والله دوصفحه رو فکرنمیکنم مطلبی بی محتوا نوشته باشم! سعیم در جلو بردن کاره....
درمورد فیلتر و تقویت کننده قسمت فرستنده باید عرض کنم که درقسمت سنس،شکل موج بسیار مهمه چون میخوایم با موج مبدا مقایسه ش کنیم؛پس میبایست از ابتدا شکل موج رفرنس بدون نویز و دقیق ایجاد و ارسال بشه مخصوصا اگه بخوایم رو سیگنال دریافتی آنالیز انجام بدیم.
در مورد تقویت کننده این بخش باید بگم شما خروجی اسیلاتورتون که معمولا در حد 5 ولت هست مستقیم به آنتن بدین انتظار دارین چقدر درخاک نفوذ داشته باشه؟! پس پرواضحه که باید توان سیگنال ارسالی رو بسیار بالاتر ببرین،پس ازاین به بعد بجای دید مخابراتی صرف،بیاید دید مخابراتی-قدرت داشته باشین!
نظر بنده اینه برای نفوذ بیشتر،دامنه ولتاژ سیگنال در حد کیلو ولت بالا برده بشه(بمانند فلزیابهای پالسی) اینجاست که نفوذ درخاک صورت میگیره؛درصورتیکه سیگنال5ولت دامنه رو بسمت خاک ارسال کنیم بعید میدونم بیشتر از 10-20سانت نفوذ داشته باشه،اما وقتی دامنه رو فرضا200برابر افزایش بدیم(1KV) طبیعتا نفوذ بیشتری خواهیم داشت.
در مورد فرکانس،محدودیت ما در این روش، ابعاد فلز مدفون هست چون میخوایم که فلزات کوچک هم قابل شناسایی باشن[/quote]
هیچ مطلبی بی محتوا نیست
خب من با حرفهای شما کمی موافقم اما نه کاملا مقایسه دوسیگنال هم جهت که یکیش رو مادر حساب میکنیم کار اسونی نیست وبه تراشه های فوق سریع فرکانس بالا نیاز داره اما کار نشد نداره..اما مگه میشه فرکانس بالا رو به اون حدی که گفتین تقویت کرد و بدون عجواج باشه امکان نداره یک فرکانس 500مگی رو با یک کیلو ولت تقویت کنین که اولا این دامنه بشدت روی خود مدار تاثیر منفی میزاره دوما شکل موج کاملا عوض میشه ونا خوداگاه با شرایط محیطی حتی خودش نویز تولید میکنه و سوما باز من موافق نیستم که با افزایش دامنه نفوذ زیادی صورت بگیره بیشتر موج جذب اتمسفر میشه ومغناطیس زمین هم تا حدودی فرکانس رو جذب خودش میکنه.اگه قراره یک ردیاب با فرکانس بالا ساخته بشه این مباحث خیلی مهم هستن که دقت بشه واینکه مدوله کردن یک موج به همراه موج مادر خودش باعث نفوذ بیشتر در خاک واینکه سیگنال برگشتی رو قوی تر میکنه.ومطلب دیگه اینکه توان نامی یک انتن رو هیچ وقت برحسب ولت نمیخونن وات میگن.الان شما یک فرستنده 100مگی رو ببینین که 50میلی وات قدرت داره میتونه تا 200متر درشرایط متوسط برد داشته باشه ونفوذش هم تا حدی ممکن هست اما قضیه زمین فرق میکنه وکل محاسبات رو بهم میریزه