انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 6:36pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
hafez نوشته است:
:D
:D
آقا نسازید که اصلا جواب نمیده

mikhastam bokoshamet !!!!!!!
midoni che fekraei kardam!!!!!!!!
diwwwooone!!!!!!!

قسمت !

پنج شنبه 26 شهریور1394 - 8:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اقایون مخالفها خواهشا راوابطشونو کات کنن بذارن بریم تا اخر نتیجه بگیریم ما که نتیجه گرفتیم خواهشا یکم تحمل داشته باشید

پنج شنبه 26 شهریور1394 - 11:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد رستم ادامه نمیدی داداش
همه منتطر شما هستیم ها
آقا فریدون شما کجایی داداش اعلام وضعیت کن
آقا امیر لااقل شما سکوت نکن یه فکری واسه برنامه بکن

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

جمعه 27 شهریور1394 - 7:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

لطفا جواب

جمعه 27 شهریور1394 - 9:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حافظ عزیز منتظر جواب دوستانیم
با عرض پوزش تا نتایج اعلام و تستها رو انجام ندید ادامه نمیدم
نمیخوام انتهای تایپیک به دوستان بگیم شاید انتنتون ایراد داره و یا نمیتونید کار کنید
اگر واقعا ردیاب میخواهید و میخواهید با اون موفق بشید کارایی رو که گفتم انجام بدید در غیر اینصورت بیخیال ردیاب بشید بهتره
حافظ عزیز تا دوستان حرکت نکنن ما برای کی صغری کبری کنیم فروشنده هایی که میخوان انتهای کار مدار رو بسازند و ساکت منتظرن
اقلا شما به دوستان بگو استفاده کنن

جمعه 27 شهریور1394 - 10:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
rostam نوشته است:
نمیخوام انتهای تایپیک به دوستان بگیم شاید انتنتون ایراد داره و یا نمیتونید کار کنید
اگر واقعا ردیاب میخواهید و میخواهید با اون موفق بشید کارایی رو که گفتم انجام بدید در غیر اینصورت بیخیال ردیاب بشید بهتره
حافظ عزیز تا دوستان حرکت نکنن ما برای کی صغری کبری کنیم فروشنده هایی که میخوان انتهای کار مدار رو بسازند و ساکت منتظرن

سلام مهندس خوبی :ymhug: مهندس من تست کردم آنتن به سمت شمال میره فقط سرعتش کمه فکر کنم به خاطر آنتنم باشه چون دسته آنتن روی مرکز ثقل نبود

