shahin.mi نوشته است:
سلام ممنون از توضیحتون،ارش جان اینا برام عادیهچون به واضح میبینمشون،حتی رفتامدشونم چک میکنم،در ضمن دوست عزیز اگه جن بود دورو بر قران نمیگشت،من این حاله ههای نور روکنار قرانم میبینم،یه چیز دیگه میبینم دوست دارم زمانی که کسی درست تونست راهنماییم کنه به اون بگم،خودمم تجربش کرد نه یکبار چنبار
سلام
حالا درسته من گفتم اینا نظرات منه و قابل اتکا نیست چون نظرم اینه هیچ چیز رو نمیشه صد در صد تایید کرد ولی این نظرات مربوط میشه به10 سال تجربه من در این زمینه.
من تاکیدد آنچنانی ندارم که این نورها حتما جن هستن اما
دوست عزیز این چیزی که باب شده و شما همه جا هم میشنوی و از قدیم هم بوده که جن جایی که قران هست نمیاد یا جایی که آهن چاقو هست واقعا مضحک و مسخره ست
اول که باید گفت اجنه یا مسلمانن یا کافر اونا هم دارن زندگی میکنن تو این دنیا فقط به دلیل تفاوت فرکانسشون قابل مشاهده نیستن که اون هم محدودیتش از جانب خداست
این که میگید دور قرآن جن نمیاد واقعا خنده دار و اشتباهیه که جا افتاده از قدیم و از خرافاته کاش قرآن رو به طور واقعی بشناسیم و بدونیم برای چی نازل شده.
توو ایران خودمون تقریبا هر خونه یه قران هست حالا جنا کجان؟حتما رفتن آمریکا
بهتره یکم بیشتر فکر کنیم
مثل این میمونه بگید مثلا کافر یا آدم گناه کار نمیتونه به قرآن نزدیک بشه این حرفا چیه آخه اونام دارن زندگی میکنن اونام مسائل حتی فقهی براشون پیش میاد اونا هم جهنم و بهشت دارن حالا نمیتونن به قرآن نزدیک شن؟ من اگر میدونستم دید شما به جن انقدر عامیانه است زحمت اون همه تایپ هم به خودم نمیدادم
اگر در خانه کس است ،اورا یک حرف بس است
به هرحال امیدوارم موفق باشید