maka171 نوشته است:
سلام آقا روح الله از اینی که ميگم ناراحت نشین ولی این عکسهای که من گذاشتم بارشو در آوردن و ثبت میراث شده من رفتم دورو برش فیلم گرفتم آوردم خونه تمرین کنم نگا کردم تا ببینم آثارش چی بودن که اونا تونستن پیدا کنن این سنگه چشممو گرفت بعداز چن مدت متوجه نشانه هاش شدم گذاشتم ببینم شما هم متوجه میشین یا نه که شما متوجه نشدین البته عکسا کم بود و الان میزارم ضمنا بارشو میراث در آورده و از این سنگ حدودا پانزده متر فاصله داره. من فقط همنقدر متوجه شدم.
موفق و سربلند باشید
سلام دوست عزیزم
نه داداشم چرا باید ناراحت بشم اینجا زمانیکه عکسی گذاشته میشه حالا جز اساتید اهل فن که پاسخ جزمی از طرفشون داده میشه دوستان دیگری اگر نظری بدهند مثل من یک نظری هست که نشات گرفته از:تجارب بقیه/تجربه شخصی/دیده ها و یقینات واخرسر تفسیرات شخصی معقول گفته میشه نه چیز دیگری. و هیچ قطعیتی وجود نداره. و در وهله اخر نظر قطعیرو اساتید بامجربو اهل فن میگن.
تصاویر ارسالی شما بنده بازهم میگم نمیتونه نشونه باشه به موردیکه گذاشتیند نگاه کنید:
پیوست:
Screenshot_2015-09-26-12-43-49_20150928233125970.jpg
اگر تا حدودی توی این حرفه دست گذاشته باشید توی اکثر روستاها یکسری سنگهایی هستند که روشون اسامی عجیبی هست مثل سنگ قورباغه/ سنگ اژدها/سنگ علی و....اما وقتی از نزدیک سنگ موردنظرو مشاهده میکنید میبینید با اصول اولیه نشانه بودن سنگ خیلی تضاد دارن چه از نظر شباهت چه اندازه و...اما ازهمینها بیشتر برای نسخ و مخفی کردن دفاین استفاده میشده یا نشانه ای برای دفینه بی انکه سنگ مورد نظر به اون اسامی شباهت داشته باشه امابرمبنای اسمی که روش هست ازش به عنوان نشانه استفاده شده.
نمونه:
سنگ زیر توی استان فارس هست ایزدبانو درنگاه اول روش چیز خاصی دیده نمیشه اما باکمی توجه یک بانویی که ایستاده مشاهده میشه واطرافشم خوب کاوش کردند...
حال این مورد اگر از طرف دوستان ارسال میشد به احتمال زیاد توسط اساتیدو دوستان نشانه بودن نفی میشد اماچون طی گفته های قدیمیان گشته و گشته به زبان امروزیان رسیده مورد قبول واقع میشه وشما توجه کنید روی سنگ اول قشنگ سیقل داده شده بعدا وسط سنگ نشان بانو به صورت برجسته درست شده.
این سنگ شماهم:از جای اصلی خودش اونطور که دیده میشه تا حدودی تکان خورده/نشانه ای روی سنگ وجود نداره اگرهم باشه دچار فرسایش شدیدی شده...
تااونجاهم که اطلاع دارم اعضای میراث بیشتر روی تپه های ثبت شده کار میکنند مثل اکثر تپه های جیرفت و تپه هایی که حالت زیگوارتی دارندو گورستانهای باستانی نه کاوش براساس یک نشان...
البته دوست خوبم اینها صرفا نظر بنده بود نظر اخرو اساتید عزیز میگند موفق باشید