نویسنده |
پیغام |
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام بچه ها اميدوارم كه تو تكميل پروژه موفق باشيد اينم عكس از انتن اقا جابر عزيز
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
یکشنبه 4 مهر1394 - 12:20am |
|
|
jaber68
کاربر فعال
|
دوستان شرمنده دیشب اینترنتم مشکل پیدا کرد نتونستم عکس بزارم. اینم عکس از مدار خودم و مدار اقای قاسمی و 2 عدد امپلی فایر دیگه که قبلا مدار قاسمی رو با همین امپلیها تست کردم و جواب داده بود ولی نه در حد مدار رستم 2. عکس از ترانس هم میزارم. امپلی فایر سمت چپی یه نکته درش هست که بهتون میگم.واسه همینم هست که عکسش رو میزارم.عکسها کیفیت خوبی ندارند ولی بعدا عکسهای خوب به همراه اطلاعات مفیدی رو براتون قرار میدم. ممنون از دوستان
[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]
|
یکشنبه 5 مهر1394 - 3:38pm |
|
|
jaber68
کاربر فعال
|
archilO نوشته است: سلام بچه ها اميدوارم كه تو تكميل پروژه موفق باشيد اينم عكس از انتن اقا جابر عزيز ممنون دوست عزیز.این انتنها خیلی عالی هستند.جدیدا هم انتنهای تلسکوپی رو برداشتم و به جاش سیم برنجی گذاشتم تا عملکردش رو بررسی کنم.در کل انتنهای تلسکوپی بهتر هستند. اینم تاپیک انتنهای بنده... viewtopic.php?f=35&t=2939
|
یکشنبه 5 مهر1394 - 3:43pm |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
سلام دوستان خسته نباشید آیا طریقه نصب آهنربا روی آنتن به نحوی هست که گذاشتم؟ هر چقد سعی میکنم اما آنتنها حرکت نمیکنند مشکل میتونه از کجا باشه؟ خواهشا یه نفر راهنمایی کنه من موندم بخدا
|
یکشنبه 5 مهر1394 - 6:48pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام اقا جابر عزیز من این انتنا شما رو تقریبا ساختم فقط یه مشکل دارم اونم اینه که بلبرینگ ها بینشون عایقه البته بلبرینگ های من با قطر ۱۳میل هست که بین قسمت ثابت و متحرک فکر کنم یه لایه عایق باشه با اهم متر تست دیود که عایق بود و اینکه با لحیم کاری انتن با رابط مشکلی پیش نمیاد با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
یکشنبه 5 مهر1394 - 6:49pm |
|
|
فرج
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من امروز یه تست زیره خاک کردم و یه فیبر 13 رو که یه ماه قبل چال کرده بودم تو 110 سانت با ردیاب زدم من از رستم 2 استفاده کردم و ترانس 3ولتی زدم و ولومهارو مولتی ترن زدم تا دقیقتر کالیبره کنم قدرت مدار خیلی عالیه مهندس رستم تشکر از شماو فریدون عزیز از علیرضا جان هم تشکر میکنم
|
یکشنبه 5 مهر1394 - 8:04pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
فرج نوشته است: سلام دوستان من امروز یه تست زیره خاک کردم و یه فیبر 13 رو که یه ماه قبل چال کرده بودم تو 110 سانت با ردیاب زدم من از رستم 2 استفاده کردم و ترانس 3ولتی زدم و ولومهارو مولتی ترن زدم تا دقیقتر کالیبره کنم قدرت مدار خیلی عالیه مهندس رستم تشکر از شماو فریدون عزیز از علیرضا جان هم تشکر میکنم درود بر شما دوست من خوشحالم مدارتون راه افتاد و بالاخره تست زیره خاک کردی استفاده از مولتی ترن هم کار خوبیه فقط روی کالیبره کردن بیشتر کار کن من هم از فایل رستم 2 استفاده کردم و از ترانس 6ولتی یک آمپر که کمی سیمپیچو تغییر دادم البته استاد جاوید هم تو پیچیدن کمک کردن شوک خوبی تو خروجی دارم اگر فرصت بشه فردا میبرمش بیرون تست کنم
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
یکشنبه 5 مهر1394 - 8:13pm |
|
|
jaber68
کاربر فعال
|
bantama نوشته است: سلام اقا جابر عزیز من این انتنا شما رو تقریبا ساختم فقط یه مشکل دارم اونم اینه که بلبرینگ ها بینشون عایقه البته بلبرینگ های من با قطر ۱۳میل هست که بین قسمت ثابت و متحرک فکر کنم یه لایه عایق باشه با اهم متر تست دیود که عایق بود و اینکه با لحیم کاری انتن با رابط مشکلی پیش نمیاد با تشکر دوست عزیز اگه عایق باشه که اونوقت انتن و دسته از هم جدا میشن.یعنی اتصال مدار به انتنهای تلسکوپی غیر ممکن میشه.مگر اینکه یه جور دیگه انتن رو به مدار متصل کنی .در کل رو نوک انتنها باید فرکانس و شوک داشته باشی.
|
یکشنبه 5 مهر1394 - 8:25pm |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
از دوستان کسی نبود لطف کنه جواب سوال مارو بده؟
|
دوشنبه 6 مهر1394 - 2:51pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
johnlewis نوشته است: از دوستان کسی نبود لطف کنه جواب سوال مارو بده؟ با سلام دوست من اگر قطبین رو درست گذاشته باشید درسته ولی فکر کنم کمی طول انتنتون زیاده و برای میله برنجی بهتره از نوع مرغوب باشه شما ابتدا با انتن تلسکوپی تستی بگیرید
|
دوشنبه 6 مهر1394 - 3:12pm |
|
|
|