نویسنده |
پیغام |
rot
کاربر حرفه ای
|
PAYAM20 نوشته است: مهندس عزیز رستم خان :
من نمیگم انتن ها تکون نمیخوره ( باید تکون بخوره ) .
میگم بعضی چیز هارو باید در نظر گرفت . تا به بهترین نتیجه رسید . اینم ردیاب با ماکارونی خودتون قضاوت کنید من دیگه از این بحث منصرف شدم . BE EIN BAVAR RESIDAM KE SHOMA SAGHITO AVAZ KON!!!!!! DOSTE AZIZ TASALOTE MAN BE ANTEN MOHRAZE ! SHOMA TO EIN BAHS NABASHY SANGINTARI!!! BA MAKARONIAT KHOSH BASH!!!!
قسمت !
|
سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:17pm |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
rot نوشته است: PAYAM20 نوشته است: مهندس عزیز رستم خان :
میگم بعضی چیز هارو باید در نظر گرفت . تا به بهترین نتیجه رسید . اینم ردیاب با ماکارونی خودتون قضاوت کنید من دیگه از این بحث منصرف شدم . BE EIN BAVAR RESIDAM KE SHOMA SAGHITO AVAZ KON!!!!!! DOSTE AZIZ TASALOTE MAN BE ANTEN MOHRAZE ! SHOMA TO EIN BAHS NABASHY SANGINTARI!!! BA MAKARONIAT KHOSH BASH!!!! خوب دست شما درد نکنه .من دنبال این لفظ و جواب بودم . دیگه جای بحثی نیست یه طرح داشتم برای حل مشکل کج شدن حتی ملیمتری انتن ها که انگار دیگه لازم نیست . از استاد رستم هم طلب بخشش دارم .به خدا قسم نیت بدی نداشتم . الان هم بگم به ناموسم قسم اگه چیزی پشت این بحث ها بوده باشه یا اگه فروشنده باشم . شما اقای روت میتونی به خودت افتخار کنی
|
سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:20pm |
|
|
hamid f
کاربر فعال
|
من یکی تازه فهمیدم ردیاب یعنی چی! دلتون واقعا خوشه خدا حافظی ای تاپیک ای کش....
|
سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:23pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
PAYAM20 نوشته است: rot نوشته است: PAYAM20 نوشته است: مهندس عزیز رستم خان :
میگم بعضی چیز هارو باید در نظر گرفت . تا به بهترین نتیجه رسید . اینم ردیاب با ماکارونی خودتون قضاوت کنید من دیگه از این بحث منصرف شدم . BE EIN BAVAR RESIDAM KE SHOMA SAGHITO AVAZ KON!!!!!! DOSTE AZIZ TASALOTE MAN BE ANTEN MOHRAZE ! SHOMA TO EIN BAHS NABASHY SANGINTARI!!! BA MAKARONIAT KHOSH BASH!!!! خوب دست شما درد نکنه .من دنبال این لفظ و جواب بودم . دیگه جای بحثی نیست یه طرح داشتم برای حل مشکل کج شدن حتی ملیمتری انتن ها که انگار دیگه لازم نیست . از استاد رستم هم طلب بخشش دارم .به خدا قسم نیت بدی نداشتم . الان هم بگم به ناموسم قسم اگه چیزی پشت این بحث ها بوده باشه یا اگه فروشنده باشم . شما اقای روت میتونی به خودت افتخار کنی DOSTE AZIZ MAN BARHA GOFTAM TAHAMOLE TOHMAT NADARAM ! 2, FILME 9 MB RO BEBINI NAZARET AVAZ MISHE SHOMAREH TELEGRAMETO BEDE TA KHODET TASALOT RO VA HAGHAYEGHO BEBINI 3 , AGAR BE MATALEBAM ZAREI SHAK DARI MITONAM KESIO BEHT MOAREFI KONAM KE AZASH MITONI BEPORSI KE TARHAM JAWAB DADE YA NA!!?? HATMAN GHANE MISHY ! PAS BA YE AMATOR TARAF NISTI!
