نویسنده |
پیغام |
bmbm
کاربر فعال
|
اینم پی دی اف تست این ذدستگاه که عمق دقیقی من ندیدم نوشته باشه بازم کسی چیزی تشخیص داد مارو بیخبر نذاره... ممنون http://www.xpmetaldetectors.com/docs/De ... d_Test.pdfبه هر حال من بخوام بگیرم بدون هدفون میخرم که 400 دلار تنها هدفونش هست ....
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
|
دوشنبه 20 مهر1394 - 2:04pm |
|
|
rahim3514
کاربر حرفه ای
|
من حاظرم.ولی مشکل اینجاست که یه فروشنده بی کلک و با انصاف پیدا نمیکنم
|
دوشنبه 20 مهر1394 - 4:10pm |
|
|
bmbm
کاربر فعال
|
داداش همه جا فروشنده هست . ولی من که میدم یکی برام بیاره یک میلیون میگیرن +قیمت دبی ایران تحویل میدن
|
دوشنبه 20 مهر1394 - 6:06pm |
|
|
bmbm
کاربر فعال
|
دوستان این ایکس پی دیوس بدون کنترل و هدفون هم میفروشن سوالم اینجاست هدفون هیچ ولی این ریموت کنترل که میگن اگه نخریم که هیچ دکمه ای و تنظیمی نداره پس چرا بدون ریموت میفروشن؟
|
چهارشنبه 22 مهر1394 - 11:31am |
|
|
bmbm
کاربر فعال
|
دوستان من دیگه میخوام اینو بگیرما دیگه هیچ راه برگشتی بعد از خرید ندارما . لطفا اگر کسی نکته یا چیزی در مورد دستگاه ممیدونه بفرماید لطف بزرگی در حقم کرده..
|
جمعه 24 مهر1394 - 1:36pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
من در گذشته هم در انجمن عرض کردم XP Deus یکی از بهترینها و به اعتقاد برخی بهترین فلزیاب وی ال افی هست که تا بحال به بازار عرضه شده. عمقزنی بالا و تفکیک خوب و قابلیت انتخاب فرکانس از 4 تا 18 کیلوهرتز توام با سرعت سنس بالا و سنس حرکتی یا غیر حرکتی و سیستم لوپ ضد آب و بیسیم(!) و توان کارکرد بیش از 20 ساعت با یک بار شارژ باطری و سبکی دستگاه (کلا 1 کیلوگرم!) در مجموع این دستگاه رو به ایده آلهای فلزیابی در کلاس خودش نزدیک کرده. در واقع تا بحال در سایتهای خارجی نشنیدم کسی از خرید این فلزیاب پشیمان شده باشه. البته باید توجه داشت این فلزیاب از نوع وی ال اف هست و بیش از هر چیز بدرد سکه یابی میخوره. متاسفانه بزرگترین لوپ استانداردی که براش هست 13 در 11 اینچه که بعید میدونم برای بزرگترین اهداف هم بردی بیش از 170 سانت داشته باشه. بنابراین برای دفینه یابی براحتی از فلزیاب های دستساز خودمون عقب میمونه! ولی در سکه یابی و سنس اهداف کوچکتر عملکرد خیره کننده ای داره. این هم دفترچه راهنمای انگلیسی این دستگاه: پیوست: XP_DEUS_manual_UK_V3.0.pdf
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 24 مهر1394 - 3:37pm |
|
|
bmbm
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: من در گذشته هم در انجمن عرض کردم XP Deus یکی از بهترینها و به اعتقاد برخی بهترین فلزیاب وی ال افی هست که تا بحال به بازار عرضه شده. عمقزنی بالا و تفکیک خوب و قابلیت انتخاب فرکانس از 4 تا 18 کیلوهرتز توام با سرعت سنس بالا و سنس حرکتی یا غیر حرکتی و سیستم لوپ ضد آب و بیسیم(!) و توان کارکرد بیش از 20 ساعت با یک بار شارژ باطری و سبکی دستگاه (کلا 1 کیلوگرم!) در مجموع این دستگاه رو به ایده آلهای فلزیابی در کلاس خودش نزدیک کرده. در واقع تا بحال در سایتهای خارجی نشنیدم کسی از خرید این فلزیاب پشیمان شده باشه. البته باید توجه داشت این فلزیاب از نوع وی ال اف هست و بیش از هر چیز بدرد سکه یابی میخوره. متاسفانه بزرگترین لوپ استانداردی که براش هست 13 در 11 اینچه که بعید میدونم برای بزرگترین اهداف هم بردی بیش از 170 سانت داشته باشه. بنابراین برای دفینه یابی براحتی از فلزیاب های دستساز خودمون عقب میمونه! ولی در سکه یابی و سنس اهداف کوچکتر عملکرد خیره کننده ای داره. این هم دفترچه راهنمای انگلیسی این دستگاه: پیوست: XP_DEUS_manual_UK_V3.0.pdf ممنونم مهندس حمید عزیز از راهنمایی کاملتون..... منم از انجمنن خارجی پرسیدم و فلزیاب سافاری و ایکس پی دیوس مقایسه خواستم که قیمتشون در یک حده....... یکی از کاربرا هم گفتن سرعتش خیلی بالاتر از سافاری هست و بیشترین عمقی که با سافاری سکه زدن 7 اینچ بوده و باا ایکس پی 11 اینچ ودر محیط جنگل هم کارکردش عالیه و تفکیکش میگن از انبار اهن میتونی دنبال سوزن جنس نقره بگردی درسته خریدش ریسکه ولی انشالله بتونم بگیرم درمورد اپراتوریش و قدرتش دوستانو در جریان میزارم
|
جمعه 24 مهر1394 - 3:56pm |
|
|
miladn
کاربر فعال
|
مهرداد مینلب نوشته است: سلام دوستان. اتفاقا یکی از دستگاههای وی ال اف بسیار کارآمد و توانایی هستش. بردش برای سکه از همه وی ال آبها بیشتره. خیلی سبک و باور بسته کردنش هم خیلی راحته. لوپز بیسیمه و شارژ میشه. تفکیکش بینظیره. گوشیشم بیسیمه. در کل خیلی خوبه برای کار.به خاکهای ایران هم سازگاره. یکی از دوستانم داشت ازش دزدیدند توی جنگل. شاید باور نکنید توی تست باز دقیقا دوبرابر ایتراک و سافاری سکهارو سنس میکنه. خلاصه که هرکس اینم بگیره ضرر نمیکنه. امتحانشو خوب پس داده. موفق باشید دوستان. دقیقا درسته حتی از gpx5000 و gpz7000 هم بهتره از همه لحاظ
|
یکشنبه 25 مهر1394 - 12:18am |
|
|
jegvar
کاربر حرفه ای
|
حداکثر عمق xp deus , برای اشیا بزرگ چقدره؟ دیگر محصولات xp هم همین قدرت را دارند؟
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 8:27am |
|
|
jegvar
کاربر حرفه ای
|
http://metaldetectorreviews.net/detecto ... power.htmlنظرتون در مورد xp gold maxx power چیه؟ کویل 38×45 هم داره؟؟؟
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 9:57am |
|
|
|