سلام هوشی عزیز
اگه در مورد دستگاههایی که شکل دوربین هستند و تولید اشعه ایکس میکنند میخوای. اطلاعات بدست بیاری این دستگاهها نوع کوچکی از سیکلوترن هستند که به شکل استوانه روی دستگاههایی که روی بعضی وسایل راد یولوژی نصب میشوند و عکس مستقیم کلیه یا سایر اعضای بدن رو نشون میدند
البته ساخت دوربینی که بتونه اشعه ایکس ساتع شده و گاما رو نشون بده سخته ولی در مورد دوربین امواج مادون قرمز میشه کارهایی کرد
ولی میتونم روش ساخت آشکارساز گاما رو برات بفرستم البته عنصری مثل باریم نیاز داری
البته روش آشکارسازی میدان های مغناطیسی با استفاده از دو عدد ابررسانا نیم دایره حلقوی که روی هم قرار میگیرند و در محل قرارگیری از نوعی اکسید فلز که عایق هست واز پدیده زوج الکترون جوزفسون استفاده میکنه آسکارسازی ضورت میگیره
اگه میخوای دوربینی درست کنی که داخل زمین رونشون بده از دوربینهایuwb میتونی کمک بگیری که به دوربین های لایه بردار معروفند
البته خودم روی تکنولوژی خاصی تحقیق میکنم که سنسوری طراحی کنم که در عرض چند دقیقه بتونه 4 میلیون اطلاعات از اطراف بگیره ودر نرم افزار پردازش کنه و نقشه زیر زمین منظورم اتاقک ها و تونل ها و فلزات و طبقات خاک رو نشون بدا منظورم اینه که برای عنصرهای متفاوت داده متفاوتی به کامپیوتر بفزسته واز روی پایگاه داده تصویر زیر زمین طراحی و در لبتاب نشان داده بشه فقط طراحی سنسورش سخته طراحی نرم افزارش راحته