fereidon نوشته است:
با عرض سلام خدمت همه دوستان
رستم جان من هم سوالی داشتم که مدتیه فکرم رو مشغول کرده . از فانکشن خود ZOOM X7 چه خبر ؟ آیا نشده که قسمت فانکشنش مهندسی معکوس بشه ؟ اگر این طور هست می تونید اطلاعاتش رو در دست رس قرار بدید ؟ اگر این قضیه امکان داشت دیگه خیلی از عزیزان در مقابل این مدار جبهه نمی گرفتن و مدام نمی گفتن این همون مدار قاسمیه و کار شما رو کوچک جلوه بدن . در حالی که فقط در قسمت فانکشن با اون مدار مشترکه .
یا حق
با سلام
فریدون عزیز متاسفانه به هیچ عنوان قابل کپی برداری نیست در چند صدم ثانیه با یک اورکلاک خارجی که هنوز نفهمیدم از کجا کنترل میکنه نمونه میگیره
اگر مورد خاصی مشخص شد (مثل همین که متوجه شدم این دستگاه با کنترل هارمونیک عمق و حجم زنی میکنه ) که یک مدار کنترل تن معرفی کردیم و اینکه 2 موج باید همزمان ارسال بشن یا ترکیبی یا هم دامنه که مدار اقای قاسمی رو به عنوان بیس کار اعلام کردیم )حتما اعلام میکنیم
و اونایی که جبهه گرفتن ایا فکر کردید که دلیل جبهه گرفتنشون چیه
یا موضوع رو متوجه نمیشن و 2 تا خط میخونن و پروفسور میشن و میخوان چیزی بگن و میخوان خودی نشون بدن که فعلا همین دستگاه هم براشون زیاده ZOOM7X که جای خودشو داره
ویا با ساخت این دستگاه توسط دوستان کار و کاسبیشون بهم میخوره که این قشر حق دارن که خودشونو بالا پایین بزنن
همینجا اعلام میکنم این مدار محصول زحمت جناب قاسمی (برای استفاده از مدارشون به دلیل استفاده کردن از موج درست ) که فقط یک اشتباه داشت و این بوده که به اشتباه این موج رو به زمین میفرستاد و اقا فریدون بابت مدار کنترل تن و امپیلی و یک ایده کوچک از من حقیر بوده حالا اگر هر کسی با این موضوع مشکل داره خواهشن دیگه اینجا نیاد مگر نه .........