افشین1 نوشته است:
با سلام و ادب
از برادر ارجمند جناب استاد rohollahmohamady سپاسگذارم. خداوند به شما جزای خیر بده!
تفسیر این تصاویر را یکی از من دوستان از من خواست و من هم تفسیر شما رو ارائه دادم . ولی جهت اطمینان بیشتر خواستم نظر مبارک شما رو بدونم.
در مورد او عکسی که یه سنگ عمودی روی اونه و سنگ صندلی و سنگی که ره صورت جدول خط خطی شده، میشه نظر مبارکتونو ارائه بدین لطفا؟
آیا در قسمت جلوی سنگ صندلی میتونه هدفی باشه؟
آیا اون سنگ عمودی و مشجر میتونه علامت گنج باشه و تفسیرش لطفا؟
با سپاس از محبت و ایثار شما.
در پناه الله مستعان و ارحم الراحمین باشید.
اقا افشین فدای کرامتت عزیز بنده استاد نیستم بلکه یک کاربر عادی هستم که خودم بیشتر وقتها اگر بخوام روی موردی کار کنم از اساتیدو دوستان بامجرب عزیز چه خصوصی چه عمومی راهنمایی و مشورت میخوام(حتی اگر مکان اصلیرو بدونم)و اگراینجا پاسخی داده میشه صرفا تجارب دیگرانو خودمو نطق برداری از پرسشو پاسخهای اساتید به دوستان هست که اگر درست باشه کار بشه اگر جای شبهه باشه منتظر نظر قطعی اساتید باشند:
دلیل اینکه من در عکسی که باضربدر نشون دادم چک بشه برا خاطر سنگ چینی هست که مقابل اون سنگ هست و شیاری که از اون شکاف به سمت مقابل سنگ میره. وگرنه چون تاحدودی علایم نسبی هست میشه تفاسیر زیادی براشون گفت نمونه:
جاهایی جهت بستن افسار حیوانات تاحدودی مشابه مورد شما:
این هم در دیواره یک صخره بزرگ هست:
این مورد زمانی صدق میکنه که اونجا زمانی کاروانسرا یا ماکنی جهت نگهداری حیوانات باشه و وسط اون شکافها سوراخ معقولی باشه.
تفسیر دیگه:
اگر سنگی که به صورت مثلث هست از سنگ اصلی جدا شده باشه نمیتونه نشانه باشه (نحوه فهمیدن چک کردن بوسیله یک کلنگ)اما اگر کنده کاری عمیقی باشه در جهت مشخص شده بهتره بدنبال نشان بعدی باشید که نشانه بعدی هرچیزی میتونه باشه:تک جوغن/سنگ چین/سنگ ثابت/سنگی دارای نشانه/تورفتگی مشکوک و...
واگر در قسمتی که با ستاره مشخص شده سوراخی نباشه در مسیری که طرف دیگر مشخص شده بهتره باز بدنبال نشان دیگری باشد.
.
رخ:
از دور رخ هست اگر میخواهید بدونید که ایا نشانه هست یانه برین دقیقا مقابلش بایستید اگر درجهت نگاهتون مورد خاصی بود غار/تپه یا درجهتش نشانه های دیگری که بالا گفتم نشانه بودنش تایید میشه اما اگر نبود محص احتیاط خود اون حفره ها(پشتشون)و یک قدم مقابلش با سیستم چک بشه.
مورد صندلیرو والا من نشد ببینم.
درمورد سنگی که یک جوغن داره با یک جوغن دیگرو یک شیار:
یک جوغن وسط سنگ داریم و یک جوغن با انحرافی به سمتی که بافلش نشون دادم پس مسیرو نشون میده اما چرا به اون ابراه اشاره نکردم براخاطر اینکه بیشتر به طبیعی بودن میخوره.
البته اینها نظر من هست تا نظراساتید عزیز چی باشه.
بازهم سوالی بود درخدمتم.