hafez نوشته است:
جناب دلتا حالا کسی بدهکار شما نیست ها داری این مدلی حرف میزنی حالاکه رستم داره این تایپیک رو ادامه میده استاد حمید رو چرا میکشید وسط ک هچی مثلا این دو نفر رو به جون هم بندازید خوب این بخش ادامه پیدا میکنه یا به نتیجه میرسه یا نه دیگه غیر از اینه مگه ، من خودم مدار 2003 رو ساختم و واقعا داره جواب میده حالا یکی داره سنگ میندازه ، یکی میگه تایپیک حذف بشه ،یکی میگه اصل مسله غلطه ، خوب بر فرض که اینم حذف شدمگه برای مدار دیگری قرار نیست هزینه بشه ، چرا ما ایرانیها این پا اون پا میکنیم چرا یه کار رو به نتیجه نمیرسونیم بعد بریم سراغ مدار دیگه حالا درسته نظرات متفاوته اما میشه با همکاری به نتیجه رسید من قبلا هم گفتم بازم میگم و آقا حمیدم خودش متوجه شد من توی خصوصی کیو قسمش دادم که نه فروشند هام نه نفوذی دشمن پس این مدارم به خاطر نداشتم ردیاب ساختم و وقتی میبینم داره جواب میده چرا برم سراغ مدار دیگه و یه قول دوستان هزینه اضافه کنم
بابت تندی کردنم هم از شما و دوستان مهذرت میخوام پس بیایید باهم به یه هدف مشترک برسیم
برادر عزیز من پای اقا حمید رو نکشیدم وسط . بنده به اطلاعات ایشون ایمان کامل دارم و خود اقا حمید هم تاکید کردن که باس و تربیل فقط روی شکل موج تاثیر داره . خوب پس تا اینجا مشخص شد که غیر تغییر شکل موج ما در این مدار چیزی نداریم.
شما هم جزو همون افرادی هستید که وقتی بنده در تاپیک اقای روت تذکر دادم که ایشون فروشنده هستن مخالف عرایض بنده شدید و اخر تاپیک هم که معلوم شد چی به چیه؟
در ثانی همانطور که اقا حمید گفتن ما به تئوریات و فرمولها کاری نداریم کلاس دانشگاه که نیست داداش.
حرف اینه که مدار توسط یک نفر ساخته و تست بشه و همون هم توسط سایرین ساخته بشه و جواب بده . شما اگر نگاه کنید می بینید که مدار اصلا ساختش مشکل نیست که کسی در ساختش اشتباه فاحشی انجام بده.
اینکه شما گفتید جواب میده اینم یک بحث جداست چون یک تکه طلا رو میزارید یه جا و بعدش انتن ها میرن طرفش و شما میگید جواب داد و خلاص . نه داداش این تازه پله اول از یک برج چند صد طبقه هست. باید دید در بیرون و محیط کاری چقدر جوابگو خواهد بود.
نکته دیگه اینکه کسی که طرحی رو میزاره موظف هست بقیه رو راهنمایی که تا کار به سر انجام برسه نمونه استاد جاوید چندین با در این تاپیک قید کردن که مدار مشکل داره و کار نمیکنه یکی گفت شما به الکترونیک وارد نیستی ! یکی گفت مولتی مترت خرابه ! اونیکی گفت شما فرق AC و DC رو نمیدونی و...
خلاصه ارائه دهنده یک طرح باید طرحش رو شسته ورفته کنه و بعد بزاره برا عموم تا به کسی هزینه اضافی وارد نشه مثل همین استاد جاوید که فکر کنم چند صد تومنی خرج ترانس کردن