نویسنده |
پیغام |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
خوب در جواب اکسپلورر عزیز این عکس نمایان گره تفاوت کوئل دابل دی با کوئل دست ساز خودمون هست.اولی سمت چپ ساده اخری سمت راست dd
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 12:00pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
خوب آقا محمد اگر اینطوره پس یک دابل دی هم درست کنیم ببینیم چطور جواب میده ؟ متشکرم تصویر مفیدی بود
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 12:06pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
و در جواب دوست عززیز دیگمون این فایل pdf درباره یک میکرو پیک و مثال یک برنامه نوشته شده برای فلزیاب با اسمبلی وکد هگز موجود
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 12:11pm |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
محمد نوشته است: و در جواب دوست عززیز دیگمون این فایل pdf درباره یک میکرو پیک و مثال یک برنامه نوشته شده برای فلزیاب با اسمبلی وکد هگز موجود محمد جان منظورت از میکرو پیک همون پی آی سی خودمونه دیگه
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 12:44pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
اره عزیزم من هروقت میرم خرید با این فروشندها کل کل تو دهنم افتاده پیک 2-3 بار با چماغ دنبالم افتادن
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 1:44pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
محمد نوشته است: خوب در جواب اکسپلورر عزیز این عکس نمایان گره تفاوت کوئل دابل دی با کوئل دست ساز خودمون هست.اولی سمت چپ ساده اخری سمت راست dd ممنون ممد جان من از این تصویر چیزی متوجه نشدم میشه تصویری واضح تر بزاری و کمی درموردش توضیح؟ بازم مرسی
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 4:12pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
در راستای فرمایشات آقا مهدی در خصوص دقت اپراتور در تنظیم حساسیت و تشخیص سنس فلز یک نکته هم من اضافه می کنم. من پالسی های دیگه رو تست نکردم تو این موردی که عرض می کنم. تو این BRN وقتی فلز رو به جهت های چپ و راست، زیر لوپ تکون می دم واکنش دستگاه و در واقع بردش کمه، اما وقتی فلز رو جای حرکت به چپ و راست بالا و پایین می کنم فرق می کنه یه مثال میزنم دوستانی که ساختن لطفا چک کنند و نتایج رو به اشتراک بزارن، مرسی فرض کنیم فلزی برای BRN در حالتیکه لوپ در جهت افقی (تاب مانند)حرکت داده میشه در فاصله 70 سانتی سنس میشه، حال اگر در شرایطی برابر ولی با این تفاوت که حرکت لوپ عمودی(بالا و پایین) باشد نسبت به آن فلز، در فاصله بیش از 70 سانت سنس می شود.
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 4:36pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
explorer نوشته است: در راستای فرمایشات آقا مهدی در خصوص دقت اپراتور در تنظیم حساسیت و تشخیص سنس فلز یک نکته هم من اضافه می کنم. من پالسی های دیگه رو تست نکردم تو این موردی که عرض می کنم. تو این BRN وقتی فلز رو به جهت های چپ و راست، زیر لوپ تکون می دم واکنش دستگاه و در واقع بردش کمه، اما وقتی فلز رو جای حرکت به چپ و راست بالا و پایین می کنم فرق می کنه یه مثال میزنم دوستانی که ساختن لطفا چک کنند و نتایج رو به اشتراک بزارن، مرسی فرض کنیم فلزی برای BRN در حالتیکه لوپ در جهت افقی (تاب مانند)حرکت داده میشه در فاصله 70 سانتی سنس میشه، حال اگر در شرایطی برابر ولی با این تفاوت که حرکت لوپ عمودی(بالا و پایین) باشد نسبت به آن فلز، در فاصله بیش از 70 سانت سنس می شود. explorer جان یه زحمت بکش تست کن از بغل فلز رو نزدیک کویل میکنی از چند سانتی میزنه ؟ در ضمن اندازه کویلت چنده؟ تشکر
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:47pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
دوستان جایی معتبر سراغ دارید کیت بی ار ان 2 رو عرضه کنه البته هم منصف باشه هم معتبر
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 10:09pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: explorer نوشته است: در راستای فرمایشات آقا مهدی در خصوص دقت اپراتور در تنظیم حساسیت و تشخیص سنس فلز یک نکته هم من اضافه می کنم. من پالسی های دیگه رو تست نکردم تو این موردی که عرض می کنم. تو این BRN وقتی فلز رو به جهت های چپ و راست، زیر لوپ تکون می دم واکنش دستگاه و در واقع بردش کمه، اما وقتی فلز رو جای حرکت به چپ و راست بالا و پایین می کنم فرق می کنه یه مثال میزنم دوستانی که ساختن لطفا چک کنند و نتایج رو به اشتراک بزارن، مرسی فرض کنیم فلزی برای BRN در حالتیکه لوپ در جهت افقی (تاب مانند)حرکت داده میشه در فاصله 70 سانتی سنس میشه، حال اگر در شرایطی برابر ولی با این تفاوت که حرکت لوپ عمودی(بالا و پایین) باشد نسبت به آن فلز، در فاصله بیش از 70 سانت سنس می شود. explorer جان یه زحمت بکش تست کن از بغل فلز رو نزدیک کویل میکنی از چند سانتی میزنه ؟ در ضمن اندازه کویلت چنده؟ تشکر دیس استیل 32*17.5 رو از بغل کویل 48سانتی تخت از فاصله حدودا 45سانت سنس می کنه
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 11:31pm |
|
|
|