درود برهمه اساتید
ارزو میکنم که همیشه صمیمت بین اساتید وبزرگواران برقرار باشه و تاپیک را علمی ادامه بدیم
باز ارزو میکنم دیگر اساتید هم درمباحث شرکت کنند تاماهم از راهنماییها وعلمشون بهرمندبشیم
اگه پروفسورحمید عزیزهم افتخار بدن وهمونجور که فرمودند ازمباحث علمی استقبال میکنند درصورتیکه مدار به نتایج خوبی رسید بزرگواری کنند و1فایل قدرتمند هم برای این مدار بنویسند با تمام ترفندهایی که برای35 نوشتند مطمئنا من یکی که تا عمر دارم برای خودش وخانوادش ارزوی موفقی وسلامتی دارم
از همه اساتید که برای انجمن واعضا و علی الخصوص این تاپیک زحمت میکشند وقت میزارند تشکر میکنم
(((من یکی که داشتن35 برام ارزوشده . . . وام که نشد بگیریم اگه 1روز به بار بزنم با پولش حتما میخرم خخخخ)))1تقاضایی هم دارم از همه بزرگواران
انشاله که از مدار بهترین نتیجه رو بگیریم به همین دلیل خواهشمندم تا حد امکان از پست های تکراری /سئوالات تکراری
یا تعریف تمجید خوداری بشه تا وقتی حجم تاپیک سنگین میشه برای گشتن 1مطلب صفحات رانگردیم
ضمنا احتمالا دوستانی هم درانجمن باشند که مثل من سواد الکترونیک نداشته باشند
تا حدامکان درخواست راهنمایی باعکس را دارم
یا به زیان خیلی ساده توضیح بدین
فرضا همین ازمایش ساده ای که استادرستم فرمودند اگه ممکنه یک عکس بزارید تامن بیسواد بدونم منظور از مرکز ثقل چیه؟ انتنی که ساختیم از انتهای انتن 11 سانت( 85درجه)خم شده حالامن چه جوری باید این مرکز بیارم وسط؟
download/file.php?id=34218&t=12- انتنها را تو دست نگه داریم یا جایی ثابت بشه؟
اگه حرفام زیاد شد سرتون درد اوردم عذرخواهی میکنم