نقل قول:
نقل قول:
راستی بعضیا الان منتظرن این تایپیک بهم بریزه ازتون خواهش دارم که به پستهای تحریک امیز جوابی ندید
موفق باشید
اقای رستم چرا بیخودی سم پاشی میکنین کی منتظره تاپیک بهم بریزه شما فکر میکنین خدای ردیابی هستین با این پستتون بیشتر دیگران رو علیه ما تحریک میکنین . کسی کاری نداره شما این که هی پست های ناجور میزنین پس از این ببعد خوب دقت کنین به پست هایی که میزنین سعی کنین بحث رو علمی کنین نه اینکه حاشیه برین ما با شما کاری نداریم به کارتون برسین چون اخر ماجرا رو میدونم . اون تاپیک قبلی رو بستم فقط به خاطر بی احترامی که به اساتید کردین همین وگرنه چیکار به کار شما داریم . موفق باشید
با سلام
دوست من اقا مجتبی عزیز چرا اینطور برداشت میکنید مگه ما چی گفتیم ما گفتیم که کسانی که پستهای تحریک امیز میزنن مگر خدایی نکرده اساتید و یا شما چیزی نوشتید مگه ما بجز 14 صفحه (بابا اب داد ) که اساتید گفتن اینجوری کار کنید کار دیگه ای کردیم علمی صحبت میکنیم اساتید ردش میکنن و بقیه میگن متوجه نمیشیم و اماتوری شروع میکنیم به کار اساتید همه میرن کنار و مبتدی ها به جون هم میفتن حالا مجتبی عزیز شما که مدیر سایتید یک راهکار به ما بدید تا سم پاشی قلم داد نشه
شما که مدیر سایت هستید نباید یک طرفه به قاضی برید و مطمعن هستم که با نظر من موافق هستید و به عنوان کسی که ردیاب میسازید باید این حق رو به من بدید که اگر موضوعی رو اعلام میکنم حداقل دوست دارم که منطقی برسی بشه نه اینکه یکسری از راه برسند و هرچی دلشون میخواد بگن و ما که فقط جوابشونو علمی میدیم بشیم توهین کننده و تحریم بشیم و غیره
اقا مجتبی عزیز با توجه به شناختی که از شما از طریق دوستان حاصل شده و میدونم که انسان خوبی هستید
پس اگر واقعا میدونید که در مغز من چیه و من میخوام در انتها چه دستگاهی به دوستان معرفی کنم و اینکه اخر تایپیک چی میخواد بشه از شما استدعا دارم اگر میدونید که انتهای کار نتیجه مثبته (حالا برای هرکس چه بجه ها و چه شما)اجازه بدید کار ادامه پیدا بکنه و سختی و کلنجار رفتنش با من
و اگر میدونید که نتیجه نخواهد داد همین جا این تایپیک رو هم ببندید و ما هم عطاشو به لقاش می بخشیم
من اصلا با ردیاب کاری نداشتم (به خاطر مسائلی که هست و خود سایت ردیاب میفروشه )اقا حمید در تایپیک فلزجو گفت برو به ردیابی کمک کن و ما اومدیم به عنوان کسی که از این دوستان مطالب زیادی یاد گرفتیم ادای دین کنیم
حالا اگر شما دستور میدید ما بریم تو بخش علوم غریبه
هیچ کسی نسبت به شما بد بین نمیشه مگر شما خدایی نکرده سر کسی رو کلاه گذاشتید
دشمنان شما کسای دیگه ای هستند که منهم میخوام اونها رو نابود کنم مگر نه این نوع اطلاع دادن که به ضرر شما نیست
شما که اینچنین استادانه از حرفهای من این استدلالها رو کردید مطمعنم منظورم رو متوجه شدید
بازهم سایت شماست و صلاح با شما اگر صلاح میدونید تعطیلش کنیم ما نه از شما پولی میگیریم و نه پولی میدیم اطلاعاتی از دوستان میگیریم و اطلاعاتی هم میدیم و من نمیدونم چرا بعضی از اساتید با اطلاعات دادن مخالف هستند و سریع جبهه میگیرن و وقتی دلایل ازشون میخواهیم شروع به توهینو و اعلام سوابق میکنند تا ادم رو از کوره در ببرن و ادم یک چیزی بگه و بشه گنهکار
به خدا قسم اگر ردیابی که میگم بسازید نتیجه میگیرید و فروشنده ها هم میتونن بفروشن
موفق باشید و سلامت