نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
حمید جان همونطور که دوستان هم در صفحات قبل فیلم اسکوپش رو گذاشتن ؛ هر دو ولوم باس و تریبل که در امپلی فایرها نقش یک اکولایزر ساده رو ایفا میکنن ؛ سبب میشن برای این طرح ردیاب خاص شکل موج از نظر زاویه فراز و فرود کمی تغییر کنه. اما مشخصا روی فرکانس کلی هیچ اثری نداره و نباید هم داشته باشه. حالا این زاویه و انحنای فراز و فرود موج تا چه حد در ردیابی تاثیرگذار هستن مطلبیه که جناب رستم باید توضیح بدن که البته با روش خودشون قبلا این کار رو کردن! حالا هم چند تن از دوستان مشغول تست دقیق تر این موضوع به صورت عملی هستن.
|
دوشنبه 15 شهریور1394 - 1:54am |
|
|
hamid f
کاربر فعال
|
ممنون مهندس
|
دوشنبه 15 شهریور1394 - 2:01am |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: سهیل جان شماپیگیر فانکشن خودتون باشید یکسال گزشت البته تجربه خوبی براتون خواهد شد و بی نتیجه هست شما قبلا هم با اون تاپیکتون با یه فایل پروتیوس که گزاشتید حتی ردیاب ۳۵رو زیره سوال بردید و مبحس دقت ۳۵مطرح شد وبعد هم مهندس حمید زحمت فیلم دقت ۳۵رو کشیدن شما به این تایپیک چیکار دارید روی فانکشنتون کار کنید هراز چندگاهی میاید و خلق الله رو وعده میدید که فانکشن در راهه شما اگر وارد بودید یکسال کارتون طول نمیکشید پس خواهشا …از مهندس حمید عزیز و مهندس رستم هم کمال تشکر دارم حمایتهای شما و اینکه به همه تایپیکها اهمیت میدید برای انجمن باعس دلگرمی همه کاربران هست جناب alirezaii21 دارین یکی به نعل میکوبین یکی به میخ . در خصوص ردیاب 35 هم که میفرمایید کی ضرر کرد، اونی که ادعای چند صد هزارم هرتز در فلان چند هزار هرتز رو داشت یا اونی که صادقانه با محاسبات کاملا دقیق و واضح (که البته خیلیهاتون رو قانع نمیکرد) میخواست واقعیت رو بهتون نشون بده؟ شما هم که منتظری آب گلالود شه بیای طعنه بزنی. بله آقا ما وارد نیستیم. بیخودی هم اسم جناب حمید رو وسط نکشین که اهمیت دادن ایشون به این موضوع هم از باب محاسباتی بودن که سطحشون در حد دبیرستان هم نبود.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
دوشنبه 15 شهریور1394 - 2:41am |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما وجدانا از بس ترانس باز و بسته و تست کردم و خروجی به جایی نرسید قصد داشتم از مهندس حمید درخواست کنم که این تایپیک را از دم حذف کنه اخه نه طراح این مدار رسیدگی میکنه نه کسی دیگه میاد حل مشکل کنه وقتی که قراره مشکل طرج حل نشه همون بهتر که تایپیک بسته بشه روزی یکی دوبار با من تماس میگیرند و در مورد ساخت و تست این طرح اظهار نظر میکنند با این مشکل داشتن خروحی ولتاز طرح موندم چه جوابی به اونها بدهم
حتی ورودی به ترانریستور را 400 اهم گذاشتم ولی توقیری نشد و حتی یه بار 2003 را با تعویض مقاومت ورودی سوزندم که مجددا باز اون سر جاش گذاشتم و سه بار هم مجددا 2003 را تعویض کردم ولی افاقه نکرد
|
دوشنبه 16 شهریور1394 - 5:37am |
|
|
جاوید
استاد
|
orginal نوشته است: hafez نوشته است: جاوید جان حق باشماست باید مدار عیب یابی بشه سلام به همه دوستان و خسته نباشید به آقایان رستم و فریدونمدار رستم ورژن اولش را که ساخته بودم یک دیود برای حفاظت از اتصال معکوس در خط مثبت مدار نصب نمودم و دیدم که هم به شدت گرم می کند و هم آیسی 2005 مدار با تعویض دیود و اتصال دیود های غول پیکر باز هم دیود و آیسی 2005 به شدت گرم می شد که مجبور شدم دیود را بی خیال شوم و همچنین آیسی 2005 را هم که دچار مشکل شده بود تعویض کنم و حتی در خط منفی مدار هم یک فیوز شیشه ای قرار دادم که اون هم با اولین استارت به رحمت خدا پیوست حالا دقیقا نتونستم مشکل جریان کشی را پیدا کنم ولی مطمئن هستم در ورژن 2 مدار در خط مثبت آقا فریدون یک دیود برای حفاظت از جریان معکوس قرار داده که به نظر بنده دوستانی که به مشکل برخوردند d1 یا همون دیود اول را از مدار حذف کنند و به جایش ازجامپر یا مقاومت صفراستفاده کنند همچنین با تعویض آیسی آمپلی فایرشان به احتمال زیاد مشکل خروجی شان باید حل شود درود بر شما دوست من مقاومت را برداشتم و با یک سیم مستقیم کردم ولی ولتاز تغییری نکرد و همون0.5 باقی موند حتی خروجی ماسفت نهایت 0.11 ولت ac میشه و نهایت خروجی 2003 به 0.24 میلی ولت ac هست
