نویسنده |
پیغام |
تهم
کاربر حرفه ای
|
باستانشناس نوشته است: درود بر جناب تهم عزيز تصاوير شما هم با دو نكته كه مشخص كردم خوشبختانه از Petroglyphs كه صرفا هنري و ماقبل تاريخ باشند خارج است در نزديكي اين محوطه محل مهمي ساخته شده كه جهت كشف آن نياز به بررسي و جستجوي بيشتر هست با سلام وتشکر از وقتی که برای عکسهای من گذاشتید واما سوال ایا باید دنبال سازه بخصوص باشم یا دنبال نشونه خاصی؟
|
جمعه 30 مرداد1394 - 12:32pm |
|
|
hamed_cruiser
|
با سلام در روی کوه صخره ای و سنگی در یکی از مناطق استان فارس تصویر شتری را روی تخته سنگی دیدم. در شرق این شتر و به فاصله حدود 40 سانتی متر جوغنی به ابعاد 20 در 20 بود که متاسفانه به وسیله دینامیت منفجر شده بود قسمتیش.بالای علامت شتر در 10 سانتی متری و به سمت غرب علامت ضربدر داخل دایره را دیدم.حدود 10 متر بالاتر و به سمت شمال سنگ سوراخ داری را دیدم و 5 متری این سنگ سنگی مشابه دست باز چپ اما حدود 80 در 50 را دیدم.در کنار علامت شتر همچنین سنگ نگاره هایی موجوده شبیه به خط ارمنی باستان یا عبری.میخواستم اساتید راهنماییم کنن.این برام مهمه که بدون دستگاه بتونم پیداش کنم.وگرنه با دستگاه هنر نیست.دوست دارم از روی این همه علامت بتونم تشخیص بدم.ممنون این هم لینک عکس ها .ممنون میشم راهنمایی کنید viewtopic.php?f=26&t=88&start=4410viewtopic.php?f=26&t=88&start=4420
|
شنبه 31 مرداد1394 - 10:48pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
تهم نوشته است: باستانشناس نوشته است: درود بر جناب تهم عزيز تصاوير شما هم با دو نكته كه مشخص كردم خوشبختانه از Petroglyphs كه صرفا هنري و ماقبل تاريخ باشند خارج است در نزديكي اين محوطه محل مهمي ساخته شده كه جهت كشف آن نياز به بررسي و جستجوي بيشتر هست با سلام وتشکر از وقتی که برای عکسهای من گذاشتید واما سوال ایا باید دنبال سازه بخصوص باشم یا دنبال نشونه خاصی؟ درود بر شما هم به دنبال سازه خواهيد بود هم علايم اگر سازه بيروني باشد و تخريب شده با تطبيق جغرافياي منطقه و توپوگرافي آن را ميتوانيد كشف كنيد اگر سازه مخفي باشد علايم و سمبل ها به شما در شناسايي محل كمك خواهند كرد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
یکشنبه 31 مرداد1394 - 3:02am |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
با سلام جناب باستانشناس ممنون از کمک شما بازهم مزاحم شدم جهت تحلیل این تخته سنگ که یک کاسه عمودی روی خودش داره به همراه عکسهای محیط اطراف و روبروش ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید پیوست: IMG-20150823-WA0005.jpg پیوست: IMG-20150823-WA0004.jpg پیوست: IMG-20150823-WA0007.jpg
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 1 شهریور1394 - 2:17pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
ودر ادامه عکسهای قبلی پیوست: IMG-20150823-WA0008.jpg پیوست: IMG-20150823-WA0006.jpg پیوست: IMG-20150823-WA0003.jpg
|
یکشنبه 1 شهریور1394 - 2:21pm |
|
|
aza
|
باستانشناس نوشته است: aza نوشته است: سلام استاد عزیز سه جوغن کنار هم و در فاصله هفتاد سانتیمتری یک سمت راست یک جوغن بزرگتر جوغنها همه روی یک دیواره عمود قرار دارند درود بر شما رو به روي كاسه ها در شعاع نزديك تعدادي گور در عمق 1.5 تا 2 متري قرار دارد سلام استاد عزیز در مقابل این دیواره دره هست محل جوغنها مشکوک به پلمپه لطفا راهنمایی بفرمایید
|
دوشنبه 2 شهریور1394 - 3:33pm |
|
|
bmbm
کاربر فعال
|
حهت مشاهده دوستان قبر به اینا میگن .خخخخخ
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
|
دوشنبه 2 شهریور1394 - 7:48pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
bmbm نوشته است: حهت مشاهده دوستان قبر به اینا میگن .خخخخخ درود بر جناب bmbm اين يك سنگ گور متعلق به سرداري ساساني مي باشد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
سه شنبه 2 شهریور1394 - 12:57am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
hamed_cruiser نوشته است: با سلام در روی کوه صخره ای و سنگی در یکی از مناطق استان فارس تصویر شتری را روی تخته سنگی دیدم. در شرق این شتر و به فاصله حدود 40 سانتی متر جوغنی به ابعاد 20 در 20 بود که متاسفانه به وسیله دینامیت منفجر شده بود قسمتیش.بالای علامت شتر در 10 سانتی متری و به سمت غرب علامت ضربدر داخل دایره را دیدم.حدود 10 متر بالاتر و به سمت شمال سنگ سوراخ داری را دیدم و 5 متری این سنگ سنگی مشابه دست باز چپ اما حدود 80 در 50 را دیدم.در کنار علامت شتر همچنین سنگ نگاره هایی موجوده شبیه به خط ارمنی باستان یا عبری.میخواستم اساتید راهنماییم کنن.این برام مهمه که بدون دستگاه بتونم پیداش کنم.وگرنه با دستگاه هنر نیست.دوست دارم از روی این همه علامت بتونم تشخیص بدم.ممنون این هم لینک عکس ها .ممنون میشم راهنمایی کنید https://www.felezjoo.com/viewtopic.php? ... start=4410https://www.felezjoo.com/viewtopic.php? ... start=4420درود بر جناب حامد خان ببينيد محلي كه شما كشف كرده ايد بسيار با اهميت هست ولي اين علايم و آثار هر كدام مربوط به دوران مختلفي هستند در اين منطقه شما يك گور مهم ساساني ,محل مقدس مهر پرستي كه در تناقض با دين و دوره ساسانيان هست داريد بعلاوه دفينه اي مربوط به دوره اسلامي حال كه شما تصميم به كشف تك ,تك اين موارد آن هم بدون وسيله داريد بايد تصاوير بيشتر از نماي بازتر,تمامي موارد مشكوك ,پيدا كردن محل چشمه,رود هاي اين محل,جهت هاي جغرافيايي,تصاوير ماهواره اي و.....تهيه و بصورت عمومي يا خصوصي قرار دهيد تا جايي كه امكان دارد در اين زمينه به شما كمك كنيم
|
سه شنبه 2 شهریور1394 - 1:08am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
تهم نوشته است: با سلام جناب باستانشناس ممنون از کمک شما بازهم مزاحم شدم جهت تحلیل این تخته سنگ که یک کاسه عمودی روی خودش داره به همراه عکسهای محیط اطراف و روبروش ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید پیوست: IMG-20150823-WA0005.jpg پیوست: IMG-20150823-WA0004.jpg پیوست: IMG-20150823-WA0007.jpg درود بر شما نقاط A تا C را به ترتيب با حفره ياب چك كنيد يك حفره بسته شده با سنگ يا پر شده با خاك بصورت چاهي به اتاقك تدفين ميرود عمق چاه بين 2 تا 3 متر
|
سه شنبه 2 شهریور1394 - 2:27am |
|
|
|