قسمت !
|
سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:31pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
hamid f نوشته است: من یکی تازه فهمیدم ردیاب یعنی چی! دلتون واقعا خوشه خدا حافظی ای تاپیک ای کش.... BE SALAMAT !!! VA GHADAMET RO SAVAHELE HAWAEI!!!!!!
قسمت !
|
سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:34pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
mrmr16 نوشته است: rot نوشته است: filme teste anten! مشخصات دسته رو می گید . ممنون CHASH AZIZAM ALAN AX MIGIRAM BE SORATE KAMEL!
قسمت !
|
سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:37pm |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
DOSTE AZIZ MAN BARHA GOFTAM TAHAMOLE TOHMAT NADARAM ! 2, FILME 9 MB RO BEBINI NAZARET AVAZ MISHE SHOMAREH TELEGRAMETO BEDE TA KHODET TASALOT RO VA HAGHAYEGHO BEBINI 3 , AGAR BE MATALEBAM ZAREI SHAK DARI MITONAM KESIO BEHT MOAREFI KONAM KE AZASH MITONI BEPORSI KE TARHAM JAWAB DADE YA NA!!?? HATMAN GHANE MISHY ! PAS BA YE AMATOR TARAF NISTI![/quote]
شما تا حالا جواب درستی به من ندادی !!!! درسته ؟؟ داش تا حالا با صد نفر تو اصفهان . چهامحال و بختیاری - خوزستان - لرستان کار کردم که ادعا ردیابی داشتن که همه کمر خم کردن تا این اواخر که یه نفر با شاقول پوزمو زد . امیدوارم بفهمی !! منم تحمل ندارم کسی احمق منوفرض کنه . الان دانشجوی کارشناسی مکانیکم اگه خواستی با فرمول برات حساب کنم که با حتی 3 میل کج کردن دسته فقط 5 سانت اخر انتن چه نیرویی وارد میکنه برای رسیدن به حالت پایداری گرانشی . ok ???
|
سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:43pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
ANTENE1
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
قسمت !
|
سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:45pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: PAYAM20 نوشته است: DOSTE AZIZ MAN BARHA GOFTAM TAHAMOLE TOHMAT NADARAM ! 2, FILME 9 MB RO BEBINI NAZARET AVAZ MISHE SHOMAREH TELEGRAMETO BEDE TA KHODET TASALOT RO VA HAGHAYEGHO BEBINI 3 , AGAR BE MATALEBAM ZAREI SHAK DARI MITONAM KESIO BEHT MOAREFI KONAM KE AZASH MITONI BEPORSI KE TARHAM JAWAB DADE YA NA!!?? HATMAN GHANE MISHY ! PAS BA YE AMATOR TARAF NISTI! شما تا حالا جواب درستی به من ندادی !!!! درسته ؟؟ داش تا حالا با صد نفر تو اصفهان . چهامحال و بختیاری - خوزستان - لرستان کار کردم که ادعا ردیابی داشتن که همه کمر خم کردن تا این اواخر که یه نفر با شاقول پوزمو زد . امیدوارم بفهمی !! منم تحمل ندارم کسی احمق منوفرض کنه . الان دانشجوی کارشناسی مکانیکم اگه خواستی با فرمول برات حساب کنم که با حتی 3 میل کج کردن دسته فقط 5 سانت اخر انتن چه نیرویی وارد میکنه برای رسیدن به حالت پایداری گرانشی . ok ??? DOSTE AZIZ FADAYE TO OSTAD JAWID DASTESH YE CHOBAM BEDI RADYABI MIKONE! PAS EINJA FAGHAT GOSH KON ! VA TEST KON! MANAM KOLI MADRAK DARAM ! AMA KHAKE PAYE ASATAIDAM !
قسمت !
|
سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:49pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
ANTEN2 DOSTAN KAMI MOSBAT NEGAH KONIM BEHTARE!
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
قسمت !
|
سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:52pm |
|
|
|