمت همگی دوستان و سلام مخصوص حضور مهندس حمید مهندس پیشنهادی داشتم که خواهش میکنم در مورد آن کمی فکر کنیدمن این تابیک رو امروز مطالعه کردم به این امید که ببینم دوست عزیزمون آقا سهیل تو این بحث علمی چه خدماتی رو ارائه میدن اما . . . دریغ متاسانه دوستانی هستند که علاقه مند هستند وقت گرانبهاشونو بابت بحث های غیره علمی و گاها انحرافی هدر کنند اما پیشنهاد من این است که در صورتیکه مایلید این پست هایی که غیر از بحث اصلی و غیره علمی هستند را در سایت نگه دارید برای هر تابیک دو شاخه منظور فرمایید که یک شاخه مربوط به بحث اصلی باشد ودیگری مربوط به بحث های جانبی . ولی در صورت امکان کلیه پست های غیره علمی را حذف کنید از آقا سهیل عزیز هم خواهش می کنم بدون توجه به صحبت های جانبی ما را از دانش خود بی بهره نگذارند واین مبحثی که شروع کردید را تا رسیدن به یک نقطه رضایت بخش ادامه دهید یقینا در این انجمن دوستانی هستند که از شما با جان و دل حمایت می کنند . با تشکر یا حق
|
چهارشنبه 17 دی1393 - 1:49pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
سهیل جان داداش این ردبابت چی شد پس؟؟
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
چهارشنبه 17 دی1393 - 6:45pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
درود. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره! * خروجی :موج مربعی * میکرو اتمگا 8 * فرکانس کاری 16 مگاهرتز * تغییر فرکانس و عرض موج با دو ولوم 10 دور به صورت اکتیو و 1024 مرحله ای *دقت صدم هرتز (در بعضی موارد هزارم هرتز) * نمایش فرکانس، دوره بر حسب دقیقه و عرض پالس( قابل انتخاب)و....... دامه دارد.......
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
سه شنبه 27 مرداد1394 - 4:14am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
سلام سهیل جان بالاخره تموم شد حالا این عکسارو گذاشتی دهنمون آب بیفته خب داداش گلم فایلشو بزار دمو هم باشه ثواب داره بخدا دعا به جونت میکنیم
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
سه شنبه 27 مرداد1394 - 7:36am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
داداش سهیل ای ول
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
سه شنبه 27 مرداد1394 - 1:12pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
آقا حمید اجازه میدید آدرس سایت رو فانکشن باشه؟
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
سه شنبه 27 مرداد1394 - 2:15pm |
|
|
|