نویسنده |
پیغام |
asdfg
کاربر فعال
|
سلام طبق گفته دوستم در بالاي كوهي در ارتفاعات يك تپه دستي بزرگ كه از بالاي تپه 3متر كار كردند افتادند به يك اتاق كه خالي بوده ودو سه تا اتاق داشته كه به هم راه دارد در يكي از اتاقهاي يك غمره خالي كه دهنش رو به پايين بود وبالاي سر اتاق انگار 60 عدد تخم مرغ را چسبانده شده از سنگ به سقف اتاق قرار گرفته بود لطفا از دوستا ن راهنمايي فرماييد لطفا منظور من فقط سر اين 60 عدد تخم مرغ كه از سنگ نراشيده شده با تشكر
|
چهارشنبه 2 مرداد1392 - 7:19pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
asdfg نوشته است: سلام طبق گفته دوستم در بالاي كوهي در ارتفاعات يك تپه دستي بزرگ كه از بالاي تپه 3متر كار كردند افتادند به يك اتاق كه خالي بوده ودو سه تا اتاق داشته كه به هم راه دارد در يكي از اتاقهاي يك غمره خالي كه دهنش رو به پايين بود وبالاي سر اتاق انگار 60 عدد تخم مرغ را چسبانده شده از سنگ به سقف اتاق قرار گرفته بود لطفا از دوستا ن راهنمايي فرماييد لطفا منظور من فقط سر اين 60 عدد تخم مرغ كه از سنگ نراشيده شده با تشكر دوست عزیز پاسخ شما داده شده رو به سر خمره برید این اتاقها شکیل بودن و مکان تشریفات مذهبی بودن اون جای تخم مرغها طریقه معماری اتاق باید باشند هیچ دلیلی برای بودن 60 عدد جای تخم مرغ در اتاق وجود ندارد احتیاجی به این همه علامت نیست برای دفن متملکات شخصی همراه جسد خودش
|
چهارشنبه 2 مرداد1392 - 7:30pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
دوستان جو صمیمی باشه خوبه اما نه اینقدر که به همدیگه بی احترامی کنین نمیخوام طرفداری از اقای پارسی بکنم اما وجدانا ایشون اومده تند تند پاسخ میده بنده خدا حالا چه درست باشه چه غلط مهم اینه که فعلا کسی هست داره پاسخ میده تا استاد اریا یا استاد دستان ما بیاد کمک ایشون شما بجای اینکه قدر ایشون رو بدانید چرا هی متلک میگین سعی کنین باهم مهربون باشین و از این جو صمیمی بنحو احسن استفاده کنین . خواهشا بنده دیگه نبینم تو این تاپیک از این حرفها باشه . فعلا اونهایی که حرفهای نامربوط گفتند یه اخطار گرفتند بعدا ازم گله نکنین . هرکی هم که ادعا میکنه وارده ایرادی نداره بیاد به من یا اقا حمید بگه و ثابت بکنه و ایشون رو هم استادیار فعلا اعلام میکنیم و یه تاپیک جداگانه تو این قسمت ایجاد بکنه و شروع کنه به راهنمایی دوستان . مهم کمک و همکاریه دوستان . موفق باشید
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
پنج شنبه 3 مرداد1392 - 5:32am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
شنبه 5 مرداد1392 - 2:38pm |
|
|
سعید
|
درود . ضمن تقدیر از اساتید و مدیران محترم انجمن در ارائه بهینه مطالب و مقاله های ارزشمند . لطفا با تجارب ارزنده خود در ابن مورد رهنمود بفرمایید . با سپاس
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:37pm |
|
|
سعید
|
توضیح : منطقه کوهستانی است . نمونه های قبور گبری و اسلامی در غرب و شمال وجود دارد در فاصله 500 متر تا قبور متفرق و پراکنده . قبرها از هندسه یا تمدن خاصی تبعیت نمیکنند . بعضی از قبور حتی استخوان هم درونش وجود نداره . یعنی خالی است . تیر پیکان فلزی نیز به تعدد یافت میشود . . هیچگونه برکه یا چشمه در نزدیکی نیست .
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:42pm |
|
|
sina58
|
سلام دوستان،این علامت سنگ صندلیه که درمسیریک راه مال روی قدیمی قراردارد،بنده باردیاب محل مورد نظررابررسی کردم،محل های قیچی شدن راباضربدرعلامت گذاشتم،حجم باررونیزباردیاب مشخص کردم،تقریبا 2.5الی3متربود،به نظرشماحفاری راازکجاشروع کنم،واینکه به نظرشما باررودرتنوریااتاقک قرارداده اند،علایم ونشانه های حین حفاری چیه،طلسمات وتله های احتمالی مربوطه چیه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 9:43am |
|
|
az56
کاربر فعال
|
دوست عزيز قبل از حفاري تستهاي سركه و خوراك روي زمين رو انجام بده بعد روي سنگ بشين ببين نقطه اي كه علامت گذاشتي رو تو چه زاويه اي از اين سنگ قرار داره تا برسيم به چيزاي ديگه !
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 10:42am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
پاسخ سوال sina58 عزیز:
سینا جان من بهتون پیشنهاد میکنم که حتما تست های دیگه رو هم حتما انجام بده مثل تست 10 ثانیه ثابت موندن، دستگاه خاموش قیچی قسمت شمال، تست طلا و از همه مهمتر سرکه رو انجام بده همینطور عمق گیری کنید تا با اطمینان بتونی کار کنی، البته سوال شما بیشتر درباره دستگاه بود و بهتر بود از سنگ صندلی یه عکس نزدیک میگرفتید، با عکس ارسالی شما باید مکانی که ردیاب زده درست باشه و محل مورد نظر زیر خود سنگ صندلی باشه چون به نظر میرسه زمانی روی اون میشینی پاهات به زمین میرسه...
موفق باشید
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 1:28pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
سعید نوشته است: توضیح : منطقه کوهستانی است . نمونه های قبور گبری و اسلامی در غرب و شمال وجود دارد در فاصله 500 متر تا قبور متفرق و پراکنده . قبرها از هندسه یا تمدن خاصی تبعیت نمیکنند . بعضی از قبور حتی استخوان هم درونش وجود نداره . یعنی خالی است . تیر پیکان فلزی نیز به تعدد یافت میشود . . هیچگونه برکه یا چشمه در نزدیکی نیست . آقا سعید اگه میشه ی عکس از جای پا بزارید و اندازه ردپا و فاصله ای ک ردپا با قسمتAداره رو ذکر کنید اینجوری بیشتر میشه بهتون کمک کرد .
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 8:36am |
|
|
|