مهدی نوشته است:
خوب برادر من شما لطف کردید فایلهارو قراردادید کار ارزشمندی کردید که سپاسگذاریم ، ولی در حال حاضر وجود مدار کم هزینه تر و دیجیتال فلزجو همه دوستان رو معطوف به خودش کرده که طبیعی هم هست ! چون با وجود همچین مدار دیجیتال و قابل کنترل در خیلی زمینه های فلزیابی و غیره ، اولویت اول ساخت با مدار فلزجو بوده ؛ و دیگر عزیزانی که تمایل به مدارات انالوگ دارن میتونن این مدارات رو هم بخوبی بسازن و استفاده کنن که مدار خیلی خوبی هست
سلام به همه و خواهش می کنم امیدوارم مفید بوده باشد
باید عرض نمایم که 150000 تومان خانه ی پرش بود که اعلام کردم وگرنه هزینه اش پائین تر از فلزجو وای می ایستد
و در مورد این فلزیاب هم بنده به کسی اصرار نکردم که حتما رویش کار کند بلکه توصیه نمودم و خصوصا برای افرادی که دسترسی به قطعات دارند و یا از بی ثباتی و بوق و سنس کاذب فلزیابشان به ستوه آمده اند و یا در زمین های آلوده به املاح و یا کوهستانی می خواهند کار نمایند
البته مقایسه این فلزیاب با فلزیاب فلزجو که استاد حمید زحمتش را کشیده اند و به رایگان در اختیار عموم قرار داده اند تنها از عهده خود استاد حمید بر می آید که هم با بهترین قطعات بسازند و هم مداره را تحلیل و مزایا و معایبش را مشخص نمایند
ولی پیشنهاد بنده این است که دوستانی که توانش را دارند این مدار را هم بسازند و در کنار فلزجو به عنوان مکمل استفاده کنند تا احیاننا هدفی را که در تیررس برد فلزیابیشان است را رد ندهند و یا جایی را که سنس اولیه دارند با اطمینان بیشتر رویش کار نمایند و همانطوری که دستگاه زمین شناسی تونسته خیلی از حفاری های بی مورد را کاهش دهد انشاالله این مدار هم باعث اتفاقات خوبی شود
در مورد فلزجو هم باید عرض نمایم که بنده هم 2 عدد از رویش ساخته ام و بسیار راضی بوده ام و حسابی هم استاد حمید را دعا نموده ام
و خصوصا از وقتی که کانکتور را حذف نموده و کابل را مستقیم به مدار متصل نمودم و همچنین کل مدار را درون یک جعبه مقوایی قرار داده و درون زرورق ساندویچ قرار داده و سیم باطری اش را تابانده و چند دور از درون هسته فریت رد نموده و ... بسیار مدار فلزجویم باثبات و عالی شده و خیلی کمتر از بالانس خارج می گردد
و در مورد این مدارهم باید بگویم که با یک باطری 12 ولتی 1.2 آمپری به راحتی کار می کند و نیازی هم به تست چندین مدل کابل رابط ندارد ودر پایان عرایضم هم از بانیان این محفل جذاب کمال تشکر را دارم