محمد جان ممنونم از توجه تون ..
در مورد ردیابی چیزی رو که میخوام الان بگم شاید تو هیج جای دیگه ای باهاش برخورد نکرده باشین و نشنیده باشین .. در مورد همه ردیابهای دو آنته چه 35 و ریفاندر و دی اف اس و .... صدق میکنه . حتی با 2 تا میله خالی ....
نکته اول اینه که یه سری انرژی هایی از حفره و فلز که قدمت بالایی دارن تولید میشه که شما با چشم نمیتونید ببینید اما میله هایی که در دستان شماست جای چشم رو برای شما ایفا میکنه و شما متوجه اونا میشین ... روش کار هم به این صورت هستش که شما محلی رو مد نظر دارین فرض کن یه جایی 1 هکتاری و قدم میزنید اگر در حین قدم زدن آنتنها بر روی هم جمع شدن یا به سمت مسیری کج شدن شما با این انرژی ها برخورد کردین .....
خوب شما الان یکی از این انرژی ها رو شناسایی کردین میبینید که همانند یک نواری کشیده شده یعنی شما از 10 متر اونورتر هم که قدم بزنید باز هم آنتن بر روی هم قرار میگیره ...
حالا شما درست بر روی این نوار انرژی قرار بگیرید به طوری که آنتنها به صورت موازی بر روی نوار انرژی باشه یه چند پانیه مکث کنید تا آنتن درست و حسابی جریان رو درک کنه حالا انگشت شصت خودتون رو به مدت 3 یا 4 ثانیه بر روی قسمت ته آنتن منظور قسمت lL شکل آنتن هست قسمتی که زاویه 90 درجه ایجاد شده هست قراردهید و بعد این مدت شصتتون رو بر دارید و به سمت عقب 3 قدم آهسته تاکید میکنم آهسته قدم بردارید و بایستید و 3 ثانیه مکث کنید و به سمت جلو حرکت کنید ..
وقتی که دارید حرکت میکنید به جلو آنتن شما رو به سمت هدف راهنمایی میکنه حالا شاید به سمت عقب برگرده یا چپ یا راست و اگر هم که روبرو باشه شما رو هدایت میکنه به هدفتون و شما فقط آنتن رو دنبال کنید . خوب تا اینجا رو امیدوارم متوجه شده باشید .
حالا نکته اینجاست یک هدفی که در زیر خاک مدتها مانده باشد هدفهای مجازی متعددی درست میکنه و امکان داره وقتی که شما کارهای بالا رو انجام دادین شما رو به سمت یکی از این هدفها راهنمایی کنه . وقتی که شما رو به سمت هدف راهنمایی کرد برای مطمئن شدن دوباره شما روبروی این هدف میایستید و آنتن هم اونو درک کرده و فقط منتظره که شما بر روی هدف بروید تا قیچی بشه اما شما در 2 یا 3 قدمی هدف که ایستادید دوباره همون کار بالا < انگشت شصت و انتهای میله > رو اجرا کنید دوباره شاید آنتن شما رو به سمت هدف دیگه ای راهنمایی کنه ... به این صورت آنتنها شما رو به سمت هدف اصلی هدایت میکنه ....
اینهایی که گفتم همه تجربه خودمم هست و به صورت کلی گفتم ... خیلی ریزه کاریهای دیگه ردیابی داره که باید حتما تجربه کنید .
این رو به جرات میگم که اگر جایی بایستید برای ردیابی و آنتن به سمتی شما رو کشوند و اقدام به حفاری کردید 90 درصد خطا هست . من همیشه از روش راه رفتن و دریافت خط انرژی استفاده میکنم .
اگر در جایی 5 جا باشه که آنتن اونها رو بگیره اونی که از همه ضعیفتره خود دفینه هست یعنی خودشو به این راحتی ها لو نمید ه .....
سوالی بود در خدمتم .