نویسنده |
پیغام |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
مهدی نوشته است: از زحماتی که برای قرار دادن فایلها در این بخش انجام دادید و از این کار ارزشمند شما تشکر میکنیم . جناب orginal سلام به همه از شما هم بابت توجه و نظرات راهبردی در همه ی تایپیک ها متشکرم
|
پنج شنبه 9 مهر1394 - 2:09pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه دوستان این فایل چاپ به روش اتو برای دوستان البته عزیزان از لحاظ سایز چاپ بررسیش کنند
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 12 مهر1394 - 10:26am |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه دوستان این هم از نحوه ی نصب ولوم ها و سیم کشی ها و بلندگو و باتری که البته ولوم هاش کمی برای دوستان مبهم بود
|
یکشنبه 12 مهر1394 - 1:40pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
فکر کنم بشه به روش دارلینگتون ترانزیستوری بشه به قدرت بیشتر رسید نظر دوستان هم شرطه
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
یکشنبه 12 مهر1394 - 9:18pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه از دوستان کسی می داند اون برد کوچک که به مدار وصل می شود کارکردش چیست؟ و کسی از دوستان اطلاعات دقیق تری ازش دارد ؟
|
یکشنبه 12 مهر1394 - 10:17pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
orginal نوشته است: سلام به همه از دوستان کسی می داند اون برد کوچک که به مدار وصل می شود کارکردش چیست؟ و کسی از دوستان اطلاعات دقیق تری ازش دارد ؟ آری فکر میکنم آن برد کوچک یک عدد میتر ال ای دی خطی بارگراف باشد که به مدار وصل میشود و به vu متر معروف میباشد
|
یکشنبه 12 مهر1394 - 11:30pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: orginal نوشته است: سلام به همه از دوستان کسی می داند اون برد کوچک که به مدار وصل می شود کارکردش چیست؟ و کسی از دوستان اطلاعات دقیق تری ازش دارد ؟ آری فکر میکنم آن برد کوچک یک عدد میتر ال ای دی خطی بارگراف باشد که به مدار وصل میشود و به vu متر معروف میباشد سلام به همه ممنون از پاسخ شما اگر اطلاعات کامل تری هم از آن دارید بی زحمت در تایپیک قرار دهید
|
دوشنبه 13 مهر1394 - 12:56pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
orginal نوشته است: mhak نوشته است: orginal نوشته است: سلام به همه از دوستان کسی می داند اون برد کوچک که به مدار وصل می شود کارکردش چیست؟ و کسی از دوستان اطلاعات دقیق تری ازش دارد ؟ آری فکر میکنم آن برد کوچک یک عدد میتر ال ای دی خطی بارگراف باشد که به مدار وصل میشود و به vu متر معروف میباشد سلام به همه ممنون از پاسخ شما اگر اطلاعات کامل تری هم از آن دارید بی زحمت در تایپیک قرار دهید خواهش میکنم دوست عزیز فکر میکنم یه همچین مداری رو مهندس حمید توی مدارات الکترونیک برای نشانگر شارژ باطری گذاشتن شما میتونین اونجا پیداش کنین
|
دوشنبه 13 مهر1394 - 9:41pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: orginal][quote="orginal نوشته است: سلام به همه از دوستان کسی می داند اون برد کوچک که به مدار وصل می شود کارکردش چیست؟ و کسی از دوستان اطلاعات دقیق تری ازش دارد ؟ فکر میکنم یه همچین مداری رو مهندس حمید توی مدارات الکترونیک برای نشانگر شارژ باطری گذاشتن شما میتونین اونجا پیداش کنین ممنون از همراهی شما
|
سه شنبه 14 مهر1394 - 8:50am |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
سلام به هم این هم فایل pcb البته از ورژن اولیه اش هستش
|
سه شنبه 14 مهر1394 - 2:17pm |
|
|
|