نویسنده |
پیغام |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
mahmood51 نوشته است: دوستان سلام. واقعاً باید هر لحظه قدردان مهندس حمید عزیز بود. پریشب جایی رفته بودیم کوه + باغات پراکنده. با لوپ 2 متری میگشتم. خیلی خوب و با ثبات کار میکرد. جاییرو سیگنال خیلی واضح داد. که بطور تابلویی به لوله میخورد. ولی منطقاً جاش به لوله گذاری-شده نمیخورد. دوستان اصرار داشتن که روی جا زوم کنیم. با لوپ 23 سانت هم بررسی کردم. حتی تا سنس 7 هم خیلی خوب و قوی میزدش وبا نصف قدرت(سنس1) تک و توک میزد. ز نوع زدن مطمئن شدم که لولستا ولی خوب دوستان اصرار به کار داشتن. با وسایل موجود حداکثر 30 سانت تونستن روشو خالی کنن. سفتی خاک به ادامه کار مصمّمترشون کرد. برگشتیم ودیشب با وسایل بهتر برگشتیم وکندند وحضرات به حرفم رسیدند. یه لوله 2 اینچی قدیمی از جنس چدن در 60 سانتی و منم همینطور میخندیدم. ولی خداییش خیلی خوب کار کرد. مهندس حمید دست مریزاد. خدا عوضت بده. درد و بلات بخوره تو سر هرچی آدم انحصارطلب بخیل و تنگ نظره. خسته نباشی دوست من میشه بیشتر توضیح بدید که چطور متوجه شدید لوله است ممنون
|
پنج شنبه 23 مهر1394 - 12:36pm |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
دوستان
هنگامی که به هدفی برمیخورید ، لوپ را آرام به هدف نزدیک کنید تا جایی که اولین صدا شنیده میشه و در آن زمان جای لبه ی لوپ روی زمین را مشخص کنید . و این کار را در چهار جهت اصلی اصلی تکرار کنید و شکل فرضی هدف را روی زمین بکشید یا در نظر بگیرید . اینطوری شکل هدف مقداری معلوم میشه . تشخیص سیم برق و لوله که بسیار راحته چون معمولا درازه . یعنی در جهت طول کاملا سنس داریم اما در جهت عرض فورا از روش رد میشیم . البته میزان وسعت سنس همیشه مقداری از واقعیت بیشتر است چون لوپ از بغل هم سنس داره .یعنی: کمی مانده به هدف برسیم سنس شروع میشود و کمی از هدف دور شده ایم هنوز سنس میشه .
برای تشخیص شکل هدف و نقطه ی اصلی حفاری ، تا جایی که دستگاه ، توان سنس کردن هدف را دارد ، از لوپ کوچکتر استفاده کنید . و برای اطمینان از سنس نشدن ذرات خاک ، لوپ را روی نقطه مرکزی هدف کم کم بالا بیارید . اگر هدف واقعی باشد کم کم میزان سنس کم میشود .
لا اله الا هو
|
پنج شنبه 23 مهر1394 - 1:09pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
mohammadiraj نوشته است: mahmood51 نوشته است: دوستان سلام. واقعاً باید هر لحظه قدردان مهندس حمید عزیز بود. پریشب جایی رفته بودیم کوه + باغات پراکنده. با لوپ 2 متری میگشتم. خیلی خوب و با ثبات کار میکرد. جاییرو سیگنال خیلی واضح داد. که بطور تابلویی به لوله میخورد. ولی منطقاً جاش به لوله گذاری-شده نمیخورد. دوستان اصرار داشتن که روی جا زوم کنیم. با لوپ 23 سانت هم بررسی کردم. حتی تا سنس 7 هم خیلی خوب و قوی میزدش وبا نصف قدرت(سنس1) تک و توک میزد. ز نوع زدن مطمئن شدم که لولستا ولی خوب دوستان اصرار به کار داشتن. با وسایل موجود حداکثر 30 سانت تونستن روشو خالی کنن. سفتی خاک به ادامه کار مصمّمترشون کرد. برگشتیم ودیشب با وسایل بهتر برگشتیم وکندند وحضرات به حرفم رسیدند. یه لوله 2 اینچی قدیمی از جنس چدن در 60 سانتی و منم همینطور میخندیدم. ولی خداییش خیلی خوب کار کرد. مهندس حمید دست مریزاد. خدا عوضت بده. درد و بلات بخوره تو سر هرچی آدم انحصارطلب بخیل و تنگ نظره. خسته نباشی دوست من میشه بیشتر توضیح بدید که چطور متوجه شدید لوله است ممنون خوب، گفتنیهارو جناب سنه دژ گفتن دیگه. دستش درد نکنه.