|
دوشنبه 16 شهریور1394 - 9:16am |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
جاوید جان رضا خبر داد با چوک به نتیجه رسیدی و1000 ولت خروجی گرفتی حال اینکه اینجا داری حرف از حذف تایپیک میکنی اگه خبری هست لطفا اطلاعات کامل رو ارائه بده از چه چوکی استفاده کردی قرمز ؟
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
دوشنبه 16 شهریور1394 - 9:44am |
|
|
جاوید
استاد
|
hafez نوشته است: جاوید جان رضا خبر داد با چوک به نتیجه رسیدی و1000 ولت خروجی گرفتی حال اینکه اینجا داری حرف از حذف تایپیک میکنی اگه خبری هست لطفا اطلاعات کامل رو ارائه بده از چه چوکی استفاده کردی قرمز ؟ حافظ جان فقط یکبار یک چوک که ورودی 0.2 اهمی و خروجی 200 اهمی داشت برای یک دقیقه کار داد که که باطری را کاملا خوابوند دیگه نمیدونم جایش اتصالی کرده بود اینهمه ولتاز خروجی داشت چونکه مدار کاملا باز بود وامکان اتصالی وجود داشت از اونجا که جناب فریدون و رستم میگن ترانس با ورودی 4 اهمی را بکار می اندازه تستهایی که من کردم همش جواب منفی بود فقط با اون چوک یکبار این کار انجام شد دیگه هم تکرار نشد
|
دوشنبه 16 شهریور1394 - 9:52am |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
در ضمن جاوید جان حق همه ما اینجا هستیم که همفکری کنیم نه اینکه تا تقی به توقی خورد بگیم حذف کنید من با مدار 2003 بیروم از منزل کمی کار کردم واقعا داره جواب قابل قبولی میده حالا چرا جواب ترانس رو نمیده باید دنبال عیبش باشیم حالا شاید این دو عزیز هم با مشگلی مواجه شدن که نیستن وگرنه تا الانشم جواب ما رو دادن و از این به بعدشم کمک میکنن
چوک قرمز منظورته ؟ منم با چندتا ترانس تست کردم نشد اما چوک نداشتم امتحان کنم اصلا کارم به چوک نیفتداده آیا چ.وک هم چهارتا پایه داره
|
دوشنبه 16 شهریور1394 - 9:55am |
|
|
جاوید
استاد
|
hafez نوشته است: در ضمن جاوید جان حق همه ما اینجا هستیم که همفکری کنیم نه اینکه تا تقی به توقی خورد بگیم حذف کنید من با مدار 2003 بیروم از منزل کمی کار کردم واقعا داره جواب قابل قبولی میده حالا چرا جواب ترانس رو نمیده باید دنبال عیبش باشیم حالا شاید این دو عزیز هم با مشگلی مواجه شدن که نیستن وگرنه تا الانشم جواب ما رو دادن و از این به بعدشم کمک میکنن
چوک قرمز منظورته ؟ منم با چندتا ترانس تست کردم نشد اما چوک نداشتم امتحان کنم اصلا کارم به چوک نیفتداده آیا چ.وک هم چهارتا پایه داره درود بر شما جافظ جان وقتی یه مدار دو هفته گذاشته شده م مشکل داره دیگه منطفی نیست که در سایت باشه و هر روز یکی بیاد روی اون کپی کنه و مثل ما به نتیجه منفی برسه حالا این طرج یا باید اصلاح بشه و یا برداشته بشه و اگه اصلاح نشه و کسی هم نتونه اون را اصلاح کنه بهتره این تایپیک بسته بشه تا دیگه ضرر به دوستان نزنه چوکی که باهاش تست کردم مربوط به ردیاب گلدن کینک بود و دست ساز هست و دوسر ورودی و دوسر خروجی داره چوک را بی خیال باش ترانس باید باشه که قدرت خروجی ولتاز و امپر بالا داشته باشه ممکنه این مدار درست کار نکنه و بر گردیم به مداری که با 2005 کار کنه اما اون هم جای ایسی انتخاب مدهای فلزات روی پی سی بی نیست
|
دوشنبه 16 شهریور1394 - 10:05am |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
خوبی این مدار به اینه که به جز رگلاتور که اونم طبیعی هست قطعه دیگری داغ نمیکنه اما 2005، به شدت داغ میکنه حالا چرا شو باید از چراغعلی بپرسیم اما اگه نظر شما اینه که مدار 2005 رو با کلید وآیسی 4017 بسازیم که کار و زحمتش می افته گردن دوستان وارد و فریدونه عزیز
|
دوشنبه 16 شهریور1394 - 10:10am |
|
|
|