نویسنده |
پیغام |
johnlewis
کاربر فعال
|
fereidon نوشته است: hafez نوشته است: استاد رستم ادامه نمیدی داداش همه منتطر شما هستیم ها آقا فریدون شما کجایی داداش اعلام وضعیت کن آقا امیر لااقل شما سکوت نکن یه فکری واسه برنامه بکن با عرض سلام خدمت دوستان گرامی کار طراحی مجدد مدار ROOSTAM 1 با 4017 داره به آخرش میرسه احتمالا فردا ائنو برای عزیزان آپ کنم فقط دوستان باید در دو مورد منو عفو کنن اول این که به خاطر مشقله کاری این بار دیر عمل کردم و دوم این که در مدار قبلی ROOSTAM 1 اشتباهی صورت گرفته بود که موقع طراحی مجدد متوجه اون شدم البته این اشتباه باعث نمی شه که مدار کار نکنه ولی شاید روی کیفیت اثر بزاره از عزیزانی که مدار ROOSTAM 1 رو ساختن می خوام که این اشتباه رو اصلاح کنن این خطا در تعین پایه مثبت C15 صورت گرفته که باید با پایه منفی عوض بشه باز هم از عزیزان عذر خواهی می کنم موفق باشید یا حق مرسی دوست عزیز ما بی صبرانه منتظر آپلود طراحی آخر مدار رستم 1 هستیم
|
شنبه 28 شهریور1394 - 12:43pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
fereidon نوشته است: hafez نوشته است: استاد رستم ادامه نمیدی داداش همه منتطر شما هستیم ها آقا فریدون شما کجایی داداش اعلام وضعیت کن آقا امیر لااقل شما سکوت نکن یه فکری واسه برنامه بکن با عرض سلام خدمت دوستان گرامی کار طراحی مجدد مدار ROOSTAM 1 با 4017 داره به آخرش میرسه احتمالا فردا ائنو برای عزیزان آپ کنم فقط دوستان باید در دو مورد منو عفو کنن اول این که به خاطر مشقله کاری این بار دیر عمل کردم و دوم این که در مدار قبلی ROOSTAM 1 اشتباهی صورت گرفته بود که موقع طراحی مجدد متوجه اون شدم البته این اشتباه باعث نمی شه که مدار کار نکنه ولی شاید روی کیفیت اثر بزاره از عزیزانی که مدار ROOSTAM 1 رو ساختن می خوام که این اشتباه رو اصلاح کنن این خطا در تعین پایه مثبت C15 صورت گرفته که باید با پایه منفی عوض بشه باز هم از عزیزان عذر خواهی می کنم موفق باشید یا حق احسنت بر شما دوست عزیز حافظ جان من دسته آنتنو بدون فرکانس تست کردم و به سمت شمال رفت ولی سرعتش پایینه حدودا 30 ثانیه ولی با 25 هرتز 5ثانیه شد
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
شنبه 28 شهریور1394 - 1:06pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: rostam نوشته است: حافظ عزیز منتظر جواب دوستانیم با عرض پوزش تا نتایج اعلام و تستها رو انجام ندید ادامه نمیدم نمیخوام انتهای تایپیک به دوستان بگیم شاید انتنتون ایراد داره و یا نمیتونید کار کنید اگر واقعا ردیاب میخواهید و میخواهید با اون موفق بشید کارایی رو که گفتم انجام بدید در غیر اینصورت بیخیال ردیاب بشید بهتره حافظ عزیز تا دوستان حرکت نکنن ما برای کی صغری کبری کنیم فروشنده هایی که میخوان انتهای کار مدار رو بسازند و ساکت منتظرن اقلا شما به دوستان بگو استفاده کنن سلام مهندس خوبی مهندس من تست کردم آنتن به سمت شمال میره فقط سرعتش کمه فکر کنم به خاطر آنتنم باشه چون دسته آنتن روی مرکز ثقل نبود با سلام دوست من طول انتنتون چقدره و اگر کند میره احتمالا اصطکاک زیادی دارید اگر بیشتر از 5 ثانیه بکشه نمیتونید با هاش ردیابی کنید و احتمالا با فرکانس نتونید با قطبین ست بشید و در این صورت دستگاه شما خطا خواهد زد انتن رو برسی کنید و ممنون از اعلام نتیجتون
|
