نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
hitman-666 نوشته است: با سلام جناب باستانشناس گرامی اگه میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید. تنها عکسی هم که از این دو درخت توت دارم همین هستش. با تشکر درود بر هيتمن عزيز تنها به استناد اين عكس .....؟! اگر به فرض درختان را نشان قرار دهيم و اين جا باري باشد مربوط به دوره اسلامي هست و عمق آن هم كم ,زمين هم كه دچار تغيير شده و در آن كشاورزي صورت گرفته پس علايم يا از بين رفته يا جا به جا شده باري كه نشان آن درخت باشد بايد داخل سايه انداز آن درخت باشد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 3:51pm |
|
|
باربد
کاربر حرفه ای
|
باستانشناس نوشته است: hitman-666 نوشته است: با سلام جناب باستانشناس گرامی اگه میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید. تنها عکسی هم که از این دو درخت توت دارم همین هستش. با تشکر درود بر هيتمن عزيز تنها به استناد اين عكس .....؟! اگر به فرض درختان را نشان قرار دهيم و اين جا باري باشد مربوط به دوره اسلامي هست و عمق آن هم كم ,زمين هم كه دچار تغيير شده و در آن كشاورزي صورت گرفته پس علايم يا از بين رفته يا جا به جا شده باري كه نشان آن درخت باشد بايد داخل سايه انداز آن درخت باشد جناب باستانشناس در چه موقعی از روز سایه باید مدنظرمون باشه؟ مثلا اگه طلوع آفتاب رو در نظر بگیریم سایه به سمت غرب میفته. چه زمانی از روز ؟
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 4:06pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
باربد نوشته است: باستانشناس نوشته است: hitman-666 نوشته است: با سلام جناب باستانشناس گرامی اگه میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید. تنها عکسی هم که از این دو درخت توت دارم همین هستش. با تشکر درود بر هيتمن عزيز تنها به استناد اين عكس .....؟! اگر به فرض درختان را نشان قرار دهيم و اين جا باري باشد مربوط به دوره اسلامي هست و عمق آن هم كم ,زمين هم كه دچار تغيير شده و در آن كشاورزي صورت گرفته پس علايم يا از بين رفته يا جا به جا شده باري كه نشان آن درخت باشد بايد داخل سايه انداز آن درخت باشد جناب باستانشناس در چه موقعی از روز سایه باید مدنظرمون باشه؟ مثلا اگه طلوع آفتاب رو در نظر بگیریم سایه به سمت غرب میفته. چه زمانی از روز ؟ درود بر باربد عزيز بدين صورت عرض ميكنم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 5:23pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد این نشانه ها همه به هم نزدیک هستند لطفا راهنمای کنید تشکر
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 7:59pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
اینا هم ادامه پست قبلی هست
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 8:02pm |
|
|
باربد
کاربر حرفه ای
|
پس بایستی خورشید بر فرغ درخت بتابد . بسیار سپاسگزارم. فلزجو از وجود شما بسیار بهره مند شده جناب، بسیار خرسندیم
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 10:23pm |
|
|
hitman-666
کاربر فعال
|
بسیار سپاس گزارم جناب باستانشناس عزیز و گرامی.
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 11:18pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
reza2490 نوشته است: سلام استاد این نشانه ها همه به هم نزدیک هستند لطفا راهنمای کنید تشکر درود بر شما
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 11:44pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
باستانشناس نوشته است: naghi نوشته است: سلام و مرسی استاد راهنمایی میکنید که مثلا رودهای اطراف رو و کوههارو باید اسمشونو دربیاریم یا سنگ علامت دار پیدا کنیم؟ درود بر شما نيازي به اسم نيست چون اسم مكاني كه شما الان مي دانيد با اسم باستاني آن يكي نيست پرآب ترين و بزرگترين رود,تپه هاي و كوههاي كه كنار آن رود خانه هستند و آثاري كه دست بشر در آنها ديده مي شود با سلام وتشکر از وقتی که برای عکسهای من گذاشتید واما سوال ایا باید دنبال سازه بخصوص باشم یا دنبال نشونه خاصی؟
|
جمعه 29 مرداد1394 - 2:43am |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
باستانشناس نوشته است: reza2490 نوشته است: سلام استاد این نشانه ها همه به هم نزدیک هستند لطفا راهنمای کنید تشکر درود بر شما تشکر استاد
|
جمعه 30 مرداد1394 - 10:35am |
|
|
|