بهرام نوشته است:
ماشالله دو صفحه اومدین جلو
اول در مورد بلوک دیگرامی که رسم کردین بگم..به نظر من قسمت فرستنده رو میشه تنها ساخت وگیرنده باید با فیلتر واشکار ساز همراه بشه .اما هدف شما رو نمیدونم استفاده از دو تقویت کننده توی هر قسمت به نظر واجبه.یا میخواین خروجی هر دوقسمت رو به میکسر بدین یا میخواین به صورت جدا با یک مقایسه کننده تست کنین.چون معمولا میشه فرستنده رو تنها وبا یک موج مدوله شده همراه کرد..طرح من هم بیشتر یک ایده هست تو مایه های وی ال اف اما بیشتر تمرکز شما روی فرکانس بالا هست.میتونم علتشرو بدونم چرا فرکنس بالا رو انتخاب کردین معمولا فرکانس بالا برای شعاع زنی خوب هست اما به همین صورت هم شکست زیادی بوجود میاره ونفوذ صفر میشه واینکه دما و محیط منطقه به شدت تاثیر گذار هست وشکل موج رو کلا عوض میکنه.البته همینطور که گفتم میشه یک فرکانس پایین رو به عنوان مبدا فرکانس در نظر گرفت ومدوله کرد اما گیرنده باید تغییراتی بکنه که زیاد هم پیچیده نیست میشه از ای اف استفاده کرد برای طبقه اشکار ساز.
والله دوصفحه رو فکرنمیکنم مطلبی بی محتوا نوشته باشم! سعیم در جلو بردن کاره....
درمورد فیلتر و تقویت کننده قسمت فرستنده باید عرض کنم که درقسمت سنس،شکل موج بسیار مهمه چون میخوایم با موج مبدا مقایسه ش کنیم؛پس میبایست از ابتدا شکل موج رفرنس بدون نویز و دقیق ایجاد و ارسال بشه مخصوصا اگه بخوایم رو سیگنال دریافتی آنالیز انجام بدیم.
در مورد تقویت کننده این بخش باید بگم شما خروجی اسیلاتورتون که معمولا در حد 5 ولت هست مستقیم به آنتن بدین انتظار دارین چقدر درخاک نفوذ داشته باشه؟! پس پرواضحه که باید توان سیگنال ارسالی رو بسیار بالاتر ببرین،پس ازاین به بعد بجای دید مخابراتی صرف،بیاید دید مخابراتی-قدرت داشته باشین!
نظر بنده اینه برای نفوذ بیشتر،دامنه ولتاژ سیگنال در حد کیلو ولت بالا برده بشه(بمانند فلزیابهای پالسی) اینجاست که نفوذ درخاک صورت میگیره؛درصورتیکه سیگنال5ولت دامنه رو بسمت خاک ارسال کنیم بعید میدونم بیشتر از 10-20سانت نفوذ داشته باشه،اما وقتی دامنه رو فرضا200برابر افزایش بدیم(1KV) طبیعتا نفوذ بیشتری خواهیم داشت.
در مورد فرکانس،محدودیت ما در این روش، ابعاد فلز مدفون هست چون میخوایم که فلزات کوچک هم قابل شناسایی باشن