سلام سنه دژ عزیز . ممنون از توجه شما .
- اتفاقا آنتن ها نمره 4 هستن . شاید چون طولشون به نسبت بلنده ( 48 سانت ) و همینطور قطر دسته ها 2.5 سانته در مقایسه انتن ها نازک تر دیده میشن . من قبلا انتن با سیم برنجی 3 ساختم ولی راستش به خاطر سبکی تو دست من خوب جواب نداد . چون با آنتن های آقا مجتبی راحت تر بودم برا همین از نمره 4 استفاده کردم .
ته دسته ها به این خاطر جدا ساخته شده که میخواستم دسته ها تو خالی باشن تا چرخش آنتن کاملا آزاد و روون باشه و اصطکاک بینشون به حد اقل برسه . البته این توصیه آقا مهران بودش که فعلا خوبم جواب داده .
چشم فنر فیش ها رو حذف میکنم . بله طبق فرمایشتون فنرا آهنین و اتصال مغزی داخل فیش هم آهنیه که میشه اون رو هم حذف کرد ( فکر کنم ) و نوک سیم ها رو به بدنه زد که نمیدونم جنسش چیه و فقط میدونم غیر آهنیه .
جناب سنه دژ اتفاقا خیلی میخواستم اتصالات تماما برنجی باشن ولی راهی پیدا نکردم تا اینکه همین راه به نظرم رسید . شما فیش برنجی سراخ دارین ؟
من چون سواد الکترونیک ندارم تو لوازم هم شناختی ندارم . میشه بگین فیش موازی که با فشار وارد میشه کدومه ؟ اگه دارین ممنون میشم عکس بزارین .
ته آنتن ها رو هم طبق فرمایش شما اول خودم با سنگ تیز کن رو میزی خیلی تمیز مثل مداد تیز کردم و بعد از 12.5 سانتی بعد حرارت دادن با فندک کوره ای داخل گیره رومیزی خم دادم و تیزیش کاملا وسط افتاده .
با تشکر از راهنماییتون . زنده باشید .