شنبه 28 شهریور1394 - 3:35pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: alirezaii21 نوشته است: rostam نوشته است: حافظ عزیز منتظر جواب دوستانیم با عرض پوزش تا نتایج اعلام و تستها رو انجام ندید ادامه نمیدم نمیخوام انتهای تایپیک به دوستان بگیم شاید انتنتون ایراد داره و یا نمیتونید کار کنید اگر واقعا ردیاب میخواهید و میخواهید با اون موفق بشید کارایی رو که گفتم انجام بدید در غیر اینصورت بیخیال ردیاب بشید بهتره حافظ عزیز تا دوستان حرکت نکنن ما برای کی صغری کبری کنیم فروشنده هایی که میخوان انتهای کار مدار رو بسازند و ساکت منتظرن اقلا شما به دوستان بگو استفاده کنن سلام مهندس خوبی مهندس من تست کردم آنتن به سمت شمال میره فقط سرعتش کمه فکر کنم به خاطر آنتنم باشه چون دسته آنتن روی مرکز ثقل نبود علی جان منم این تست رو با آنتن قرضی یکی از دوستان و با دو عدد آهنربای نودیوم انجام دادم که برگشت به سمت شمال حول و حوش ۶ثانیه بدونه ۲۵ هرتز و با فرمانس ۲۵ نزدیک به ۴ثانیه طول میکشه آنتن به سمت شمال بچرخه خوب الان نمیدونم تکلیف چیه آنتن هم آنتن جدید 35 هستش ممنون از شما نتایج شما عالیه و همونطور که گفته بودم انتن سایت خیلی خوب کار شده و دوستان میتونن از این انتن استفاده کنند حالا شما و علیرضا خان زحمت بکشید و مقدار تغییرات فلزات دیگر طبق لیستی که گفتم رو انجام بدید هدف مشاهده مقدار عکس العمل انتنها به اهداف سطحی هم میتونید با اهنربا و هم فرکانس تست کنید
|
شنبه 28 شهریور1394 - 3:42pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
rot نوشته است: dorod ostad rostam ! mage 2ta ahanroba cheye ke einjor dastey khalio jahat mide? man tozihe manteghi mikham!!!! با سلام دوست من شما در اصل دارید یک قطب نما رو تست میکنید و هدف از این تست مطمعن بودن از عملکرد انتنهاست و در ردیابی هم همانطور که گفتم شما با میدان مادر ست میشید و بعد فرکانس هدف رو ارسال میکنید که در این صورت شما میتونید ردیابی مطمعنی انجام بدید
|
شنبه 28 شهریور1394 - 3:47pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
با سلام جناب رستم عزیز آیا از اهنرباهای دور درب یخچال میشه استفاده کرد؟
|
شنبه 28 شهریور1394 - 4:06pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: با سلام جناب رستم عزیز آیا از اهنرباهای دور درب یخچال میشه استفاده کرد؟ با سلام دوست من اگر بتونین قطبین رو مشخص و خلاف هم بزارید میشه
|
شنبه 28 شهریور1394 - 5:54pm |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: pouya83 نوشته است: با سلام جناب رستم عزیز آیا از اهنرباهای دور درب یخچال میشه استفاده کرد؟ با سلام دوست من اگر بتونین قطبین رو مشخص و خلاف هم بزارید میشه مهندس اگه بجای 2قطب مثبت که مشخص کردید قطب های منفی قرار داده بشه چطور؟ ممکن هست یا خیر؟
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
شنبه 28 شهریور1394 - 9:59pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
شکارچی نوشته است: rostam نوشته است: pouya83 نوشته است: با سلام جناب رستم عزیز آیا از اهنرباهای دور درب یخچال میشه استفاده کرد؟ با سلام دوست من اگر بتونین قطبین رو مشخص و خلاف هم بزارید میشه مهندس اگه بجای 2قطب مثبت که مشخص کردید قطب های منفی قرار داده بشه چطور؟ ممکن هست یا خیر؟ اگر قطبین رو عوض کنید به سمت قطب جنوب حرکت میکنه
|
شنبه 28 شهریور1394 - 11:04pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
سلام مهندس رستم من تستمو با آهنربا و بدون فرکانس انجام دادم که 30 ثانیه طول کشید در حالیکه بعد وصل کردن فرکانس به دسته سرعتش 5ثانیه شد باز هر تستی میفرمایید انجام بدم
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
شنبه 28 شهریور1394 - 11:37pm |
|
|
|