نویسنده |
پیغام |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سهند نوشته است: دوست من سایز پی سی بی بسیار مناسبه و مشکلی هم نداره شما هم از همین ورژنی که میگید lf داره استفاده کنید در ضمن بنده قصد تغییر در پی سی بی رو ندارم چون نیازی نمیبینم هم سایزش مناسبه و هم ثباتش عالیه سلام دوست گرامی شما لطفا اگر زحمتی نیست یک عکس از لوپ و مشخصات دقیق آن و همینطور باتری و همچنین اطلاعات مربوط به شارژر و نشان دهنده ولتاژ خود را برای استفاده دوستان قرار دهید
|
چهارشنبه 22 مهر1394 - 11:11am |
|
|
سهند
کاربر فعال
|
orginal نوشته است: سهند نوشته است: دوست من سایز پی سی بی بسیار مناسبه و مشکلی هم نداره شما هم از همین ورژنی که میگید lf داره استفاده کنید در ضمن بنده قصد تغییر در پی سی بی رو ندارم چون نیازی نمیبینم هم سایزش مناسبه و هم ثباتش عالیه سلام دوست گرامی شما لطفا اگر زحمتی نیست یک عکس از لوپ و مشخصات دقیق آن و همینطور باتری و همچنین اطلاعات مربوط به شارژر و نشان دهنده ولتاژ خود را برای استفاده دوستان قرار دهید سلام در مورد باطری بنده از باطری خشک ۱.۳ امپر بصورت ۶و۱۲ سری استفاده کردم در مورد نمایشگر شارژ فروشگاههای قطعه اکثرا اهم متر دیجیتالی اماده دارن و سایزهای مختلفی هم داره قیمتش هم خوبه و در مورد ظرفیت مقاومتی لوپ هم باید خدمتتون عرض کنم مقدارش ۲.۸ اهم هست البته لوپ کاوشم نیست لوپ تست هست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 22 مهر1394 - 11:50am |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
سهند نوشته است: orginal نوشته است: سهند نوشته است: دوست من سایز پی سی بی بسیار مناسبه و مشکلی هم نداره شما هم از همین ورژنی که میگید lf داره استفاده کنید در ضمن بنده قصد تغییر در پی سی بی رو ندارم چون نیازی نمیبینم هم سایزش مناسبه و هم ثباتش عالیه سلام دوست گرامی شما لطفا اگر زحمتی نیست یک عکس از لوپ و مشخصات دقیق آن و همینطور باتری و همچنین اطلاعات مربوط به شارژر و نشان دهنده ولتاژ خود را برای استفاده دوستان قرار دهید سلام در مورد باطری بنده از باطری خشک ۱.۳ امپر بصورت ۶و۱۲ سری استفاده کردم در مورد نمایشگر شارژ فروشگاههای قطعه اکثرا اهم متر دیجیتالی اماده دارن و سایزهای مختلفی هم داره قیمتش هم خوبه و در مورد ظرفیت مقاومتی لوپ هم باید خدمتتون عرض کنم مقدارش ۲.۸ اهم هست البته لوپ کاوشم نیست لوپ تست هست درود بر شما تیزهوشی شما قابل تحسین است
|
چهارشنبه 22 مهر1394 - 12:41pm |
|
|
سهند
کاربر فعال
|
ممنونم دوست من در مورد تستهای این دستگاه برد برای یه سکه ۲۰۰ تومنی با این لوپ ۳۷ سانتیمتر هست و برای ورق اهن ۲ میلیمتری با سایز ۱۲ در ۱۵ یک مترو سی سانت هست که با فلزجو بنده کاملا برابری میکنه و ثباتش هم فوق العاده هست و خیلی جالبه که سنس سریعی داره و از کناره های لوپ هم سنس خیل خوبی داره از همه بهتره به مس خیلی خیلی حساسه و مطمئنا به طلا هم باید خیلی حساس باشه
|
چهارشنبه 22 مهر1394 - 1:06pm |
|
|
ahamraj
کاربر فعال
|
سلام orginal جان اگر ممکن است فیبر شماره 3 بصورت تکی قابل پرینت در اندازه اصلی را بصورت pdf بگذارید ممنون از مراحم شما
|
چهارشنبه 22 مهر1394 - 3:48pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
ahamraj نوشته است: سلام orginal جان اگر ممکن است فیبر شماره 3 بصورت تکی قابل پرینت در اندازه اصلی را بصورت pdf بگذارید ممنون از مراحم شما سلام به همه بیا داداش اینم فایل درخواستی شما فقط بعد از پرینت با یک سوکت آیسی سایز سوراخ جای آیسی را چک نمائید
|
چهارشنبه 22 مهر1394 - 5:23pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
