نویسنده |
پیغام |
roshik
کاربر حرفه ای
|
Ringo نوشته است: سلام منم دارم شب و روز تمام اطلاعات مربوط به این فلزیاب رو کنار هم میچینم و تجزیه و تحلیلش میکنم تا یک نقشه کامل و قابل استفاده در بیارم وقتی تمومش کردم برای استفاده عزیزان قرار میدم.کسی هم که کمک نمیکنه هر که میاد یه چیزی میگه و ناپدید میشه رینگوعزیزبسیارممنونم امابنظرمن اگرداشته هاتوخردخردبزاری بهتره چراکه دوستان دیگه ای که تجربه علمی یاعملی دارنددربحث شرکت میکنندواین اجماع موجب نتیجه گیری بهتروسریع ترمیشه ازطرفی بعضی ازعزیزانی که معلوماتشون کمتره نیزبی نصیب نمیمونندوچیزی یادمیگیرند.
|
پنج شنبه 2 مرداد1392 - 12:03am |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام به همه روشیک جان من هنوز ساخت این فلزیاب رو شروع نکردم چون هنوز بنظرم ناقصه ,خودم هم دارم شدیدا روش کار میکنم ببینم چی میشه. لیست قطعات رو تا نیمه در اوردم بزودی کاملش میکنم قول میدم این کاربر m.mousavi.eone که نیومده رفت
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
پنج شنبه 2 مرداد1392 - 12:51am |
|
|
hoshi
استادیار
|
این هم تصویر از پشت بردی هست که قبلا کاربر m.mousavi.eone در پستهای گذشته قرار داده بودند
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آخرین بار توسط hoshi در پنج شنبه 2 مرداد1392 - 1:10am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 2 مرداد1392 - 12:58am |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
من ليست تمام قطعات رو درآ وردم هر كدوم رو نميدونين روي برد علامت بزنين ميگم الان دارم روي برنامه اي واسه فلز ياب كار ميكنم يكم سرم شلوغه ولي تا جايي كه از دستم بر بياد كوتاهي نميكنم ضمنا هوشي جان من تصويري از پشت فيبر نمي بينم
|
پنج شنبه 2 مرداد1392 - 1:06am |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
hoshi نوشته است: این هم تصویر از پشت بردی هست که قبلا کاربر m.mousavi.eone در پستهای گذشته قرار داده بودند هوشی جان اینجاتصویری دیده نمیشه ضمنایک سوال داشتم مااینجاچندتاطرح فیبرمدارچاپی داریم روکدومش داری کارمیکنی
|
پنج شنبه 2 مرداد1392 - 1:11am |
|
|
hoshi
استادیار
|
ناصر جان من که قطعات بردها رو با هم چک میکردم متوجه شدم چند جا مقدار مقاومتها در بردی که شما ساختید با بردی که من pcb شو گذاشتم فرق می کنه ,تو لیست قطعات جدید اونها رو تصیح کردید یا نه؟
|
پنج شنبه 2 مرداد1392 - 1:13am |
|
|
hoshi
استادیار
|
روشیک جان تصویر رو تصحیح کردم من دارم رو همونی که pcb شو گذاشتم کار میکنم
|
پنج شنبه 2 مرداد1392 - 1:15am |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
[quote="naser1"]من ليست تمام قطعات رو درآ وردم هر كدوم رو نميدونين روي برد علامت بزنين ميگم الان دارم روي برنامه اي واسه فلز ياب كار ميكنم يكم سرم شلوغه ولي تا جايي كه از دستم بر بياد كوتاهي نميكنم
اگه مقادیرقطعات روی فیبرمدارچاپی رومشخص کردین لطف کنین اپش کنیدضمنامسیرلاینهای فیبر(پشت برد)بررسی شده ایااشکالی داره یاخیر
|
پنج شنبه 2 مرداد1392 - 1:19am |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
آره من با برد جديد بررسيش كردم بعضي مقاومت ها رو هم عوض كردم با بعضي خازن ها جاي ترانزيستورها هم ترانزيستور هاي مشابهي امتحان كردم تقريبا نقاط حساس مدار رو پيدا كردم مكانيزم عملكرد مدار تقريبا دستم اومده نحوه تنظيم مدارهم بعد از ساخت جهت تست تا حدودي بدستم اومد همشونو ميگم
آخرین بار توسط naser1 در پنج شنبه 2 مرداد1392 - 1:34am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 2 مرداد1392 - 1:26am |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
hoshi نوشته است: روشیک جان تصویر رو تصحیح کردم من دارم رو همونی که pcb شو گذاشتم کار میکنم ممنونم هوشی عزیزاگه تصویرروی بردبصورتی که قطعات روی اون قابل قرائت باشه رودارین لطفابزارین ضمنامشخصات سیم پیچویکی ازدوستان 2اهم400میکروهانری عنوان کردندایادرسته یانه؟ اگه درسته مشخصاتش روکامل کنید
|
پنج شنبه 2 مرداد1392 - 1:29am |
|
|
|