ALI.D نوشته است:
ali652 نوشته است:
bina نوشته است:
سلام به همه
دوستان توی این تاپیک میتونند اگه خدای ناکرده مشکل یا سوالی داشتند مطرح کنند تا در حدامکان دستورالعملی مجرب بهش داده بشه%
موفق باشین ---- غقیائیل باسلام.راستش من ی سوال در مورد مهره مار دارم که واقعیت داره یا نه.آخه دیدم که داخل ظرف سرکه دو نیم دایره که عکس خیمه زدن مار روی آن بود بطرف همدیگه جذب میشدند..خیلی جالب بود .آیا به خاطر خاصیتی مثلا مغناطیس جذب میشوند و یا شاید فعل و افعالات شیمیایی؟؟؟خیلی کنجکاو شدم.ممنون
دوست عزیز مهره مار یه چیز مسخره هست...توی یه برنامه در موردش توضیح داد که همش کلاه برداری هست.اخه مهره مار چه کاری واسه ادم میتونه بکنه..!!!!اون جذب هم به خاطر سرکه بوده که اینجوری میشده.الان درست یادم نیست چون این برنامه رو چند سال پیش دیدم..ولی اون جذب به خاطر خاصیت شیمیایی هست نه چیز دیگه
در تایید گفته های دوست عزیزم علی
اینکه دوستانی که در مورد مهره مار صحبت میکنن آیا تا به حال خودشون همچین چیزی دیدن؟
آیا تا به حال جفت گیری مار دیدن که میگن بعد از جفت گرفتن مهره رو میندازن؟
بنده خودم بارها و بارها شاهد جفت گیری انواع مار بودم (از رنگ سیاه بگیر تا برسی به قرمز و خاکستری و. ...) اتفاقا واقعه جالبی هم هست(با همه حیوونا فرق دارن
) ولی زبون بسته ها بعد از انجام کارشون هر کی میره پی کارش و ما که ندیدیم مهره ای به جا بذارن
حالا جالب اینجاست که بعضیها میان مار میگیرن میکشن مهرشونون در میارن.حالا مار باید 40 50 تایی مهره داشته باشه.منظور کدوم مهره هست که در میارن؟
و در آخر بدون شوخی هم بگم که مار بسیار بسیار حیوان عجیبی هست (امامان بزرگوار فرمودن که هوشیار ترین حیوانات مار هست) و در کل خیلی چیزهای عجیب غریبی بهش داده شده ولی به خودش داده شده نه به ما و مطمئنا با مهرش به ما منتقل نمیشه