نویسنده |
پیغام |
explorer
کاربر حرفه ای
|
تو این تصویر سه تا ولوم رو شماره گذاری کردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 1و2 که یکی هستن، چیه؟ چیکارس تو مدار؟ 3 ظاهرا مالتی ترن تن هستش؟ نه؟ اگه سه مالتی ترنه پس چرا ولوم مالتی ترن هم سرجاشه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 7:47am |
|
|
farokh
کاربر فعال
|
explorer نوشته است: تو این تصویر سه تا ولوم رو شماره گذاری کردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 1و2 که یکی هستن، چیه؟ چیکارس تو مدار؟ 3 ظاهرا مالتی ترن تن هستش؟ نه؟ اگه سه مالتی ترنه پس چرا ولوم مالتی ترن هم سرجاشه؟ سلام من دلتا رو با راهنمایی اقا بهنام ساختم . دستش درد نکنه کلی اطلاعات در اختیار دوستان گداشت . اون شماره 2 کلید سلکتوره برا مدار تفکیک که به پین هدر روی برد نصب میشه طبق گفته خود بهنام نتیجه خوبی نداشته البته مدارش توی عکس نیست فقط شما سلکتور رو میبینید
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 7:57am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
farokh نوشته است: explorer نوشته است: تو این تصویر سه تا ولوم رو شماره گذاری کردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 1و2 که یکی هستن، چیه؟ چیکارس تو مدار؟ 3 ظاهرا مالتی ترن تن هستش؟ نه؟ اگه سه مالتی ترنه پس چرا ولوم مالتی ترن هم سرجاشه؟ سلام من دلتا رو با راهنمایی اقا بهنام ساختم . دستش درد نکنه کلی اطلاعات در اختیار دوستان گداشت . اون شماره 2 کلید سلکتوره برا مدار تفکیک که به پین هدر روی برد نصب میشه طبق گفته خود بهنام نتیجه خوبی نداشته البته مدارش توی عکس نیست فقط شما سلکتور رو میبینید ممنون دوست عزیز در مورد پارت لیست می تونین کمک کنید؟ تو ساختش که نکته خاصی نداره که مثلا اسکوپ بخواد؟
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 4:22pm |
|
|
mo.sanaiy
|
سلام بچه ها تمامی این بحث های شما مربوط به دلتا پالس 1 میشه در مورد دلتا پالس 2 نظراتتونو بگید دلتا پالس 2 بهتره یا توباکس و اینکه فایل هگزش دمویه یا اصلی ؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 6:31pm |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
دلتاپالس یک و دو که خوب هستند مخصوصا دلتا 2 من که از ساشو جواب نگرفتم برای دلتا 3 هم باید میکرو اصل رو از حسین دمیر ترکیه ای بخرید بنظرم 30 دلار هست و اگه بخواید خودتون بسازید میتونید با فایل دمویی که خودشون گذاشتند بسازید که معلومه کارایی لازم رو نخواهد داشت
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 7:46pm |
|
|
mo.sanaiy
|
خوب مساله همینجاست چه جوری ازش بخریم!!!!!! کسی تو ایران نداره ما از اون بخریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 9:12pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
نه توایران نداره اگه کسی هم ادعای داشتنش به صورت فروشی داره دروغه.
Be The Change You Want To See In The World
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 10:04pm |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
mo.sanaiy نوشته است: خوب مساله همینجاست چه جوری ازش بخریم!!!!!! کسی تو ایران نداره ما از اون بخریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توی نت بگیرید آدرس وب سایتش هست ایمیلش هم هست ایمیل بدبد بهتون جواب میده من که تاحالا بهش ایمیل ندادم ولی تو انجمن های دیگه دیدم که دوستانی جواب ایمیلی رو که بهش داده بودند رو نوشته بودند. تو ایران هم گفته میشه بعضی نفرات چندین میکرو از آقای دمیر خریدند و میفروشند راست و دروغش رو نمیدونم ولی ساده ترین راه زدن ایمیل به خودشه که به خیالتون هم راحت بشه دقت کنید اشتباهی به یکی دیگه ایمیل ندید اگه بفرسته یه هفته ای دستتونه. یا یه کار دیگه شما می تونید با فایل هگز دمو اول بسازید راضی بودید بعدا میکروی اصلی رو بخرید
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 10:06pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
sami222 نوشته است: دلتاپالس یک و دو که خوب هستند مخصوصا دلتا 2 من که از ساشو جواب نگرفتم برای دلتا 3 هم باید میکرو اصل رو از حسین دمیر ترکیه ای بخرید بنظرم 30 دلار هست و اگه بخواید خودتون بسازید میتونید با فایل دمویی که خودشون گذاشتند بسازید که معلومه کارایی لازم رو نخواهد داشت مزیت 3 نسبت به 2 چیه؟
|
دوشنبه 6 مرداد1392 - 12:38am |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: مزیت 3 نسبت به 2 چیه؟ طبق گفته ها مدار دیجیتالی شده با نمایشگر گرافیکی ساده و تفکیک فلزات
|
دوشنبه 6 مرداد1392 - 12:46am |
|
|
|