نویسنده |
پیغام |
bardia
کاربر حرفه ای
|
sulduz نوشته است: ممنون آقا بردیای عزیز ساغول و یاشا
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
یکشنبه 24 فروردین1393 - 5:11pm |
|
|
karajniaz
کاربر حرفه ای
|
دوستان قیمتها اصلا منطقی به نظر نمیرسه نظر شما چیه؟ به فرض اینکه درست باشه هم مگه میشه از کشور خارج کنیم به همین راحتی ؟
به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری بسا کسا! که به روز تو آرزومندست ----------------------------------------- زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه کرا زبان نه به بندست پای دربندست
|
سه شنبه 20 خرداد1393 - 3:22pm |
|
|
باربد
کاربر حرفه ای
|
دوستان فلزجو عرض ادب و احترام. یک سوال داشتم و متشکر میشم درست حسابی پاسخ بدین. اگر کسی خزانه یا حالا گنجینه ای بزرگ پیدا کنه که مثلا بزاریم 100 میلیارد قیمت داره هیچ به این فکر کردین چطور باید اونارو آب کنه?? سرش به باد نمیره? همش به فکر اینید پیدا کنید! نگید حالا ما پیدا کنیم یک فکری به حال فروششم میکنیم، که این صحبت اصلا حرفه ای نیست . این کار برنامه ریزی میخواد. ممنون میشم نظر بدید
|
شنبه 6 تیر1394 - 4:34pm |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
باربد نوشته است: دوستان فلزجو عرض ادب و احترام. یک سوال داشتم و متشکر میشم درست حسابی پاسخ بدین. اگر کسی خزانه یا حالا گنجینه ای بزرگ پیدا کنه که مثلا بزاریم 100 میلیارد قیمت داره هیچ به این فکر کردین چطور باید اونارو آب کنه?? سرش به باد نمیره? همش به فکر اینید پیدا کنید! نگید حالا ما پیدا کنیم یک فکری به حال فروششم میکنیم، که این صحبت اصلا حرفه ای نیست . این کار برنامه ریزی میخواد. ممنون میشم نظر بدید قیمت بالا پیدا کردی یا بزارش سر جاش یا ذوبش کن بفروش یا مثلا صد میلیارد بود ده تومن بده بره چون چند سال جنست میمونه عصبی و روانی میشی خیلی هزینه باید بکنی براش احتمال خیلی زیاد میگیرنت احتمال داره یکی بخاطر اون جنس بکشتت(اینو من زیاد دیدم و شنیدم) کلا میگه چرا عاقل کند کاری؟؟ تا قبر(منظور جنس سبکه) هست خزانه چرا؟؟؟ موفق باشید
این نیز بگذرد
|
یکشنبه 7 تیر1394 - 3:52pm |
|
|
باربد
کاربر حرفه ای
|
bad tiger نوشته است: باربد نوشته است: دوستان فلزجو عرض ادب و احترام. یک سوال داشتم و متشکر میشم درست حسابی پاسخ بدین. اگر کسی خزانه یا حالا گنجینه ای بزرگ پیدا کنه که مثلا بزاریم 100 میلیارد قیمت داره هیچ به این فکر کردین چطور باید اونارو آب کنه?? سرش به باد نمیره? همش به فکر اینید پیدا کنید! نگید حالا ما پیدا کنیم یک فکری به حال فروششم میکنیم، که این صحبت اصلا حرفه ای نیست . این کار برنامه ریزی میخواد. ممنون میشم نظر بدید قیمت بالا پیدا کردی یا بزارش سر جاش یا ذوبش کن بفروش یا مثلا صد میلیارد بود ده تومن بده بره چون چند سال جنست میمونه عصبی و روانی میشی خیلی هزینه باید بکنی براش احتمال خیلی زیاد میگیرنت احتمال داره یکی بخاطر اون جنس بکشتت(اینو من زیاد دیدم و شنیدم) کلا میگه چرا عاقل کند کاری؟؟ تا قبر(منظور جنس سبکه) هست خزانه چرا؟؟؟ موفق باشید سلام و درود. متشکر از پاسخگوییت. اما....... دوست عزیز مگه بی وطنم یا ضدوطنم که برم جنسی که هویت من هست، شناسنامه من هست نیاکان و پیشینه من هست رو ذوب کنم و نابود کنم???? شما دیگه چطور انسانی هستی که خودت رو ایرانی هم میدونی!!!!! اگه بگیرن ببرن شکنجه هم بدن صدسال سیاه اینکارو نمیکنم! هرچند میدونم صدسال سیاه هم همچین اتفاقی نمیفته که من از این مالها پیدا کنم. مگه من زندگی جاودانه دارم که بخاطر پول هرکاری بکنم برای خودم. نه عزیزجان من نیستم و متاسفم برای خودم که همچین طرز تفکری در سرزمین بی همتای من و ما وجود دارد. * جاوید وطن جانم نثار وطن *
|
شنبه 13 تیر1394 - 5:33pm |
|
|
آقای کنجکاو
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 تیر1394 - 8:42am پست: 47 محل اقامت: ایران-تبریز
|
ما به خدا اعقاد داریم
|
یکشنبه 22 شهریور1394 - 10:21pm |
|
|
BEHZAD3D
|
bad tiger نوشته است: باربد نوشته است: دوستان فلزجو عرض ادب و احترام. یک سوال داشتم و متشکر میشم درست حسابی پاسخ بدین. اگر کسی خزانه یا حالا گنجینه ای بزرگ پیدا کنه که مثلا بزاریم 100 میلیارد قیمت داره هیچ به این فکر کردین چطور باید اونارو آب کنه?? سرش به باد نمیره? همش به فکر اینید پیدا کنید! نگید حالا ما پیدا کنیم یک فکری به حال فروششم میکنیم، که این صحبت اصلا حرفه ای نیست . این کار برنامه ریزی میخواد. ممنون میشم نظر بدید قیمت بالا پیدا کردی یا بزارش سر جاش یا ذوبش کن بفروش یا مثلا صد میلیارد بود ده تومن بده بره چون چند سال جنست میمونه عصبی و روانی میشی خیلی هزینه باید بکنی براش احتمال خیلی زیاد میگیرنت احتمال داره یکی بخاطر اون جنس بکشتت(اینو من زیاد دیدم و شنیدم) کلا میگه چرا عاقل کند کاری؟؟ تا قبر(منظور جنس سبکه) هست خزانه چرا؟؟؟ موفق باشید من اگه همچین باری پیدا کنم اندازه ی 500میلیونشو آب میکنم بعد مثل این فیلما با تجهیزات حرفه ای و نقشه های بیست مابقی شو با خود میراث فرهنگی معامله میکنم که به فرهنگ و تمدن کشورم خطشه ای وارد نشه چقدر من به فکر مملکتمم
|
سه شنبه 7 مهر1394 - 8:54pm |
|
|
jegvar
کاربر حرفه ای
|
من دنبال پول انچنانی نیستم تا قبر و جاساز و قلک هست چرا خزانه ولی اگه با ارزش انچنانی پیدا کنم یک راست موزه تیران باستان حتی اگه دست گیر بشم
|
چهارشنبه 8 مهر1394 - 12:07pm |
|
|
hassan9361
|
سلام به همه دوستان یک برنامه اندروید توی بازار دیدم فکر کنم به درد دوستان می خوره به راحتی با این برنامه میشه سکه های رو تحلیل و شناسایی کرد https://cafebazaar.ir/app/com.iran.sekeh?l=fa
|
دوشنبه 11 آبان1394 - 6:52pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
دوشنبه 11 آبان1394 - 11:40pm |
|
|
|