|
پنج شنبه 23 مهر1394 - 7:16pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
با سلام به دوستان من یه جایی رفتم برای کاوش زمین از نوع سنگلاخی بود یه قبرستون بود که همش سنگ چین با همون سنگلاخهای خود زمین متاسفانه فلزجو رو نتونستم خوب تنظیم کنم و اکثر جاها رو بوق میزد. خیلی جاها رو حذف اهن جواب میداد و گویا جنس سنگها اهنی بود ولی اکثر جاها رو حذف نمیکرد و مارو به اشتباه مینداخت حالا اگه دوستان قلق خاصی رو میدونن ممنون میشم کمک کنن. چون اکثر قبرستونها توی همین زمینهای سنگلاخی هستن و سرچ اونها یه مقدار مشکله
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 10:06am |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز دوستان تو صفحه قبل مطالبی رو عنوان کردند که برای مورد شما کمک کننده است .
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 11:29am |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
تهم نوشته است: با سلام به دوستان من یه جایی رفتم برای کاوش زمین از نوع سنگلاخی بود یه قبرستون بود که همش سنگ چین با همون سنگلاخهای خود زمین متاسفانه فلزجو رو نتونستم خوب تنظیم کنم و اکثر جاها رو بوق میزد. خیلی جاها رو حذف اهن جواب میداد و گویا جنس سنگها اهنی بود ولی اکثر جاها رو حذف نمیکرد و مارو به اشتباه مینداخت حالا اگه دوستان قلق خاصی رو میدونن ممنون میشم کمک کنن. چون اکثر قبرستونها توی همین زمینهای سنگلاخی هستن و سرچ اونها یه مقدار مشکله تنظیماتی که اونجا انجام دادی را بیان کن گراند چند گذاشتی
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 12:20pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
دوست من من در زمین های ناهموار مجبور به استفاد از لوپ کوچک میشم
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 12:57pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
والا تنظیماتم روی فرکانس پایین از 80 تا 201 کار کردم روی فرکانس پایین بهتر بود پالس رو از 170 تا 250 هم با لوپ 40 هم یک متری گراند رو 5 میزاشتم و با گراند خاموش هم کار کردم خب البته با گراند پایین خوب بود ولی میدونستم که عمق کاوش خیلی کم میشه اسپید3 حساسیت 18 حذف اهنم روی 14 کار میکنه جالب این بود که روی قبرها رو میزد و حذف اهنم حذفشون میکرد ولی بگیر نگیر داشت چنتایی قبر رو هم کندیم ولی در نهایت فهمیدم به سنگلاخها حساسه
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 1:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. دوست عزیز صرفنظر از سایر تنظیماتی که فرمودین ؛ توقع جوابگیری با درجه حساسیت 18 تحت چنین شرایطی واقعا درست نیست! درجه حساسیت 18 اصلا برای زمین سنگلاخی جواب نمیده و برای زمین های کاملا معمولی مناسبه. در شرایطی که ذکر کردین بعید میدونم حتی 15 هم بخوبی جواب بده. اما در هر صورت این چند درجه حساسیت برد اندکی کم میکنه. بارها ذکر کردم وقتی با حساسیت غیر عادی دستگاه به زمین یا سنگ و ذرات مواجه هستین اصلی ترین تنظیم برای مواجهه با این شرایط دیلی هست. چیزی که شما اصلا اشاره نکردین! تنظیم فرکانس و پهنای پالس در مقایسه با دیلی تاثیر زیادی روی رفع این مشکل ندارن. در مورد شما بنظر من باید دیلی بین 40 تا 60 تنظیم بشه. از طرف دیگه اگر اعداد 3 گانه شما درست نباشن و بخصوص عدد اول خیلی بالا باشه ؛ حساسیت به ذرات و سنگها بشدت افزایش پیدا میکنه. پس لوپهایی که عدد A خیلی بالایی دارن بطور خودکار بدرد این شرایط نمیخورن.
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 1:57pm |
|
|
arash111
کاربر حرفه ای
|
یعنی مهندس حمید جایی که سنگلاخی بود به سنگ برخورد نکنیم باید حساسیت کم کنیم همون کیلید های سمت چپ راست میشه حساسیت منظورتونه
|
یکشنبه 26 مهر1394 - 2:10pm |
|
|
|