نویسنده |
پیغام |
hadi-dindar
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین1392 - 2:59pm پست: 53 محل اقامت: azarbayjan
|
مقاومت مئازی با کویل 330 اهم هست
|
جمعه 4 مرداد1392 - 5:28pm |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
اين شكل موج كويل وفركانسش هست هر كاري ميكنم سنس نميكنه چرا؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 4 مرداد1392 - 5:51pm |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
الان فركانسش رو در 140 تظيم كرده ام بايد كويل ميرايي داشته باشه كه نداره ميتونه از مقاومت موازي با لوپ باشه؟
|
جمعه 4 مرداد1392 - 6:45pm |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
naser1 نوشته است: الان فركانسش رو در 140 تظيم كرده ام بايد كويل ميرايي داشته باشه كه نداره ميتونه از مقاومت موازي با لوپ باشه؟ شکل موج هات که یکم نامفهومه ولی مقاومت موازی با کویل خیلی مهمه اگه خیلی کم باشه ولتاژ القایی قبل از اینکه بتونی اندازش بگیری زود میرا میشه واگه خیلی زیاد باشه میرا نمیشه و بالا میمونه این طوری که دوستان گفتند مقاومت موازی باکویل 330 اهم است که بنظرم کمه درحدود 500 اهم تا 2 اهم رو بیشتر تو فلزیابهای pi دیدم البته بستگی به مدار فرق میکنه! موفق باشید
|
جمعه 4 مرداد1392 - 7:42pm |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
sami222 نوشته است: naser1 نوشته است: الان فركانسش رو در 140 تظيم كرده ام بايد كويل ميرايي داشته باشه كه نداره ميتونه از مقاومت موازي با لوپ باشه؟ شکل موج هات که یکم نامفهومه ولی مقاومت موازی با کویل خیلی مهمه اگه خیلی کم باشه ولتاژ القایی قبل از اینکه بتونی اندازش بگیری زود میرا میشه واگه خیلی زیاد باشه میرا نمیشه و بالا میمونه این طوری که دوستان گفتند مقاومت موازی باکویل 330 اهم است که بنظرم کمه درحدود 500 اهم تا 2 اهم رو بیشتر تو فلزیابهای pi دیدم البته بستگی به مدار فرق میکنه! موفق باشید پتانسیومتر 1k زدم دو سر لوپ وتنظیم کردم موج حالت میراییش رو بدست آورد ولی در این حالت فرکانس به 2khz افزایش مییابه مشکل من در تنظیمشه نمی تونم درست تنظیمش کنم یکی نیست بگه موقع سنس صدا میده یا همیشه صدا داره وموقع سنس صداش عوض میشه
|
جمعه 4 مرداد1392 - 8:08pm |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
مقاومت موازی کویل اکثرا وات بالا هستند مگر در مدارات قدرت پایین!!! پتانسیومتر توانش خیلی پایینه نسوخت؟؟؟!!!
|
جمعه 4 مرداد1392 - 8:55pm |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
نه نسوخته گرم ميشه اينهم شكل موج لوپ بعد از زدن مقاومت
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 4 مرداد1392 - 9:00pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ناصر جان سامی عزیز درست میگه. مقاومت موازی لوپ باید واتش بالا باشه. اگر پتانسیومتر زدی و فقط گرم شده احتمالا قدرت خروجی پایینه.
|
جمعه 4 مرداد1392 - 9:06pm |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
naser1 نوشته است: sami222 نوشته است: naser1 نوشته است: الان فركانسش رو در 140 تظيم كرده ام بايد كويل ميرايي داشته باشه كه نداره ميتونه از مقاومت موازي با لوپ باشه؟ شکل موج هات که یکم نامفهومه ولی مقاومت موازی با کویل خیلی مهمه اگه خیلی کم باشه ولتاژ القایی قبل از اینکه بتونی اندازش بگیری زود میرا میشه واگه خیلی زیاد باشه میرا نمیشه و بالا میمونه این طوری که دوستان گفتند مقاومت موازی باکویل 330 اهم است که بنظرم کمه درحدود 500 اهم تا 2 اهم رو بیشتر تو فلزیابهای pi دیدم البته بستگی به مدار فرق میکنه! موفق باشید پتانسیومتر 1k زدم دو سر لوپ وتنظیم کردم موج حالت میراییش رو بدست آورد ولی در این حالت فرکانس به 2khz افزایش مییابه مشکل من در تنظیمشه نمی تونم درست تنظیمش کنم یکی نیست بگه موقع سنس صدا میده یا همیشه صدا داره وموقع سنس صداش عوض میشه به نظرمن باتوجه به ترکیب مدارواستفاده ازمبدل فرکانس این مدارهمیشه بایدفرکانسی روتوخروجی داشته باشه که باتغییرولوم اون هم جابجامیشه برای تنظیمشم بنظرم بایدباهرتغییرکوچک درولوم فلزی روبه سیم پیچ نزدیک کنی ببینی سنس میکنه یانه درموردمقاومت موازی کوئل بنظرمن هم مقدار330اهم خیلی کمه وپسماندحاصل ازسیم پیچوسریع میرامیکنه بنظرمن مقدارش بایداز600اهم به بالا باشه (نهایتازیر1کیلو)که این یکی روهم میشه ازاسیلوسکوپ پیداکرد(واتشم حداقل 2وات باشه)
|
جمعه 4 مرداد1392 - 9:48pm |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: ناصر جان سامی عزیز درست میگه. مقاومت موازی لوپ باید واتش بالا باشه. اگر پتانسیومتر زدی و فقط گرم شده احتمالا قدرت خروجی پایینه. حميد جان از ترانزيستور tip 35 استفاده كرده ام دامنه موج كه خوبه به تنظيم ولتديويژن در شكلها نگاه كنين مشكل اينه كه من نميتونم مدار رو درست تنظيم كنم كه سنس كنه يه جايي صدا دارم اما نميدونم اين فلزياب هميشه صدا داره وموقع سنس صداش عوض ميشه يا اصلا صدا نداره وموقع سنس صدا ميده ضمنا اون موقعي كه هر دو ولوم مولتي ترن و ولوم 100 كيلو رو در وضعيتي قرار ميدم كه هميشه صدا داره 709 يكمي گرم ميشه زياد نه فقط يه ذره يعني 709 در اين حالت شروع به كار ميكنه ديگه درسته؟ ضمنا حميد جان من دو تا باتري ندارم به همين خاطر يك ترانس كاهنده رو با باتري سري كردهام ولتاژ در حد 28 ولت اعمال ميكنم ميتونه از ترانس باشه ؟؟؟؟؟
|
جمعه 4 مرداد1392 - 9:56pm |
|
|
|