اقا مجتبی بنده این موفقیت رو بنوبه خودم به شما و اون دوست دیگرمون و البته همه تبریک میگم!
دوستان بنده فایل صوتی ضبط شده اقا مجتبی از این مکالمه رو دریافت و چندین بار گوش کردم. بنظر من مشکلی در خصوص احتمال فریبکاری وجود نداشت و جزئیات کار رو خیلی خوب توضیح داده بودن. ضمن اینکه ایشون از کسانی هست که اقا مجتبی میشناسن. مراحل اپراتوریشون هم تقریبا طبق همون آموزش اولیه ردیاب 35 بوده. تنها مساله ای که گفتن این بود که بعد از چند نقطه خطا که قبلا گرفته بودن این بار به چنین موفقیتی دست پیدا کردن. نکته جالب تر هم واقعی بودن وزن بدون استفاده از مکمل برای چنین هدفی بوده که باز نشان میده شاید اکثر وزنهای بالا همونطور که در اپراتوری اولیه هم بیان شده بود خطا هستن!
بهرحال هر چند اصولا در ردیابی میزان خطا خیلی بیشتر از موفقیت هست و کلا در کاوش با تمام دستگاهها هم همین داستان وجود داره ولی امیدوارم از این دست موفقیتها بیشتر داشته باشیم.
خواستم چیزی نگم ولی دیدم نمیشه! اقا مجتبی شما میفرمودین مرد حسابی حالا 7000 سکه دراوردی اینقدر هم خوشحالی لااقل یک سکه هم به ما میدادی!
این همه زحمت و تلاش و اعصاب خوردی توی این دو سال کشیدیم و هزار حرف شنیدیم تا هر از گاهی یکی از دوستان از این موفقیتها بدست بیاره و در نهایت یا اکثرا ناپدید میشن یا اینکه اصلا یک تعارف هم نمیکنن!