orginal نوشته است: aki نوشته است: سلام orginal ممنون میشم فایل lay این مدارو قرار بدید من رشته اصلیم الکترونیک نیست بنابراین سوالاتم خیلی برای دوستان ابتدای خواهد بود اگه کار درست حسابی پیدا میکردم دنبالش نمی رفتم اگر امکانش هست سوالی که در قسمت سندبانکس داشتم رو جواب بدید سلام دوست گرامی فایل های درخواستی را برایتان قرار می دهم که انشاالله به کارتان بیاید و در مور سئوال شما باید بگویم ورژن این مدار بالاتره و قطعه به نام توکو که دوستان در درست کردنش مشکل داشتند جایگزین شده است و ثباتش بسیار عالی شده که واقعا جای تشکر از طراح لهستانی اش دارد متشکریم جناب orginal انشاا.. دوستان علاقه من بسازن و یک فیلم مختصر هم از نحوۀ سنس فلز و برد با چند فلز مختلف بذارن تا نتیجه گیری بهتری داشته باشیم و درضمن شما لطف کنید تمام تغیراتی که در آینده خواهیم داشت رو بصورت لیست نهایی هرچند وقت یک بار آپدیت بفرمائید تا کسانی که تازه شروع بکار میکنن از بهترین تغیرات مدار رو مونتاژ کرده و نتیجه هارو مقایسه کنیم ، درضمن ثبات و عملکرد روی خاک مهمه حتماً دوستان تست و اعلام بفرمائید !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 23 مهر1394 - 11:43am |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: orginal نوشته است: aki نوشته است: سلام orginal ممنون میشم فایل lay این مدارو قرار بدید من رشته اصلیم الکترونیک نیست بنابراین سوالاتم خیلی برای دوستان ابتدای خواهد بود اگه کار درست حسابی پیدا میکردم دنبالش نمی رفتم اگر امکانش هست سوالی که در قسمت سندبانکس داشتم رو جواب بدید سلام دوست گرامی فایل های درخواستی را برایتان قرار می دهم که انشاالله به کارتان بیاید و در مور سئوال شما باید بگویم ورژن این مدار بالاتره و قطعه به نام توکو که دوستان در درست کردنش مشکل داشتند جایگزین شده است و ثباتش بسیار عالی شده که واقعا جای تشکر از طراح لهستانی اش دارد متشکریم جناب orginal انشاا.. دوستان علاقه من بسازن و یک فیلم مختصر هم از نحوۀ سنس فلز و برد با چند فلز مختلف بذارن تا نتیجه گیری بهتری داشته باشیم و درضمن شما لطف کنید تمام تغیراتی که در آینده خواهیم داشت رو بصورت لیست نهایی هرچند وقت یک بار آپدیت بفرمائید تا کسانی که تازه شروع بکار میکنن از بهترین تغیرات مدار رو مونتاژ کرده و نتیجه هارو مقایسه کنیم ، درضمن ثبات و عملکرد روی خاک مهمه حتماً دوستان تست و اعلام بفرمائید ! سلام به همه چشم بنده هر کاری که در توانم باشد کوتاهی نخواهم کرد ولی منوط به استقبال و همراهی دوستان و خصوصا حضور و اظهار نظر اساتید سایت است که تا این لحظه متاسفانه بسیار کم رنگ بوده است حالا چرا باید بررسی شود چون هم مدار فوق العاده قوی و با ثباتی است و هم با خرج زیر 150000 تومان مدار راه می افتد و هم سعی شده که عنوان تایپیک به نوعی انتخاب شود که بازدیدش بالا باشد این را هم بگویم که فعلا انجام تغییراتی که خاص باشد لزومی ندارد و دوستان ابتدا باید طبق طرح اصلی بسازند ولی در آینده انشاالله برای لوپ های 1در 1 به بالا لازم به انجام تغییراتی داشته باشیم که آن هم بعد از تائید اساتید و تست زیر خاک انجام خواهد شد:-B
|
پنج شنبه 23 مهر1394 - 12:45pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
خوب برادر من شما لطف کردید فایلهارو قراردادید کار ارزشمندی کردید که سپاسگذاریم ، ولی در حال حاضر وجود مدار کم هزینه تر و دیجیتال فلزجو همه دوستان رو معطوف به خودش کرده که طبیعی هم هست ! چون با وجود همچین مدار دیجیتال و قابل کنترل در خیلی زمینه های فلزیابی و غیره ، اولویت اول ساخت با مدار فلزجو بوده ؛ و دیگر عزیزانی که تمایل به مدارات انالوگ دارن میتونن این مدارات رو هم بخوبی بسازن و استفاده کنن که مدار خیلی خوبی هست
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 23 مهر1394 - 1:00pm |
|
|
سهند
کاربر فعال
|
سلام دوستان برای تطبیق لوپ با دستگاه بنده از یه پتانسیومتر ۱۰۰ کیلو و یک مقاومت ۱۰۰ کیلو که سری کردم به این پتانسیومتر استفاده کردم که این پتانسیومتر از نوع ولومی هست که بنده روی جعبه کار گذاشتم و به راحتی همه مدل لوپ با هر اهم و ظرفیتی که داشته باشه میتونم استفاده کنم در ضمن تستی که در بیرون انجام دادم در جایی بودم که املاح خاک فوق العاده بالا بود فلزجو رو مجبور شدم حساسیتشو روی ۱۴ بذارم ولی این دستگاه با قدرت داشت کار میکرد و به راحتی بالانس میشددر کل مدار خیلی خوبیه بهتره دوستان استارت ساخت رو بزنن
|
پنج شنبه 23 مهر1394 - 6:24pm |
|
|
|