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 27 شهریور1394 - 11:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ضمن تشکر از تلاشهای دوستان
من فکر میکنم دوستان دارن در بکارگیری ترانس دچار اشتباه میشن . من اکثر ترانسهای دستگاههایی مثل تستر مقاومت عایقی یا به اصطلاح بازار "میگر " رو دیدم . اونا دارای ترانسهای کوچکی هستند و ولتاژهای بالای 500 ولت رو میدن . اندازه آنها به اندازه ی یک چک داخل لامپ کم مصرفه و یا کمی بزرگتر.
در این مدار نیاز به سیگنال با دامنه بالاتر هست و ترانسی که بتواند این ولتاژ را تبدیل کند هم میتواند کوچک باشد هم بزرگ . اگر کوچک باشد جریان کمی را ارائه میکند و اگر بزرگ باشد جریان بیشتری میدهد و قاعدتا توان ترانس بالاتر خواهد رفت. و ما در آنتنهای این مدار به ولتاژ بالاتر نیاز داریم جریان بالاتر بکار ما نمیاد. پس باید حجم ترانس کاهش یابد . و تلافات ترانس کم شده و باطری بیشتر دوام میاورد .
ما به ترانسی نیاز داریم که افزاینده باشه و ما باید تا محدوده ای این ولتاژ را به ورودی ترانس بدیم که دچار تغییرات و دیستروشن نشود. قطعا ما باید در این مدار از یک ترانس محاسبه شده استفاده کنیم . ما باید با استفاده از فرمولهای ترانس یا نرم افزار محاسبه ترانسها ، ترانس مورد نیاز خود را بپیچیم و این را برای آمپلی فایری مشخص بکار گیریم . این طوری نباشه که دوستان با صرف هزینه های گزاف و تست انواع آمپلی فایر و ترانس نتیحه مطلوب نگیرند و خسته و دلزده شوند.
ما باید همین آی سی 2003 یا 2005 رو انتخاب کنیم و بر مبنای تواناییها و پاسخ فرکانسی این آی سی اقدام به پیچیدن یک ترانس ولتاژ متوسط بکنیم . من معتقدم ولتاژ بالا مناسب نیست و مشکلات خودشو داره.
حتی من پیشنهاد استفاده از یک ترانس یک به یک رو میدم تا سیگنال خروجی دچار تغییر دامنه و شیب نشه . دقت کنید که هیچ ترانسی فرکانس رو تغییر نمیده بلکه روی دامنه و کیفیت سیگنال و هارمونیکهای آن تاثیر میگذاره .
استفاده از ترانسهایی با هسته فریت عملکرد بهتری خواهد داشت . این روزها به وفور پاور کامپیوتر سوخته پیدا میشه که داخلش چندتا ترانس فریتی با سایز مناسب پیدا میشه که قرقره و فریت آن میتواند یکی از گزینه های محاسبه ترانس مدار رستم خان باشه.
حیفه این مدار شکست بخوره ، بنظر میرسه این مدار و سیگنالهای آن منطقی تر و علمی تر از فانکشن ردیابهای ، موجود باشه.
من چندین نمونه ترانس قدیمی ژاپنی و آلمانی دیدم که سیم پیچهای آن دو یا چند رشته اند و در واقع لیتزند.
امیدوارم شرایط کاری اجازه بده تحقیقات بیشتری انجام بدم.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

جمعه 27 شهریور1394 - 11:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alirezaii21 نوشته است:
rostam نوشته است:

سلام مهندس خوبی :ymhug: مهندس من تست کردم آنتن به سمت شمال میره فقط سرعتش کمه فکر کنم به خاطر آنتنم باشه چون دسته آنتن روی مرکز ثقل نبود

علی جان منم این تست رو با آنتن قرضی یکی از دوستان و با دو عدد آهنربای نودیوم انجام دادم که برگشت به سمت شمال حول و حوش ۶ثانیه بدونه ۲۵ هرتز و با فرمانس ۲۵ نزدیک به ۴ثانیه طول میکشه آنتن به سمت شمال بچرخه خوب الان نمیدونم تکلیف چیه آنتن هم آنتن جدید 35 هستش

شنبه 27 شهریور1394 - 12:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
dorod ostad rostam !
mage 2ta ahanroba cheye ke einjor dastey khalio jahat mide?
man tozihe manteghi mikham!!!!

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قسمت !

شنبه 28 شهریور1394 - 4:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
استاد رستم ادامه نمیدی داداش
همه منتطر شما هستیم ها
آقا فریدون شما کجایی داداش اعلام وضعیت کن
آقا امیر لااقل شما سکوت نکن یه فکری واسه برنامه بکن

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
کار طراحی مجدد مدار ROOSTAM 1 با 4017 داره به آخرش میرسه احتمالا فردا ائنو برای عزیزان آپ کنم فقط دوستان باید در دو مورد منو عفو کنن اول این که به خاطر مشقله کاری این بار دیر عمل کردم و دوم این که در مدار قبلی ROOSTAM 1 اشتباهی صورت گرفته بود که موقع طراحی مجدد متوجه اون شدم البته این اشتباه باعث نمی شه که مدار کار نکنه ولی شاید روی کیفیت اثر بزاره از عزیزانی که مدار ROOSTAM 1 رو ساختن می خوام که این اشتباه رو اصلاح کنن این خطا در تعین پایه مثبت C15 صورت گرفته که باید با پایه منفی عوض بشه باز هم از عزیزان عذر خواهی می کنم ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

شنبه 28 شهریور1394 - 8:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 128 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure