نویسنده |
پیغام |
kاوه
کاربر حرفه ای
|
فقط د سوال چرا دوتا مود گلد داره؟ واینکه اگه ی مودحفره هم داشت عالی میشد...ممنون
|
پنج شنبه 2 مهر1394 - 3:55pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
استاد رستم ی سوال داشتم ازتون ب نظرتون انتنااگه با برنج ساخته بشن بهترن یا استیل؟کارایی کدومشون بهتره؟
|
پنج شنبه 2 مهر1394 - 6:35pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
fereidon نوشته است: hafez نوشته است: استاد رستم ادامه نمیدی داداش همه منتطر شما هستیم ها آقا فریدون شما کجایی داداش اعلام وضعیت کن آقا امیر لااقل شما سکوت نکن یه فکری واسه برنامه بکن با عرض سلام خدمت دوستان گرامی کار طراحی مجدد مدار ROOSTAM 1 با 4017 داره به آخرش میرسه احتمالا فردا ائنو برای عزیزان آپ کنم فقط دوستان باید در دو مورد منو عفو کنن اول این که به خاطر مشقله کاری این بار دیر عمل کردم و دوم این که در مدار قبلی ROOSTAM 1 اشتباهی صورت گرفته بود که موقع طراحی مجدد متوجه اون شدم البته این اشتباه باعث نمی شه که مدار کار نکنه ولی شاید روی کیفیت اثر بزاره از عزیزانی که مدار ROOSTAM 1 رو ساختن می خوام که این اشتباه رو اصلاح کنن این خطا در تعین پایه مثبت C15 صورت گرفته که باید با پایه منفی عوض بشه باز هم از عزیزان عذر خواهی می کنم موفق باشید یا حق سلام دوست عزیز پس چی شده مردیم از انتظار ضمننا مدار صفحه 12 موجود در تایپیک قبلی را ساخته بودم با تعویض قطب خازن c15 شوک مدارم بهتر شده ولی احساس میکنم که واکنش آنتن ها نسبت به هدف کاهش پیدا کرده است لطفا بررسی نمائید
|
پنج شنبه 2 مهر1394 - 9:43pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
kاوه نوشته است: فقط د سوال چرا دوتا مود گلد داره؟ واینکه اگه ی مودحفره هم داشت عالی میشد...ممنون با سلام برای مود حفره دستگاه رو خاموش کنید دوست من یک مد طلا داره
|
پنج شنبه 2 مهر1394 - 11:56pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
kاوه نوشته است: استاد رستم ی سوال داشتم ازتون ب نظرتون انتنااگه با برنج ساخته بشن بهترن یا استیل؟کارایی کدومشون بهتره؟ برای انتن از فلزی که دارای رسانایی بالا و قدرت مغناطیس شدن ضعیف میتونید استفاده کنید که برنج و انتن کشویی جواب خوبی میده
|
پنج شنبه 2 مهر1394 - 11:59pm |
|
|
فرج
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: kاوه نوشته است: استاد رستم ی سوال داشتم ازتون ب نظرتون انتنااگه با برنج ساخته بشن بهترن یا استیل؟کارایی کدومشون بهتره؟ برای انتن از فلزی که دارای رسانایی بالا و قدرت مغناطیس شدن ضعیف میتونید استفاده کنید که برنج و انتن کشویی جواب خوبی میده سلام جناب رستم بنده هم از آنتن تلسکوپی استفاده کردم و جواب خوبی میده با فرکانس 25 سرعت حدودا 4 ثانیه هست
|
جمعه 2 مهر1394 - 12:10am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
فرج نوشته است: rostam نوشته است: kاوه نوشته است: استاد رستم ی سوال داشتم ازتون ب نظرتون انتنااگه با برنج ساخته بشن بهترن یا استیل؟کارایی کدومشون بهتره؟ برای انتن از فلزی که دارای رسانایی بالا و قدرت مغناطیس شدن ضعیف میتونید استفاده کنید که برنج و انتن کشویی جواب خوبی میده سلام جناب رستم بنده هم از آنتن تلسکوپی استفاده کردم و جواب خوبی میده با فرکانس 25 سرعت حدودا 4 ثانیه هست با سلام نتیجه خوبی گرفتید میتونید با اطمینان با دستگاهتون کار کنید
|
جمعه 3 مهر1394 - 8:45am |
|
|
jaber68
کاربر فعال
|
اقا رستم سلام. خازن 270 نانو رو اگه 220 نانو بذارم چقدر تو خروجی تاثیر داره؟ مربوط به وولوم 50 کیلو؟
[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]
|
جمعه 3 مهر1394 - 9:28pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
jaber68 نوشته است: اقا رستم سلام. خازن 270 نانو رو اگه 220 نانو بذارم چقدر تو خروجی تاثیر داره؟ مربوط به وولوم 50 کیلو؟ با سلام دوست من باید با اسکوپ برسی بشه ولی تغییر تو شیب میرایی موجه و میتونه تاثیرات مطابقتی نفوذی متفاوتی رو مقایسه کنه ولی میتونید با همون خازن هم کالیبره کنید فکر نکنم تا 100 نانو اختلاف تاثیر مخربی باشه
|
جمعه 3 مهر1394 - 11:06pm |
|
|
jaber68
کاربر فعال
|
خبر خوب امروز مدار رو تست کردم.همچین چیزی ندیده بودم.بیش از ده ها مدار ردیاب و سیگنال ژنراتور رو ساختم ولی جواب درستی نگرفتم ازشون.مدار اقای قاسمی رو هم قبلا با امپلی فایر تست کردم ولی بی فایده بود.امروز چندین بار داداشم 2 تا گوشواره طلا رو قایم کرد.بدون اینکه جاش رو بدونم پیداشون کردم.داداشم دهانش باز مونده بود.اصلا باورش نمیشد .خودم هم متعجب شده بودم.اصلا باورم نمیشد که به راحتی اونم تو حیاط خونه بتونم پیداشون کنم. دست مریزاد.از اولشم باورت داشتم.اگه بتونم یه دوربین خوب گیر بیارم حتما فیلم میگیرم بهتون نشون میدم که چه گلی کاشتین.دهان اون کسایی که بیخودی حرفهاتون رو نقض میکردن رو حتما میبندم. دوستان حتما حتما مدار رو بسازید که جواب خوبی میده.فقط چند تا نکته رو عرض کنم تا جواب خوبی بگیرید.... 1_از فیبر فایبر استفاده کنید 2_مقاومتها رو حتما درصد انتخاب کنید و خازنها رو هم طبق گفته اقا فریدون انتخاب کنید.البته بنده خازن 70 نانو رو نداشتم به جاش یه خازن 220 نانو و 68 نانو و 2.7 نانو رو موازی بستم که فکر نکنم موردی پیش بیاد.ولی فردا درستش میکنم. 3_از روغن لحیم استفاده نکنید و در پایان پشت فیبر رو با تینر و مسواک شستوشو بدین تا الودگیها رفع بشه و در کل کیفیت بالاتر بره.همچنین قطعات حدالمکان به برد چسبیده تر باشنوجامپرها نیز قطع نباشند و جا نمونن. 4_بدنه وولوم ها رو به منفی مدار متصل کنید تا نویزی در کار نباشه. 5_کابل خروجی رو از جنس 2 مغزی شیلد دار انتخاب کنید و قسمت شیلد رو به منفی اتصال دهید .اینکار از ورود امواج مزاحم اطراف و نویز به انتنها جلو گیری میکنهو نتیجه بهتر میشه. در کل این موارد مسایل پیش پا افتاده ای هستن که همه شما ازش اطلاع دارید ودر این موارد استادید ولی اگه دقت لازم رو بکار نبرید سر یه مسیله کوچک مدارتون ایراد پیدا میکنه و شما رو دلسرد میکنه پس بهتره که از همون ابتدا با دقت کار رو انجام بدیم تا درصد خطا و ایراد کمتر و صفر بشه. ودر اخر اساتید گرانقدر یه سوال ازتون دارم: میشه مثل دستگاههای شرکت دیپ فایندر کاری کنیم که انتنها رو بدون اتصال هیچ کابلی تو دستمون بگیریم.اون دستگاهها یه انتن تلسکوپی رو جنراتورشون دارن که هوایی فرکانس و امواج رو به دسته ها میرسونن.اینکار اگه بشه خیلی عالی میشه.ولی فکر کنم اگه ما بخواهیم اینکار رو انجام بدیم انگار با دسته خالی داریم ردیابی میکنیم.بازم گفتم بگم شاید راهی برای انجامش باشه. ممنون از همه دوستان و اقا فریدون و اقا رستم عزیز
[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]
|
شنبه 3 مهر1394 - 1:28am |
|
|
|