shahin.mi نوشته است:
سلام افرین داداش حالا شد،رنگ نورایه من سفید مهتابی،مثله لامپ ولی از اون خیلی شکیلتر،بعضی وقتا ار کنار چشم ولی زمانی که تمرکز میکنم از روبرو میبینم،ببخشید بعضی وقتام البته خیلی کم پیش میاد،قرمز پررنگ اگه ۱۰۰تا سفید ببینم،یه اینجوریم میشه ولی اینو از نزدیک میبینم،۲۰تا۵۰متری نه هرجایی جاههای استثنایی،اره همینجوری شوخی گرفتم یه حرکته علوم غریبه کردم بعدش این نورا رو دیدم،اول ترسیدم گفتم اینهمه چراغ تو جنگل چیکار میکنه،ولی وقتی فردا وروزههای بد دیدم،عادت وموقع دیدنشون لذت بخش شد،راستی زمانی رو یکیشون تمرکز دارم،نور بزگتر میشه انگاری یه ادم باز هراس بر م میداره دوست دارم بدونم این چیه یعنی اینا چین؟
سلام دوست عزیز
اول از همه برای اطمینان از صحت چشمهاتون که عضو خیلی مهمیه بد نیست به یه متخصص مراجعه کنید تا خدایی نکرده مشکلی نداشته باشه (البته این رو از این نظر گفتم که خیالت راحت شه باز ناراحت نشی
)
حالا با فرض اینکه مشکلی در ناحیه چشم نباشه ،
اولا شما با کارهایی که انجام دادین که خیلی مهمه نیتتون از انجامش چی بوده (و معمولا هم این اعمال نباید بدون نظر استاد انجام بشه) احتمال زیاد باعث شده چشم سومتون یا همون چاکرای ششم که در ناحیه پیشانی قرار داره یکم فعال بشه و اینکه با تمرکز نورها بزرگتر میشه باعث فعالتر شدنش هم بشه(بهتره نکنید اینکارو) و( شاید دارم میگم شاید همه اینا احتماله) اگر بخواین فشار بیشتری وارد کنین چیزایی ببینید که چندان خوشایند نباشه که البته توصیه من اینه که دور این اعمال رو بدون اساتید واقعی خط بکشید چون شما به دنیای پا میذاریدکه هیچی ازش نمیدونید
حالا اینکه این نورها چی میتونه باشه
در متافیزیک به نظر من همه نظرات احتمالی هستن چون واقعا کمتر کسی خبره اینکاره و منم مطمئنن خبره نیستم و اطلاعات اندکی دارم
ولی این نور ها از نظرمن تاکید میکنم اینا نظرات منه قابل اتکا نیست
1 ممکنه جن باشه که شما بطور کامل نمیبینیدشون و هاله ای از نور رو میبینین اگر این نورها دارای حرکت باشن و حرکت اون ها سریع باشه واینکه میگید با تمرکز به شکل ادم میشن احتمال جن بودنشون تقویت میشه و بهتره پیگیر نشین اون قرمز پررنگ که میگی باز احتمال جن بودنش خیلی بیشتر میشه البته اگر بنا به نوعش از نوع شرور نباشه . اگر هم که اعمالی که انجام دادین در راستای دیدن جن بوده که دیگه به احتمال زیاد خودشونن
2 میتونه انرژی هایی باشه یا هاله ای از برخی حالا بطور مثلا درخت یا هر چیزی (کلا هر چیزی هاله ای نورانی به دور خودش داره که بسته به یه سری شرایط رنگای مختلف یا اندازه های مختلف دارن)
البته نور میتونه نشانه وجود ملائک هم باشه که البته بسیار بسیار بعید و احتمالش صفره که این پدیده اونها باشن چون شرایط بسیار بسیار سختی داره و خداوند به اشخاص بسیار پاک و خالص نظیر اولیالله امکانش رو میده
در کل دوست عزیز اگر نظر من رو میخوای دیگه ادامه نده نذار تقویت بشه این موضوع
اگر ادامه بدید شما دری رو با دست خودت داری باز میکنی که بستن اون در دیگه به اختیار شما نخواهد بود و ممکنه خدایی نکرده صدمات جبران ناپذیری ببینید البته این یک هشدار جدیه و در این موضوعات دیدن جن و چله گرفتن برای دیدنشون و این جور کارها چیزهایی دیدم و تجربه کردم و بنا بر همونها دارم میگم سمتشون نرین!
بهتره نسبت به این نورها بی تفاوت باشی و دنبالشو نگیر تا یواش یواش از قدرت چشم سومت کاسته بشه
باز هم اساتید عزیز اگر اشتباهی کردم در عرایضم یا نظر دیگری دارن خوشحال میشم یاد بگیرم ازتون
یا حق